Zanimljivi načini za stvaranje vrata

Anonim

Nova stvar je uvijek bolja od starog - u odnosu na dosta proizvoda, ova izjava ne zvuči tako nedvosmisleno. Na izdržljivim materijalima - kamen, drvo, metal, tragovi vremena izgledaju još spektakularnije od samo poliranje. I stoga se načini sastava takvih stvari odnose na najpopularnije metode za uređenje.

Zanimljivi načini za stvaranje vrata

Stara vrata

Koja vrata mogu biti

Nije bilo koji materijal i proizvod iz njega. Na primjer, moderna plastika je apsolutno za to: površina je glatka, struktura je homogena i dobivena ovdje učinak korozije drevnog materijala je nemoguć, pogotovo jer plastika koja doista ima pravi ima nepravilan.

Metalna glatka vrata također nisu prikladna. Nema isturenih detalja, čiji vidljivi gubitak može dati proizvod stariji izgled.

  • Drvo - bilo koje drvo ima strukturu i kontrastna podvlaka već će pružiti učinak pripravka. Da bi se stvorila drvena vrata, koriste se razne metode: Patting, Craklers, nijansiranje, braching i tako dalje. Većina njih je vrlo pogodna za stvaranje proizvoda stilova Provence.

Zanimljivi načini za stvaranje vrata

  • MDF - materijal može biti, ali ne i sve navedene metode. Struktura ploče je homogena, a sličnost sa stablom daje mu gornji dekorativni sloj ili film. Stoga su ovdje isključene sve mehaničke metode. Ali multi-slojno bojenje i patting ostaju dostupni za prodaju s vlastitim rukama.
  • SHIPBOARD - ako želite, možete stvoriti i takvu krilu. U tom slučaju, samo se koriste samo metode povezane s korištenjem boje također se koriste kao struktura uniformne imirodne ploče.

Efektivnije sastav gleda na mljeveno krilo, i, naravno, na proizvodima ukrašenim rezbarijama. Zvučnici vam omogućuju stvaranje izvrsnih provantičnih vrata s najmanje truda.

Zanimljivi načini za stvaranje vrata

Braching

Mehanička metoda je najpristupačnija kod kuće, jer pretpostavlja najlakši alat. On obavlja metalnu krutu četku. Metoda se temelji na heterogenosti strukture stabla i različita kvaliteta vlakana.

Članak na temu: Značajke klinove ventila

U većini pasmina, karakterističan drveni uzorak formira se s varanjem vlakana. Pozadina čine mekana vlakna. Tijekom vremena, mekana vlakna tuguju brže, godišnji prstenje čekaju svjetlije, a vrata izgledaju staro.

Zanimljivi načini za stvaranje vrata

  • Četka kod kuće radi ista stvar: uklanja mekana vlakna, naglašavajući crtež stabla.
  • Ovaj tretman je prilično grub, pa nakon završetka marširanja, površina se smije, prekrivena žale ili boje i otvori se s lakom. Učinak se može naglasiti koristeći drugu nijansu izbočenih dijelova.
  • Za stil Provence, bojanje u svijetlim bojama - mliječnoj, svijetlozelenoj, lavandi, koja se ne može bolje u kombinaciji s nepristojnom strukturom strukturne drvene.

Zanimljivi načini za stvaranje vrata

Idealno za ovo drvo s karakterističnim crtežom - hrastom, borom, arišom. Ali breza ili bukva nisu prikladna, jer je crtež stabla nevidljiv. U foto - drvenim vratima.

Učinak podizanja

Ova metoda je također prikladna za drvene proizvode, a za krila iz MDF-a.
  • U prvoj fazi površina je prekrivena tankim slojem boje, što je moguće bliže nijansima na izvornu boju. Možete pribjeći svjetlijoj opciji - "žuto zlato", na primjer, ako želite dobiti više šareni proizvod.
  • Ako postoje mnogi izbočeni dijelovi na krilu, možete samo slikati svijetle akrilne boje.
  • Nakon sušenja primjenjuju drugi sloj - svjetlije, do mlijeka.
  • Nakon sušenja, emery papir s malim oblogom zrna. Potrebno je uredno djelovati: čim se donji sloj razbije kroz gornji, rad mora biti zaustavljen.

Stablo

To upravlja drvenim vratima su najvjerojatnije. Metoda je složenija za obavljanje vlastitih ruku i potrebno više vremena.

  • Površina je obojana u boji blizu izvornika.
  • Nakon sušenja, dijelovi koji su odlučili dati drevne vrste su prekrivene parafinom.
  • Tada se primijeni drugi sloj boje - svjetliji, kako se i očekivalo u stilu Provanse. Zatim se konvencionalna lopatila ukloni slojem parafina i površina je grupirana.
  • Krista je obrađena od strane vela tako da gornji sloj boje ne izgleda previše svjež i prekriven voskom.

Članak o temi: Drveni podovi u apartmanu: kat daska s prirodnog stabla, fotografija parketa na otvorenom, poput ženske čineći

Zanimljivi načini za stvaranje vrata

Morilka

Metoda se može primijeniti na drvetu i na drvenim materijalima.

  • Prekriven materijalom tuge na bazi vode - važno je. Boja pokupiti tamnije od onoga što žele dobiti kao rezultat
  • Onda je svježe dinja, uobičajena meka spužva obrisana na područjima gdje trebate stvoriti lipce. U ovom slučaju, bolje je obraditi ne granicu i izbočene dijelove, a zrakoplov je ploča, glatki dio okvira.
  • Nakon sušenja, vrata su prekrivena završnim stihovima - na temelju Whitespita, na primjer.
  • Gotova površina se tretira s antičkim voskom.

O tome kako oblikovati vrata vlastitim rukama, detaljno opisuje na videozapisu.

Čitaj više