OpenWorks šalovi: sheme i opise s fotografijama i videozapisima

Anonim

Žena je nevjerojatno stvorenje koje nastoji na ljepotu i sklad. Vrlo je lijepo da je uvijek jedan od važnih čimbenika za slab spol. Stoga, lijepe stvari uvijek daju samopouzdanje i njihov oblik. Bilo da je poslovna žena, domaćica, učitelj, liječnik - želja da uopće bude lijepa. A ako kombinirate ljepotu, originalnost i toplinu, onda je to općenito san svake djevojke. Stoga jedna od ovih stvari može biti neovisno pridruženi otvoreni šal s pletenje iglice.

Većina početnih igle može se činiti da će takva stvar trebati puno vremena i truda. Naravno, dan vezati urednu stvar i tako da izgleda dostojno - ne iz jednostavnih zadataka. Ali u prisutnosti želje i želje, možete naučiti plesti izvorne stvari u kratkom vremenskom razdoblju.

Shawli se može povezati i iz tankih niti, koji će lakoći, proročanstvo, kao i od guste - koji neće pokvariti stajalište, pa čak i toplo u hladnom vremenu.

OpenWorks šalovi: sheme i opise s fotografijama i videozapisima

OpenWorks šalovi: sheme i opise s fotografijama i videozapisima

Sherry Cape

Vrlo lijep srp s izduženim krajevima, s uzorkom zvijezda, iz tankih niti uvijek će naglasiti ženstvenost svog vlasnika i topli će se u hladnom vremenu. Drugo ime ovog proizvoda je "Raduj se, zvijezda mora!", Imam takav naslov zbog činjenice da kada pogledate ovaj šal, čini se da spava sa zvijezdama.

Za ovaj šal, koristimo: 100 g niti tanki ljubičasti lunx dijamant 50% merino vune i 50% svile, 400 m na 100g. I također treba 929 toho kuglice iste veličine i koji imaju rupu.

Za one koji ne mogu priuštiti da kupuju kuglice ove tvrtke, možete kupiti kineski ili češki. Takve perle bit će izvrsna zamjena dok ne izgubi boju. Ako postoje neke sumnje u kvalitetu slikarskih perli, moguće je staviti ga u vrijeme sapuna. U slučaju da ne postoji mogućnost kupnje visokokvalitetnih perli, takav šal će izgledati sjajno i bez nakita.

Članak o temi: Teddy medvjed, žirafa, proteina i slonova amigurumi

Glaci za ovaj model moraju biti kupljeni kružnim duljinom 80-100 cm, br. 4 ili 4.5.

OpenWorks šalovi: sheme i opise s fotografijama i videozapisima

OpenWorks šalovi: sheme i opise s fotografijama i videozapisima

Gustoća takvog parenja je 16 čajnika i 18 redaka u 10 cm. Ta mjerenja su važna za one koji žele 400 m biti dovoljno i ovaj crtež će izgledati kao otvorena. Kako plesti šal s perlicama, čitati u nastavku.

Potrebno je birati petlje koje se još uvijek nazivaju "oznakom" ručke. Sweeper Pass je jedan od najjednostavnijih obrazaca koji plete s pletenje iglice, to jest, kada je jedan redak pletenje s šarkama lica, izgovara se i sljedeća linija.

Kako se dodaju perle (ako je potrebno): morate uzeti tanke kuke, koje mogu proći kroz rupu u kuglicu. Mora se postaviti na kuku i ući u alat kroz petlju i tamo započinjemo kuglicu - od kuke na petlji, vraćamo petlju na iglu.

OpenWorks šalovi: sheme i opise s fotografijama i videozapisima

Zrakoplov

Mnogi vole razne zrak i tople šalove i šalove koji ukrašavaju i topli. Takve stvari izgledaju vrlo savršeno i na vrhu odjeće i svakodnevno. Ovaj šal knit uz pomoć govore nije teško i čak donosi zadovoljstvo. Zahvaljujući uporabi sheme i opis, može se lako povezati tako divan šal.

Veličina ovog proizvoda je 210 - 63 cm.

Za povezivanje proizvoda potrebno je uzeti vunu lanart baba-alpaca svile - 70% alpaka i 30% svile 175 g na 25 m. Igle za kružno parenje br. 4, koji u dužini oko 100 cm.

Važno je u ovom proizvodu primarna i konačna petlja za provjeru lica.

OpenWorks šalovi: sheme i opise s fotografijama i videozapisima

Glavni crtež se vrši primjerom A. Peling treba raspršiti, uzimajući u obzir opis. Izrađujemo 1x liniju 1-20, nakon na vanjskim uzorcima (rapports) od 11 pittlesa, dok kontinuirano duplicira liniju 21-34, u medijanskim planovima za 19 šupljina - broj od 21-66 - potrebno je pogledati na sumpornim zonama u shemi.

Članak na temu: Chalma okreće s shemom i opis: master klasa s fotografijama i videozapisima

Klinovi šalmovi: Potrebno je provjeriti primjer V. Na ovom primjeru je navedeno samo jedan klin, koji se izgovara povećati daska s 21 linije pričvršćivanja glavnog crteža. Izrađujemo 1x redak 21-32 nakon 19x za priključivanje 33 i 34 linije. Uzimajući u obzir činjenicu da se s povećanjem svakog drugog reda treba dobiti s 2 petlje više. Kada kontakti 70 reda, onda u klinu mora biti 49 čattles. Dalje, činimo 1x 71-74, zatim 5x Radov 75-78 - 73 boops širine nakon 94 reda. Sljedeći, Knit 1x redak 95-98, a nakon 4 reda 99-102, 93 petlji u širini nakon 114 redaka. Knit 1x raspon 115-134 113 Wetting.

Pletanje samog proizvoda: morate birati 69 kotlića, a za suženi šamar, potrebno je uzeti 1 cm -3 linije rijeke, a zatim pogrešnu liniju s šarkama. Zatim nastavljamo napraviti glavni crtež u skladu s primjerom A: Mi smo uzeti iz rubne petlje prije prve strelice, obavljamo 3 rapport - početi s 22 petlje, prednji dio strelica, uzimajući u obzir jednu dodanu petlju u Prvi red, kraj s rubnom petljom nakon druge strelice. Nakon 7 cm - 20 redova, petlja na iglu trebala bi se povećati na 125 kotla - 42 petlje svakog crteža (rapport) plus 2 više rubnih šarki. Zatim proširiti proizvod između snimača glavnog uzorka mora početi otvaranje klinova. Od 21 red od takve takve: rub, izvješće - 41 poklopca glavnog uzorka, nakon klina s povećanjem iz primjera u, izvješće - 41 glavnog crteža, rub. Nakon 45 cm - 134 redaka iz daske, a proizvod bi trebao ispasti 351 petlje. Radimo rub, odnos - 41 uzorka uzorka, 115 petlji Kayme, uzimajući u obzir shemu C, završiti rapport - 41 hiner glavnog uzorka, rubnu petlju. Kada se formira 63 cm - 188 redova, i 459 petlje treba otpustiti na iglu. A vožnja izvješća glavnog uzorka trebala bi biti 167 petlji. Zatvorimo petlju pomoću elastičnog zatvaranja.

Članak o toj temi: Kako odabrati četkicu za WC i držati ga čistim

Elastično zatvaranje petlje naznačeno je na fotografiji.

OpenWorks šalovi: sheme i opise s fotografijama i videozapisima

Video na temu

Ovaj članak pruža videozapis, kako povezati otvoreni šal s pomoći žbica.

Čitaj više