OpenWork Rombus pletenje iglice: sheme i opise s fotografijama i videozapisima

Anonim

Otvorene obrasce će se uklopiti samo za proizvode koji najviše koriste žene. Romi s teksturiranim prugama koje se postavljaju na dijagonalu cijelog proizvoda koriste se za muškarce. Da biste počeli pletati otvorene rombove, potrebno je ispravno odabrati materijal. Takva pređa bi trebala biti dobre kvalitete, imati svijetle boje, ne previše tamne i glatke. Ako spojite proizvode iz preporučenih niti, uzorak će biti jasno vidljiv. Debljina pređe može biti drugačija, i od tanke i do guste. To ovisi o tome koji će proizvod biti plesti.

Kada pletenje uzorka otvorenog rada, treba imati na umu da svaka rupa koja je dobivena od strane caida - kada se pojavi dodatna petlja, mora postojati odgovarajuće i izbijanje petlje. S udjelom petlji, dobiva se željeni uzorak. Kada je pletenje vrlo važno pratiti shemu za koju je crtež proizveden.

OpenWork Rombus pletenje iglice: sheme i opise s fotografijama i videozapisima

Napravite otvaranje romb pletenje iglice ne tako lako, jer takav posao zahtijeva brigu, jer u pletenju ovog uzorka postoji mnogo nakida i ispaše. Ali s marljivošću, možete dobiti vrlo lijepe stvari koje će se obaviti neovisno.

Takvi uzorci su povezani s uobičajenim načinom - kako bi se dobila željeni crtež, naizmjenične nakide se koriste u proizvodnji, kao i šarke koje su međusobno povezane s intonima u oba ruba. Dvije petlje koje se vežu zajedno s prednje strane tvore nagib na desno, ali kako bi dobili nagib lijevo, potrebno je ukloniti jednu petlju kao profil, a zatim prodrijeti kao lica, nakon čega je to rastegnuti kroz uklonjenu petlju.

OpenWork Rombus pletenje iglice: sheme i opise s fotografijama i videozapisima

OpenWork Rombus pletenje iglice: sheme i opise s fotografijama i videozapisima

Početi pletenje

Prije nego što nastavite s pletenjem, morate odlučiti o boji pređe i niti niti i odgovarajući broj žbica.

Proizvodnja takvog uzorka bit će moždani udar lica jednom ili se promijeni kroz određenu količinu petlje. A ako je željeni crtež je cik-cak otvorena traka, tada u ovom slučaju shema mora biti podijeljena na pola.

Složenost izvođenja ovog parenja je prosječna. Shema i opis izvršenja OpenWork Roomb-a nalazi se u nastavku.

Članak o temi: Čipka s pamučnim žbicama za djevojčice: sheme i opis

Broj petlji trebao bi biti 18 + 2 za liniju izvješća i 2 rubova. Na prikazanoj shemi ukazuje se samo na crtežu lica. Stoga je važno zapamtiti da u pogrešnim linijama - petlje i Nakide trebaju biti uključeni. Parenje treba početi i rub s rubnom petljom. Od prvog reda do trideset devete, morate ponoviti.

Fotografija pokazuje ovaj uzorak i shemu parenja.

OpenWork Rombus pletenje iglice: sheme i opise s fotografijama i videozapisima

Opis pletenja.

1. red: 2 Hinings lica, daljnje petlje izvješće, / 2 lica, nakon 2 petlje, povezujemo se za vanjski zid, napravite Nakid i ponavljamo tri puta /, sada plesti 3 lica, / nakid, zatim plesti 2 petlje zajedno S peroksidom je tri puta /, jedan lica, zatim plesti 2 lica i tako do kraja reda.

2. red: to i sve drugo trebaju biti laganje s nevažećim viskoznim.

3. red: 2 petlja lica, zatim izvješće, / jedan lica, 2 petlje za prednji zid - Ponavljamo tri puta /, sada imamo 5 lica, čineći CAID, a onda izvodimo dvije petlje s tortom, i tako tri puta , lica i nakon 2 lica.

5. red: lica, pripremiti Nakid, zatim odnos, zatim tri petlje s peroksidom, caida, od 2 Ottops, činimo jedan za vanjski zid - i tako dvaput, nakon što su vezane sedam petlji, / nakid, dva šarke tipkanje Piroksid metoda - tako da dva puta / učinite Nakid, dvije petlje spajaju se s pomicanjem, ubačaju jednu penetraciju lica.

OpenWork Rombus pletenje iglice: sheme i opise s fotografijama i videozapisima

7. red: 2 pilinga su lica, nakon odnosa, 2 lica tihi / nakid, 2 petlje s poprečnim vremenskim tri puta /, 3 lica, / dvije petlje zajedno za prednji zid, Nakid - radimo tri puta /, 3 lica.

9. red: 2 lica, zatim petlje napravljene od odnosa, 3 lica, / nakid, 2 petlje povezuju se s crosslandom i tako tri puta /, front, / zatim spojiti dvije petlje za vanjsku zidu, nakid - 3 ponavljanja /, 4 lica ,

Članak o temi: pletenje tunic haljine za pune žene: shema s opisom

11. red: 2 lica, nakon plesti ripport petlje, 4 pilinga su lica, / učinite Nakid, zatim 2 ptps s consland Connect - i tako dvaput /, Nakid, a zatim se povezujemo s peroksidom, / Nakidom, Za prednji zid obrazac jedan - ponovite dva puta /, Nakid, 5 lica.

Od 13. red se ponovno ponavlja - počinjemo sve od prvog reda.

OpenWork Rombus pletenje iglice: sheme i opise s fotografijama i videozapisima

Prilikom viscating, potrebno je slijediti shemu i biti vrlo pažljivo da se izvuče crtež da bude lijep i točan. Jedan od najsloženijih trenutaka u proizvodnji sličnih obrazaca, uključujući otvorene rombove, je parenje dva zgloba zajedno. Zbog činjenice da se nagnute linije međusobno idu, obično takve petlje vežu na dva načina. Kada se nagib odlazi udesno, tada se dvije petlje moraju držati zajedno kao obični lica. A kada nagib odlazi lijevo - morate ukloniti jednu petlju i slijedite prednji dio, protežu se kroz onaj koji se uklanja.

Video na temu

Ovaj članak daje videozapis, kako vezati otvorene radove ROBBUS uz pomoć žbica.

Čitaj više