Gipsana ploča: kuhinja dizajn, koridor

Anonim

Gipsana ploča: kuhinja dizajn, koridor

Dizajn stropa gipsane ploče - igra važnu ulogu pri stvaranju interijera. Različite vrste i načini za ukrašavanje vaše sobe uz pomoć samostalnih listova gipsane ploče (GK) - amas. Odaberite način na koji želite, jer gotovo bilo koji od njih može se ostvariti vlastitim rukama. Uređaj suspendiranog stropa od suhozida je definitivno složen, ali prilično izveden i rezultat je sve napore provedene.

Broj razina

  1. Jednostrukosti gipsani strop je dovoljno jednostavan. Ovo je jednostavna glatka površina. Glavna prednost ove opcije je da je površina apsolutno glatka i nema potrebe za skrivanjem nepravilnosti i pukotina. Takav suspendirani strop od suhozida vrlo je lako montirati vlastitim rukama. To je za to da trebate zaustaviti svoj izbor ako ste novi u ovom poslu i nikada niste proveli sličan posao vlastitim rukama. Još jedna prednost ove vrste je da vam omogućuje da maksimizirate svoju fantaziju u dekoru. Koristite neobične svjetiljke, umjetničku sliku, štukaciju i druge elemente za uređenje.

    Gipsana ploča: kuhinja dizajn, koridor

  2. Strop na dvije razine daje vizualnu količinu prostora. Ona mijenja dizajn interijera i uvodi jedinstvenu vrhunac. Pogotovo dobro takvo rješenje izgleda u agregatu s ugrađenim pozadinskom osvjetljenjem. Davanje prednost takvom načinu dizajna interijera, zasigurno ćete iznenaditi sve svoje goste. Osim toga, ovaj dizajn omogućuje stvaranje svih figura gipsa na stropu, što je posebno važno za spavaću sobu djeteta.

    Gipsana ploča: kuhinja dizajn, koridor

  3. Višestruki strop suhozida (tri i više razina) je prilično komplicirana u provedbi, ako ste početnik, bit će vam teško izgraditi s vlastitim rukama, ali otvara maksimalni prostor za kreativnost u unutrašnjost.

    Gipsana ploča: kuhinja dizajn, koridor

Članak o temi: obrt iz panjeva i Korhig. Što učiniti od panja u zemlji to učiniti sami?

Kao što možete vidjeti, izbor opcija za stropove iz gipsarboard je vrlo širok. Vi samo trebate pronaći upravo onaj koji odgovara vašem prebivalištu.

Stvaranje shvaćenog stropa od gipsane ploče

Ideje s figuranim stropom od gipsa pogodne su za podebljane kreativne ljude koji vole neobične eksperimente. Ovdje se ne možete bojati pokazati svoju fantaziju, jer uz pomoć majstora (idite čak i sa svojim rukama) možete stvoriti pravi posao umjetnosti.

Obrasci mogu biti širok raspon vrsta, od jednostavnih geometrijskih oblika, završavajući složenim zamršenim tkrivima. Ako dodate u sve ovo obilje boja i razne LED pozadinsko osvjetljenje, dobit ćete vrlo elegantan dizajn interijera, koji će vas oduševiti i nadahnuti svakodnevno na novim kreativnim postignućima.

Gipsana ploča: kuhinja dizajn, koridor

Obilje mogućnosti za stropove iz suhozida za kuhinju

Strop suhozidom u kuhinji može uzeti različite vrste, ali najpopularnije dizajnerske opcije su sve vrste geometrijskih oblika, jer je s njihovom pomoći da uspješno možete naglasiti dostojanstvo kuhinje i sakriti njegove nedostatke. Na primjer, za predugu i uzu kuhinje, sve vrste kvadrata će biti prikladne. Ovaj oblik vizualno će proširiti sobu.

Imajte na umu ako je vaša kuhinja niska, tada je u ovom slučaju samo jedna razina verzija stropa pogodna je u kuhinji gipsane ploče. Bilo koje drugo rješenje uvelike će se stvoriti visinu i čini sobu vizualno čak niža i skučena. Međutim, uz pomoć uzoraka na stropu suhozida ćete učiniti vašu kuhinju živahnije i vesela, čak i ako ste odabrali najjednostavniji dizajn.

Ako je vaša kuhinja dovoljno visoka, ali u isto vrijeme mala, možete priuštiti dvostruku spuštenu stropu od gipsane ploče i istovremeno "igrati" s cvijećem. Ispravna kombinacija boja stvorit će rastući učinak i dati kuhinju vrlo prostranom i svježom izgledom.

Članak o toj temi: Kako obojiti zidove s emulzijom vode

Gipsana ploča: kuhinja dizajn, koridor

Stropni dizajn u hodniku gipsanog spremnika

Koridor je vrlo komplicirana soba u smislu dizajna. Ovdje neće biti prikladno sve vrste dizajna. Naravno, listovi HC-a ne stvaraju čudo i neće vam dati ogroman hodnik, ali oni će učiniti lice vašeg doma ugodnije i elegantne, glavne stvari pokazati malo kreativnosti.

Pravi strop od gipsane ploče u hodniku će vam dati iluziju slobode i velikog prostora. Da biste to učinili, dajte prednost laganim tonovima u svom dizajnu i odaberite nenametljive vrste crteža ili uzoraka. Jednostavni geometrijski ili prirodni ukrasi će donijeti sjajnu poruku vašem interijeru, ali ga neće preopteretiti.

Gipsana ploča: kuhinja dizajn, koridor

Dizajn stropovi od gipsa u spavaćoj sobi

U spavaćoj sobi, fokus visećih stropova iz suhozida treba biti učinjeno na različitim vrstama oblika, a ne da vrištimo boje, jer se u ovoj sobi sve treba smiriti i podesiti u snažnom sna i opuštajućem odmoru.

To ne znači da možete koristiti samo dosadnu bež ili jednostavnu nijansu mlijeka. Odaberite neobične i izvorne tonove - meka ljubičasta, siva ružičasta, kava i drugi. U suprotnom, uopće nema ograničenja. Odbijte simetriju i jednostavnost i dajte svoju sobu najneobičniji izgled.

U pravilu, glavni element spuštenih stropova iz suhozida je postavljen neposredno iznad kreveta. To može biti, na primjer, ovalna, nastala niz LED svjetiljki. Slično rješenje u unutrašnjosti pomoći će vam da se lako probudite ujutro i zadovoljstvom zaspati navečer.

Gipsana ploča: kuhinja dizajn, koridor

Gips ploče u dječjoj sobi

  1. Važno je početi s činjenicom da je GC u unutrašnjosti dječje sobe velika rješenje, budući da je ovaj materijal eko-prijateljski i ne povrijedi zdravlje djeteta.
  2. Uz pomoć suspendiranog stropa suhozida, možete podijeliti dječju sobu na zone, na ovaj ili onaj način naglašavajući zonu za igre, zonu za studij i zonu za spavanje.
  3. Kao što je već spomenuto, GC otvara velik prostor za kreativnost u dječjoj sobi. Uz pomoć raznih oblika, možete stvoriti sunce, leptira, cvijet, zrakoplov i druge stvari u unutrašnjosti.
  4. Završava unutrašnjost umjetničkog slikanja stropa iz GC. Od hrabro koristite svijetle boje u svim područjima prostorije, osim spavaće sobe. Definitivno će voljeti bilo koje dijete.
  5. Ne zaboravite na mogućnost uređenja izvornog pozadinskog osvjetljenja u dječjoj sobi. Na primjer, sunce na stropu koje doista svijetli će voditi dijete da oduševi.

Članak na temu: Kako očistiti filtar u perilici rublja

Gipsana ploča: kuhinja dizajn, koridor

Čitaj više