OpenWork Trip Knitting iglice za žene iz Mohair: sheme s opisom

Anonim

Takva odjeća poput prsluka je vrlo udobna u čarapu. Sada su mnogi dizajneri ponuđeni različiti prsluci - klasični prsluk, za sportske ljude, na mješoviti način ležeran. No, osim različitih stilova, nudi se ogroman broj lijepih uzoraka, od kojih se svaka goglanja može pokupiti prikladnu. Mnoge poslovne žene nose prsluke na poslovnom radu, što naglašava oblik i strogost stila. Osim ureda, sličan tip odjeće je udoban i kod kuće, a za šetnju na putu. Prekrasan openwork prsluk s pletenje iglice uvijek izgleda vrlo lako i lijepo, nježno.

OpenWork Trip Knitting iglice za žene iz Mohair: sheme s opisom

Odijelo s širokom daskom

Ovaj model je vrlo udoban i topao. Stoga se prsluk može nositi iu vrlo hladnom vremenu, kao i rano u proljeće. Veličina ovog prsluka 46-48.

Što će biti potrebno za parenje ovog prsluka: 650 g seta pređe željene boje - 100% svile 120 m / 50 g, kao i obične i kružne žbice # 3.5.

OpenWork Trip Knitting iglice za žene iz Mohair: sheme s opisom

Sljedeće su sheme s opisom ovog modela.

Guma: Broj rt 3 + 2 rubova. Kada su petlje postignute, morate početi plesti iz pogrešnog retka i plesti rub, lica, * sipati, prelazite, 2 lica, ponavljati *, završiti nevažeći, prijelaz, lica i rub.

U licu petlje, potrebno je ušuljati, na temelju uzorka, pogrešan prijelaz petlje uzeti križanje lica.

OpenWork Trip Knitting iglice za žene iz Mohair: sheme s opisom

Uzorak povezivanja: Broj petlji trebaju biti 34 + 1 + 2 petlji. Izgleda prema Shemi br. 1, gdje su naznačeni lica i nevažeći redovi. Počinjemo plesti od rubnih petlja, duplicirati odnos, završiti s petljama nakon odnosa i rubnu petlju. Duplikat od 1 reda do 32. Kada se petlje odnose, važno je da njihov broj odgovara dodanoj petlji.

Plank: Zapošljavamo 12 kit +2 rubova. Izgleda prema shemi br. 2, gdje su nevažeći i lica redovi. Počinjemo s rubnim petljama, ponavljajući odnos, rubnu petlju. Knit vremena od 1 bod 16, nakon ponavljanja od 15-16 redaka.

Članak na temu: Brooci vezeni perle: Master klasa s fotografijama i videozapisima

Gustoća: 27 časlo i 32 redak -10 10 cm.

OpenWork Trip Knitting iglice za žene iz Mohair: sheme s opisom

Stražnji dio proizvoda je leđa: mi regrutiramo 140 čarapa i plesti 7 redaka gumenog trake, u posljednjem redu smanjujemo jednu petlju -139 kettop. Sada počinjemo plestiti uzorak. Kada 90 redaka iz Rummy parenja za rezanje rukava, na obje strane uzorka, dodajte 1 petlju, svaka 4 reda 7-1 Kettops, kao i u sljedećem 4 reda, pokupite još 12 Kettops - 179 kettles , ove petlje su uključene u uzorak. Imajući 186 redaka iz gume, morate zatvoriti petlje za formiranje ramena umutiti s dvije strane od 4 pilinga iu svakom 2 retku 7-5 i 3-4 ketops. Kada se ispadne iz 208 reda iz gume nedostaje, zatvorite 77 čajnika.

Lijevi dio proizvoda: Regrutiramo 128 kotla na pletenje iglice, umetnimo 7 redaka gumenog trake, nakon u posljednjem redu, dodajte jednu petlju - 129 kotlića. Počinjemo plesti uzorak s petlje, plesti 3 odnosa i diplomirati s prvih 25 petlje odnosa i ruba. Da bi se formirao SCOS, potrebno je na lijevoj strani gume * u svakom 2 retku 3x i naknadno 4. 1-1 petlje ponoviti * 3 više zvučnika, nakon zatvaranja u svakom 2 reda 82 - 1 petlje. U isto vrijeme, na desnoj strani, dodaje se rezati rukave i kosine rame, kao na leđima. Završio.

OpenWork Trip Knitting iglice za žene iz Mohair: sheme s opisom

Desna polovica: pleti slično lijevo. Nakon gumenog trake, počevši od ruba i posljednjih 24 petlje odnosa, 2 (3) odnosa, dovršite petlju nakon odnosa i ruba.

Prikupljamo stavke proizvoda: obavljamo šavove ramena i gornje rukave. Uzimamo kružno pletenje iglice i pokupite rubove polica zajedno s kratkom stranom gumenog parenja na 172 petlje, i dekolte za vrat 78 petlje, i na svemu što su umetnuti 422 petlje, jer je daska Nevažeći red, kao na gume, nakon pletenja crteža za dasku. Kada ravnina u visini dosegne 12 cm, zatvorite petlje kao na slici. I na kružnim igalima, regrutiramo 92 petlje, plesti 4cm s gumenom trakom i zatvorena kao na slici. Mi šivati ​​sve preostale pojedinosti.

Članak o temi: tepih na kukičani stolica: shema i opis za početnike s videozapisom

OpenWork Trip Knitting iglice za žene iz Mohair: sheme s opisom

Ovaj prekrasan prsluk pogodan je za potpune žene bilo koje dobne kategorije, jer je nježnost i jednostavnost svih ljepota u lice. Da biste to odabrali ovaj model, morate dodati potrebnu količinu petlji.

Mochher

OpenWork Trip Knitting iglice za žene iz Mohair: sheme s opisom

Topla stvar ne bi trebala samo topla, već i izgledati lijepo. Ovaj model je vrlo originalan i izgleda prilično lijepo. Ovaj prsluk je povezan s 8 niti, što daje volumen i jednostavnost izvršenja. Člagošlica takva topla, prekrasna stvar moći će vezati nekoliko večeri.

Uzorak se dobiva zbog široke niti i velikog promjera igala za pletenje. I ne biste trebali pretpostaviti da će ovaj crtež propustiti hladnoću. Uostalom, pod takvom stvari još uvijek treba nositi golf ili drugi džemper. Takav prsluk je pogodan za žene bilo koje dobi i set.

Slijedi potpuni opis parenja ovog modela i sheme parenja.

OpenWork Trip Knitting iglice za žene iz Mohair: sheme s opisom

Video na temu

Članak prikazuje videozapis, gdje je opisano kako možete povezati prekrasne prsluke uz pomoć žbica.

Čitaj više