OpenWork šalovi s pletenje iglice: sheme i opise rada s videom

Anonim

Dakle, da slika postane ženstvena, ponekad vam je potrebno samo jedan detalj u ormaru da se promijeni. Da biste to učinili, možete promijeniti topli šal lakše i nježnije. Takve male stvari uključuju otvorene marame s pletenje iglice. Možete stvoriti nezaboravnu sliku s originalnošću i gama uzorcima.

Pletene stvari su dugo cijenjene među onima koji slijede moderne trendove. Dakle, otvoreni šal, pogotovo ako se radi samostalno, izgledat će elegantno i privlačno.

OpenWork šalovi s pletenje iglice: sheme i opise rada s videom

OpenWork šalovi s pletenje iglice: sheme i opise rada s videom

Spit uzorak

Ovaj šal će biti od ove veličine: 168 cm dužine i 31 širinu. Za parenje, trebat će vam: 450 g bijelih niti Lana Grossi 78% vune i 12% kašmira, 10% najlon -110 m / 50 g. Pleteni iglice na broju 8.

OpenWork šalovi s pletenje iglice: sheme i opise rada s videom

Knitting Gum: izmjenjivati ​​jedan lica, onda pogrešna.

Uzorak: pletiv na temelju sheme. Brojevi i slova su označeni redovi za desno lice. Ali nevažeći redovi se uklapaju u skladu s navedenim crtežom. U širini inspiriraju sve petlje, ali počinju iz seta od 53 kaveznice i uzimajući u obzir shemu u prvom redu, već je potrebno dodati 17 petlje - dobivamo 70 kettopa. Na visinu provjeriti više od 1-30 reda, a nakon ponavljanja 15 - 30 redaka.

Gustoća: 22 reda, 22,5 cm - 10-10 cm.

OpenWork šalovi s pletenje iglice: sheme i opise rada s videom

Plesti šal: Regrutiramo 53 petlje i plesti do 4 cm - 8 reda viskoznog "gumenog trake", ali već od prvog reda nakon ruba s prednjim, a na kraju je završen ispred ruba - lica. Sada plesti naš uzorak "pletenice", ne zaboravite u prvom redu, dodajte 17 kotla, kao što je naznačeno u shemi. Kada će se kontaktirati 179 cm - 360 reda od daska, početi pretplatiti se u licu, kao što je bio u prvom redu s uzorkom - 17 kotlić - 53 djeluje na petlje treba biti ukupno.

Članak o temi: Kako napraviti medaljon vlastitim rukama

Nakon naknadnog pokazivačkog reda, provjeravam 4 cm - 8 redaka viskoznog "gumenog trake". Onda zatvorimo petlje, ali ne i čvrsto. Vozimo tri pletenice dekorativne. Za podatke pletenica potrebno je odrezati tri puta od 8 niti, čija će duljina biti 360 cm, a na kraju povezujemo nit u čvor i sada tkajte pigtail. Duljina bi trebala biti 170 cm. Vrh mozga je vezan. Svaka pigtail obavlja se u 3 medijan pletenice Sharfija, početi s pogrešne strane s kraja daske, postupno prevesti pigtails na prednjoj strani ispod nastalog križanja - gledamo fotografiju, kao što bi trebao izgledati. Krajevi pletenica su ušiveni s pogrešne strane proizvoda.

OpenWork šalovi s pletenje iglice: sheme i opise rada s videom

Lišće i Cishuchki

Gotovi proizvod imat će širinu od 38 cm, a dužina (volumen) je 94 cm. Trebat će: niti Lana Grossa "Bingomelange" 100% vune 80 m / 50 g. Moramo uzeti 450 g odabrane boje i žbice br. 4.5.

Opis i sheme prikazani su u nastavku.

OpenWork šalovi s pletenje iglice: sheme i opise rada s videom

Rukovanje uzorak: Red je izbijanja, niz šarki lica - šarki lica.

Lica glatka: na retku lica, pleteni šarke lica i na involne-off - spomen.

Uzorak s lišćem: Knit prema shemi V. Brojevi na desnoj strani izvan slike ukazuju na veslačice i u pogrešnim redovima petlji i logora u šarkama. Počevši od prve petlje u prvom redu, dodajemo 2 petlje s CAID-om - ispada 3. isto se obavlja u 3. iu 5. redu, kako je navedeno u shemi - 7 ketopa. U 9. redu počinjemo odstupiti 1 petlje sa svake strane, kao što je navedeno u dijagramu dok se ne dobije samo jedan looper u 13 reda. Povezat ćemo se u visini od 1 do 14 retka samo 1 put.

Uzorak "Blinds": Mi gledamo na shemu A. Brojevi označeni na desnoj strani su redovi lica, a u pogrešnom retku treba stisnuti uzimajući u obzir krug ili uzorak. Povezat ćemo se široko prije prve strelice s rubne petlje, odnos 30 petlja, između strelica koje trebate stalno učiniti ponoviti, završiti rubnu petlju nakon drugog buma. Na visini morate provjeriti s 1-46 redom jednom, a nakon 3-46 redaka jednom.

Članak o toj temi: Tkanje uskršnjih jaja iz novina

Gustoća: 19,5 cm i 27 redaka shishakesa i ostavlja 10-10 cm.

OpenWork šalovi s pletenje iglice: sheme i opise rada s videom

Plesti šal: Regrutiramo 152 čajnika, a za Kaima, hranimo 2,5 cm - 6 reda pleteno znojenje, a zatim 2 reda lica trčanja, ali u prvom redu lica nakon 3 i 29, 5 kettops dodaje jedan front Prekrižena petlja iz poprečne niti prethodnog retka - trebala bi ispasti 182 petlje. Nadalje provjeriti 6 odnosa iz uzorka konusa i lišća. Kada 33 cm kontakti, plete za završnu granicu od 2,5 cm. Moždani udar lica i 6 hranjenja kuhana viskozna, ali u prvom redu, prednji alternativni je treći ili četvrti, nakon 29 svakih 5 i 6 šarki su sofisticirani zajedno s lica petlje - 152 petlje. Zatim, nakon posljednjeg retka zatvaramo sve petlje. Nakon toga, protežu se proizvod, malo je navlaženo i ispruženo, a mi šivati ​​uske strane.

Mnoga moderna modernost voli razrjediti svoj svakodnevni pogled na razne šalove u boji. Takvi otvoreni marami nose ne samo s kaputom, već i za sliku, kada nose običnu laganu odjeću.

Igle može plesti razne lijepe uzorke koji su prikazani u raznim modnim časopisima. Ali to nisu ograničene, jer ne postoji granična fantazija, a nova lijepa, razne uzorke - pletenice, bumps, šipiraci, školjke i drugi se stalno pojavljuju.

Video na temu

Ovaj članak prikazuje video lekcije s kojima možete naučiti plestirati otvorene marame uz pomoć žbica.

Čitaj više