Kako napraviti tablicu transformatora vlastitim rukama?

Anonim

Da bi tablica transformatora vlastitim rukama, trebat će stablo, plastiku ili metal. Unaprijed pripremljen crtež.

Kako napraviti tablicu transformatora vlastitim rukama?

Crtanje stolnog transformatora.

Pripremni rad

Kako napraviti stol od drva, profesionalci znaju. Oni preporučuju raditi stolni vrh od 1-1 / 2 inča drvene ploče ili šperploča. Izbor materijala ovisi o opterećenju koji će se prikazati na tablici transformatora. Noge stola izrađene su od trake s poprečnim presjekom od 20x45 mm. Stol transformatora je izrađen vlastitim rukama pomoću odvijača, pile na stablu, elementima za pričvršćivanje, brusnim papirom, simulatorima, četkima i lakom.

S konstruktivne točke gledišta, proizvedeni proizvod treba se sastojati od tableta, okvira s krutošću i nogama. Novčanice se izrađuju sa pripremljenim crtežom. Noge tablice transformatora su izrezane pod kutom (za stabilnost). Da biste sklopili stolni stol, morat ćete ga pronaći sredinom. Proizvod je izrezan na 2 jednaka dijela. Na svakoj polovici postavljene su potporne gume za noge (uvlačenje ruba treba biti 5 cm). Polovice countertopa su fiksirane s petljom. Šipke se obrađuju rubom. Petlje su pričvršćene na vrh nogu. Sam stol je sastavljen pomoću metalnih pričvršćivača i posebnog ljepila.

Kako napraviti tablicu transformatora vlastitim rukama?

Montaža knjiga na stolnim stopalima.

Da biste napravili tablicu tablice tipa transformatora, morat ćete odlučiti o njegovoj veličini. Razmatra se optimalna opcija:

  • visina od 750 mm;
  • širina 800 mm;
  • Duljina presavijenog dizajna je 282 mm.

Sastavni elementi ove tablice uključuju:

  • temelj s rigidnoj rebrima;
  • 3 dijela vrha stola;
  • 2 noge klizne vrste.

Ako želite, možete napraviti 2 tablice ove vrste. Za svoju proizvodnju, bušilicu, odvijač, LDSP (3500x1750x16 mm), kutovi, conficmatics (75x4,5 mm), rub, vijci za samo-tapkanje su potrebni.

Primarna proizvodnja

LSSP se može izrezati u radionicu. Ne preporučuje se proizvesti taj proces neovisno u odsustvu dospijeća i znanja. Budući transformator stola osigurava proizvodnju sljedećih kompozitnih elemenata (mm):

  • 2 pokriva (800x635);
  • Mali poklopac (800x250);
  • 2 regala (734x250);
  • 3 rigidno rebra za bazu (708x110);
  • 2 rebra u uvlačivim nogama (568x180);
  • 4 regala (702x60);
  • 4 daske (600x60).

Članak o toj temi: Značajke Ureda za oglašavanje

Kako napraviti tablicu transformatora vlastitim rukama?

Shema polaganja tablice-transformatora.

Prije toga, komponente konstitutivnih elemenata zasađuju rubom melamina. To će zahtijevati željezo. Na kraju stavite rub, pritiskom na vruće željezo. Višak ljepila se odsječe nožem. Noge se prikupljaju Eurovints. Potonji elementi vijuju petlje. Sljedeća faza osigurava skupštinu baze tablice. Horizontalni donji rub mora biti fiksiran na visini od 100 mm od razine poda. U isto vrijeme napravite udubljenje rubova bočnih stijenki u 70 mm. Sljedeći rub je instaliran na prethodnom analog. Gornji rub treba biti između prethodnog elementa i vrha stola.

Baza je instalirana na malom gornjoj strani stola naopako. Pločnici su postavljeni duboko u stol, promatrajući udubljenje s ruba od 3 cm. Na 2 strane baze ležao je 2 velika korice. Elementi se prikupljaju, kapice su pričvršćene pomoću leptira za petlje. Sljedeća faza osigurava vijak nogu tablice transformatora. Proizvod je spreman za uporabu.

Presavijena konstrukcija

Ako je potrebno, možete napraviti tablicu transformatora. U presavijenom obliku, njegova duljina će biti 90 cm, a širina je 18 cm. S konstruktivne točke gledišta, takav se namještaj sastoji od stolata, potporne nosače, 2 kanala i police. Za svoju proizvodnju, LSSP se koristi s debljinom od 16 mm, ploče ili zalijepljene na ventilator. Detalji parametara slijede (mm):

  • 2 pierces (345x345);
  • Countertop (450x900);
  • Polica (150x900);
  • Podrška ležaja (900x620).

Da bi se ta tablica napravila vlastitim rukama, potrebni su pijanističke petlje, vijci za samozadočavanje, DVP. Prealt krajevi laminirane iverice s rubom melamina. Da biste zatvorili stražnju površinu nosač nosača, bit će potrebna ploča vlade.

Ovaj materijal će se sakriti mjesto fiksacije i praznine između namještaja i zida. Crpke su spojene na strani unutarnjih krajeva uz pomoć klavirskih petlji. Na pozadinske nosače. Pričvrstiti policu na glavni dizajn, vijci će biti potrebni. Moraju točno ući u kraj niše. Slučaj je obješen na račun klavirskih petlji. Kuke pričvršćene na zid.

S razine poda do stolice ne bi trebala biti udaljenost od 700 mm.

Ovaj parametar ovisi o osobnim preferencijama svake osobe. Rezultirajuća tablica se lako rastavlja i instalira vlastitim rukama u bilo kojoj sobi.

Članak na temu: Zavjese za kuhinju - unutarnji grožđica

Čitaj više