OpenWork punjenje pletenje iglice: sheme i opise s fotografijama

Anonim

OpenWork punjenje pletenje iglice - vrlo trendy i elegantan dodatak, obvezni atribut garderobe najtežih elegantnih žena. Postoji veliki mit da se palatina može povezati samo s kukičanom. Zapravo, to nije tako, to je lako i bez mnogo vremena možete se povezati s iglama. Takve prekrasne sladove će nadopuniti bilo koju sliku, stvoriti toplinu i udobnost. Ovaj članak uključuje dijagrame i opis najboljih uzoraka za palantine.

OpenWork punjenje pletenje iglice: sheme i opise s fotografijama

OpenWork punjenje pletenje iglice: sheme i opise s fotografijama

Slatka uzorak "srca"

Za ovaj uzorak morate birati 27 čarala na pletenje iglice, ne zaboravljajući dva ruba.

Na početku prvog reda uronite dvije petlje zajedno, nagib desno. Da biste napravili nagib, morate unijeti iglu s lijeva na desno. Zatim, 4 lica, Nakid, lica, Nakid, 4 lica, zatim dva šarke uklanjaju, kao kad pletenje lica. Dobivenu petlju da se protežu kroz dvije snimke prije toga.

Zatim nastavite četiri lica, a zatim Nakid, lica, četiri lica, dva zajedno lica na padini na lijevoj strani. Da biste izašli lijevo nagib, morate ukloniti prvu petlju i drugi, kao u cling cleutting, staviti na iglu lijevo i prodrijeti u petlju za lice. Igla bi se trebala pomicati desno na lijevo.

OpenWork punjenje pletenje iglice: sheme i opise s fotografijama

Pleteni redovi se nastavljaju. Sada u drugom redu svi čak i redovi leže s šarkama. Redak 3. Dva zajedno nagiba na desno, 3 lica, Nakid, opet 3 lica, nakid, 3 lica, dva uklanjaju, a zatim prodrijeti u sljedeći i istezanje dva uklonjena, 3 lica, nakid, opet 3 lica, Nakid, još 3 lica i dva zajedno s nagibom.

U petom redu, dva zajedno nagiba s desne strane, dva lica, Nakid, opet 2 lica, Nakid, 2 zajedno s lijeve strane, lica, Nakid, 2 lica, uklonite dva pila na isti način kao iu prošlim redovima, 2 lica, Nakid, dva lica, Nakid, dva zajedno s nagibom, lijevo, Nakid, dva lica, zajedno s lijeve strane.

Članak o temi: pletenje pletenje: Bolero shema za djecu s opisom

Sedmi red. Dva zajedno nagiba na desnoj, lica, Nakid, lica, Nakid, 2 zajedno nagiba s lijeve strane, lica, 2 zajedno nagiba s desne strane, Nakid, opet, na licu, Nakid, Lice , lica, Nakid, opet lica i Nakid, dva zajedno nagiba lijevo, lica, 2 zajedno nagiba na desno, Nakid, lica, Nakid, lica, 2 zajedno nagiba lijevo.

OpenWork punjenje pletenje iglice: sheme i opise s fotografijama

U devetom redu, dva zajedno nagiba desno, Nakid, 3 lica, Nakid, zatim dva da bi se uklonilo lice pletenje, sljedeći front, koji se proteže kroz uklonjene petlje, Nakid, 3 lica, Nakid, 2 Uklanjanje Način kao i prethodni, nakid, 3 lica, Nakda, 2 uklanjaju put kao i prethodni, nakid, 3 lica, Nakid, dva da se ukloni već poznati način, Nakid, 3 lica, Nakid, dva zajedno nagiba lijevo.

Počevši od 11 redaka, ponovite uzorke iz prvog reda.

Granična regija

Ovaj model je mnogo lakše za ono što je gore prikazano. Čak će i većina elementarnih vještina pletenja podići za to. Ovdje rapport 11 str. U visini od 10 redaka.

Da bi napustio veličinu palatina od 160 × 40, potrebno je ušijati oko 101 petlju u širinu, au duljini će biti 430 redaka - 43 odnos. Pređa 145 metara na 50 grama (70% vune, Viscose 30%). Pletite s pletenjem broj 3.5.

Nakon što su petlje upisane, nastavite s pletenjem uzorka.

Prvi, treći i peti red: ukloniti rubnu petlju, * 2 petlje za lice ležati zajedno, naginjaju se udesno, a zatim 2 prednje petlje padnu zajedno s desne strane, nakid, lp, nakid, pl, nakid, lp, 2 lica šarke s nagibom, opet, 2 LPS s nagibom lijevo *. Od * na * plesti do kraja ruba reda na petlji za povlačenje. Drugi, četvrti, šesti red: plesti pogrešnu petlju. Od 7 do 10 petlje lica. Na obrascu da ponovite iz prvog reda na pletivo na željenu duljinu proizvoda.

Članak na temu: Quili - 135. Magazin s tekstilnim lutkama

Shema takve palatine na fotografiji:

OpenWork punjenje pletenje iglice: sheme i opise s fotografijama

Proizvod izrađen od Mohair

Za pletene ogrtane duljine 190 cm, i 50 cm širine, morate kuhati: 100 g Mohair pređe, pletenje iglice i kuka za letak.

Pleteni uzorak je sljedeći: 15 Kettops u 25 str. 10 x 10 cm pleteno na žbici broj 3. Za početak za biranje 82 petlje i prodrijeti u 308 shemu reda. Sve petlje u blizini 309 reda ne odgađaju.

U širini proizvoda vežemo s kukičanom prema shemi ispod tako da se rubovi ne uvlače u budućnosti.

OpenWork punjenje pletenje iglice: sheme i opise s fotografijama

Video na temu

Video lekcije za otvaranje palatina pletenje iglice:

Čitaj više