Aluminij stubište: Značajke i odvajanje po odjeljcima / visini

Anonim

Univerzalni atribut koji se koristi u kućanstvu i proizvodnji, pri obavljanju popravka i instalacijskog rada - stubište. Alat je potreban da biste dobili predmete s gornjih polica namještaja, popnite se u potkrovlje, na krov, skupljati žetvu u vrtu. Posebno nezamjenjiv uređaj će biti aluminijski stubište, koji je presjek dizajn sklopivog, prikladnog, teleskopskog tipa s različitim brojevima koraka.

Prednosti aluminijskih stepenica

Proizvodnici za ekonomske i proizvodne potrebe koriste se za proizvodnju stepenica, Stewdrops svjetlo aluminij ili proizvode modele čelika. Materijal ima optimalnu čvrstoću, dobro podnosi teret, ne boji se vlage.

Prednosti aluminijskih stepenica:

  • Univerzalnost primjene: kuća, vikendica, proizvodnja, promotivna, završna obrada, montaža, radovi, izgradnja.
  • Širok raspon radnih visina zbog presjeka izvršenja proizvoda i teleskopskih konstruktivnih značajki.
  • Oprema s različitim koracima, radnim područjima, rukohvatima, cipele protiv klizanja.
  • Visoka materijalna čvrstoća, struktura krutost, sposobnost izdržavanja standardnih opterećenja unutar 150 kg.
  • Nosite otpornost i antikorozijska svojstva aluminij, lagana opcija stepenica, kompaktne dimenzije gotovih proizvoda.

Aluminijske stepenice i njihove prednosti

Zbog dobre stabilnosti, besprijekorne tehničke i operativne karakteristike i pouzdanost, višenamjenski proizvodi se naširoko koriste za rješavanje kućanskih, industrijskih i drugih zadataka, pogodnih za prioritetnu komunikaciju, instalaciju / demontažu, električnu, žbukanje, boju.

Po odjeljcima

U ekonomskoj offline i online trgovinama, možete kupiti razna svjetla svjetlosnih aluminijskih stepenica. Stubište sekcije imaju nekoliko verzija opcija - teleskopski model, dizajn ljestvice odgovarajuće vrste, stepladder s radnom platformom, proizvodima s trećim dijelom proširenim dijelom za rad na visokoj visini.

Ključne karakteristike modela:

  • Orao aluminijski stubište - izrađen od profila (blokova, nosača), između kojih se nalaze koraci, visina je različita, povećane zahtjeve za sigurno korištenje.

Snaga aluminijskog stuba

  • Jednostrani slomljeni Stejder - koraci su s jedne strane, visina varira, jedan dio služi kao referentna jedinica, lagani modeli su prikladni za prijevoz.

Jednostrani slomljen stripac

  • Bilateralni slom je steptiran - na obje strane punjenje profila s koracima, opremljena radnom platformom, ima visoku stabilnost, univerzalnu uporabu.

Bilateralni stubište

  • Klizno aluminijski stepladder - presjek Vrsta konstrukcije, pogodna za rad na visokoj visini, učvršćenje je lako montirati i rastaviti.

Članak o temi: Vrste i značajke modularnih stepenica [Sustav Izgradite opcije s vlastitim rukama]

Klizni aluminijski koračni

  • Hingirani aluminijski stepladder - univerzalni tip dizajna, prilagođen za bilo koji rad, ima povećanu razinu sigurnosti i visoke čvrstoće čvora.

Stubište s šarkama

  • Teleskopska klizanja Stejd stacionarnog ili mobilnog tipa dobro je podesiva u visini profila, sastoji se od nekoliko dijelova, drugačiji broj koraka.

Teleskopski klizni stubište

Svaki model ima različite karakteristike i prednosti, pruža udoban pristup objektima, elementima, objektima na visini. Od uvlačivog radne platforme, prikladno je slikati, žbukanje, obavljanje komunikacija. Prilikom odabira sklopivog modela morate obratiti pozornost na broj dijelova i pouzdanost popravljanja stepenica u odmorenom obliku.

Jednoglasan

Manje dijelova u stepenicama, to će biti manje teška. Stubište u jednom dijelu ima visoku mobilnost, ali maksimalna visina uređaja u radnom stanju je 4 metra. Za kućne popravke, to je dovoljno za profesionalnu uporabu.

Aluminijska stubita jednoglasnog dijela

Značajka modela u jednom dijelu: udaljenost između referentnih tračnica je najmanje 300 mm. Kada koristite inventar u privatnim kućama i na kućnim parcelama, preporučuje se korištenje modela s podesivim dijelovima.

Aluminijski dizajn jednoglasnog dijela može se koristiti kao odgovarajući uređaj, ali zahtijeva više prostora za prijevoz i skladištenje.

Aluminij jednokratni stubište

Dvosjek

Klizno stubište s dva dijela sadrži dva dijela opremljena koracima. Uz teleskopsku vrstu dizajna, jedan je dio proširen na drugi prilikom polaganja. U modelu zgloba, stubište se pretvara u sklopivi stepladder zbog preklapanja proizvoda na pola na mjestu pokretnih elemenata fiksacije. Kako bi se povećala radna visina uvlačivog stubišta, inventar se može razgraditi u vertikalnu ravninu.

Klizna stubište s dva dijela

Za stabilnost, fragmenti su blokirani posebnim stezaljkama za pričvršćivanje. Prije posla morate provjeriti pouzdanost zatvaranja stezaljki.

Aluminijska stubita od aluminijskog pomagla

Tri odjeljka

Klizna stubište od tri sekcije ne zahtijeva fiksaciju u vertikalnu ravninu, ima povećanu stabilnost na tlu i podne obloge. Model 3x9 ima fleksibilne mogućnosti podešavanja visine. Uvlačivo stubište od 3 dijela može se napraviti kao teleskopski stepladder, odgovarajući uređaj, dizajn šarki ili dvostrani alat s konzolom.

Aluminijski stubi

Značajke i prednosti:

  • Svestranost uporabe, podešavanje visine;
  • povećan broj koraka, mehanizam transformacije;
  • prisutnost odvojenog dijela za određeni rad;
  • Model trodijele 3x9 ima malu težinu, kompaktne dimenzije;
  • Ima jednostavnost sklopivog, sklopivog, podešavanja.

Stubište od tri dijela

Univerzalni model izgradnje poboljšava izglede za radnik i profesionalnu uporabu inventara. Lako se nositi u automobilu, pohranjen u garaži, na balkonu, u sobi za komunalne usluge. Stubište u 3 dijela je u čvrstoj potražnji zbog izvrsnih karakteristika i dostupnosti cijena.

Model istovremeno može zamijeniti nekoliko radnih alata, opremljenih poprečnim prelazima, gumenim savjetima za sigurno izvršavanje rada na visokoj visini.

Značajke aluminijskog stubišta od tri sekcija

Na videu: profesionalno stubište se razlikuje od kućanstva.

Članak o toj temi: Kako odrediti kut sklonosti stubišta ožujak [Sustav izračuna

U visini

Prilikom odabira ekonomske, radne i proizvodne inventara, morate obratiti pozornost na maksimalnu duljinu, na koju možete razgraditi stubište. Radna visina nije duljina modela od prvog do posljednje faze, a veličina ljudskog rasta do ramena, doda se duljini alata u radnom položaju na maksimalnom podešavanju.

Jeftino stubište može doći u ruci u kući, u zemlji, pri popravljanju popravka. Domaći i strani proizvođači proizvode širok raspon uređaja koji se mogu podesiti. Da biste odabrali model interesa u online trgovini, u korisničkom filtru kataloga proizvoda trebate odrediti visinu modela.

2 m.

Kompaktno stubište "Alumeta" s duljinom od 2 m pogodna je za unutarnju uporabu na niskoj visini. Značajke i vrsta izvršenja:

  • Power Model s 7-9 koraka, niska težina, indiferentni tip.

Potttal aluminij stubište 2 m

  • Sklopivi zglob - broj koraka 2x4, 2x3, visina - do 2 m.

Sklopivi stubište zgloba 2 m

  • Stubište transformatora, raspored 4x2, lagane težine.

Transformer Alumeta stubište 2 metra

Upotreba malih stepenica pogodna je za spuštanje u podrum, popnite se u potkrovlje, oprati prozore, boju, bleve na prvom katu, dobiti stavke koje se nalaze niske (lustere, svjetiljke).

3m

Alumeta stubišta s duljinom od tri metra može imati nekoliko sorti s različitim karakteristikama i značajkama:

  • Jedan odsjek odgovarajući profesionalni i domaćinski model - opremljen s 10-12 faza, koji nisu odvijali.

Stepenice s jednom dijelom 3 m

  • Dvosječni sklopivi stepladder 3 metra dugo - opremljene nogama s obje strane 6-7 komada.

Sklopni stepladder s dva odjeljka 3 m

  • Tri odjeljak uvlačiv teleskopski stepladder s jednakim brojem koraka na svim dijelovima, radna duljina u rasponu od 3 m.

Stepladder s tri sekcije 3 m

  • Adaptacija kompaktnih dimenzija i male težine - Prilikom polaganja, zavoji na pola, ima 2x5 koraka.

Stubište s šarkama 3 m

  • Stručni dizajn stubišta-transformatora opremljen je koracima prema 2x2 i 2x3 ili 4x3 shemi.

Ljestve za aluminijsku transformator 3 m dugo

Inventar pruža udoban pristup visini od 3 metra za obavljanje različitih radova ili rješavanja kućanskih zadataka.

4 M.

Aluminij stubište u 4 m može biti nizozemski nizozemski prema 12-16 koraka, dva sekcija (2x8, 2x9), tri dijela u obliku stepladdera. Dizajn zgloba s visinom do 4 m je opremljen pouzdanim mehanizmima fiksacije, koraci su postavljeni u skladu s 2x8 shemom.

Aluminijske stepenice Alumet 4 m

Stepenice transformatora opremljene su koracima u dvije opcije 4x3 ili 2x3 i 2x4. Proizvodi se mogu koristiti za potrebe kućanstva i kao profesionalni alat.

Transformer stubište Alumeta 4x3

5 M.

Podizanje na veliku visinu osigurava duge ljestve velikih dimenzija, opremljenu povećanjem broja koraka. Među modelima od pet metara, razlikuju se tri sekcije (3x8 koraka), strukture s dvije sekcije (2x10, 2x11 koraka). Proizvođači se proizvode u takvoj radnoj duljini pojedinačnih uređaja (16-18 koraka).

Članak na temu: Ljestve u potkrovlju: Što je bolje odabrati i kako se instalirati?

Stepenice Alumeta 5 m

Pouzdana opcija za profesionalce - stepenice s žičare, pružajući porast od pet metara radne visine (2x10, 2x11). Za različite namjene moguće je koristiti konstrukcijski model (2x8, 2x9 koraka) ili stubište transformatora u kompletnom skupu od 4x4 ili 2x4 i 2x5 sa stabilnim nogama i radnom platformom.

6 M.

Da biste obavljali rad na znatnoj visini, potrebno je stubište, radna duljina koja počinje s 6 m. Duge strukture "Alumet" omogućuju vam da obavite komunikaciju, popravak, završne radove u zatvorenom prostoru i na ulici.

Ljestve dva i tri odjeljka

Opcije modela:

  • jedan-, dva, tri odjeljka 3x9, 3x10;
  • Profesionalni filmovi za 6 m;
  • s kabelskim opterećenjem, šarkama;
  • Sklopivi transformator ljestvice.

Broj koraka ovisi o broju dijelova. Za veću pouzdanost i sigurnost, dugi modeli opremljeni su prolaznim i stabilizatorima.

Sklopivi aluminijski stubište 6 metara

8 M.

S obzirom na sigurnosne zahtjeve za rad na znatnoj visini, stepenice u 8 m provodi se iz nekoliko dijelova s ​​pouzdanim spojevima, koji osiguravaju stabilnost dizajna. Jedna od opcija je stubište s žičarom, odvija se do radne visine od 8 metara (12-16 koraka).

Aluminijski stubište s žičarom 8 metara

Modeli nekoliko dijelova lansirani su duljine više od 8 metara, što je preduvjet za izvođenje rada na visokoj visini. Za kućne svrhe, izgradnja se rijetko koristi, primjenjuje na profesionalnoj razini.

9 M.

Stepenice sa značajnom radnom duljinom u visini dosežu devet i pol metara. Zbog korištenja nekoliko dijelova s ​​pouzdanim zatvaračima, modeli imaju potrebnu stabilnost, izdržati dobar teret, pogodan za bilo koje vrste rada na velikoj nadmorskoj visini. Završetak koraka ovisi o duljini svakog dijela strukture.

Prilikom odabira univerzalnog stubišta, morate platiti za označavanje proizvođača. Neke tvrtke ukazuju na duljinu proizvoda u sastavljenoj i rastavljenoj verziji i zasebno označavaju radnu visinu inventara. Aluminijske strukture imaju potrebnu čvrstoću, stabilnost, na snazi ​​za uporabu u domaćoj i proizvodnoj svrsi, dakle, oni su u općoj potražnji od potrošača.

Pregled različitih modela stepenica za dom i rad (3 videa)

Ljestve i ljestve različitih proizvođača (55 fotografija)

Mogućnosti za obavljanje aluminijskih stepenica i njihovih značajki | +55 fotografija modeli

Mogućnosti za obavljanje aluminijskih stepenica i njihovih značajki | +55 fotografija modeli

Mogućnosti za obavljanje aluminijskih stepenica i njihovih značajki | +55 fotografija modeli

Mogućnosti za obavljanje aluminijskih stepenica i njihovih značajki | +55 fotografija modeli

Mogućnosti za obavljanje aluminijskih stepenica i njihovih značajki | +55 fotografija modeli

Mogućnosti za obavljanje aluminijskih stepenica i njihovih značajki | +55 fotografija modeli

Mogućnosti za obavljanje aluminijskih stepenica i njihovih značajki | +55 fotografija modeli

Mogućnosti za obavljanje aluminijskih stepenica i njihovih značajki | +55 fotografija modeli

Mogućnosti za obavljanje aluminijskih stepenica i njihovih značajki | +55 fotografija modeli

Mogućnosti za obavljanje aluminijskih stepenica i njihovih značajki | +55 fotografija modeli

Mogućnosti za obavljanje aluminijskih stepenica i njihovih značajki | +55 fotografija modeli

Mogućnosti za obavljanje aluminijskih stepenica i njihovih značajki | +55 fotografija modeli

Mogućnosti za obavljanje aluminijskih stepenica i njihovih značajki | +55 fotografija modeli

Mogućnosti za obavljanje aluminijskih stepenica i njihovih značajki | +55 fotografija modeli

Mogućnosti za obavljanje aluminijskih stepenica i njihovih značajki | +55 fotografija modeli

Mogućnosti za obavljanje aluminijskih stepenica i njihovih značajki | +55 fotografija modeli

Mogućnosti za obavljanje aluminijskih stepenica i njihovih značajki | +55 fotografija modeli

Mogućnosti za obavljanje aluminijskih stepenica i njihovih značajki | +55 fotografija modeli

Mogućnosti za obavljanje aluminijskih stepenica i njihovih značajki | +55 fotografija modeli

Mogućnosti za obavljanje aluminijskih stepenica i njihovih značajki | +55 fotografija modeli

Mogućnosti za obavljanje aluminijskih stepenica i njihovih značajki | +55 fotografija modeli

Mogućnosti za obavljanje aluminijskih stepenica i njihovih značajki | +55 fotografija modeli

Mogućnosti za obavljanje aluminijskih stepenica i njihovih značajki | +55 fotografija modeli

Mogućnosti za obavljanje aluminijskih stepenica i njihovih značajki | +55 fotografija modeli

Mogućnosti za obavljanje aluminijskih stepenica i njihovih značajki | +55 fotografija modeli

Mogućnosti za obavljanje aluminijskih stepenica i njihovih značajki | +55 fotografija modeli

Mogućnosti za obavljanje aluminijskih stepenica i njihovih značajki | +55 fotografija modeli

Mogućnosti za obavljanje aluminijskih stepenica i njihovih značajki | +55 fotografija modeli

Mogućnosti za obavljanje aluminijskih stepenica i njihovih značajki | +55 fotografija modeli

Mogućnosti za obavljanje aluminijskih stepenica i njihovih značajki | +55 fotografija modeli

Mogućnosti za obavljanje aluminijskih stepenica i njihovih značajki | +55 fotografija modeli

Mogućnosti za obavljanje aluminijskih stepenica i njihovih značajki | +55 fotografija modeli

Mogućnosti za obavljanje aluminijskih stepenica i njihovih značajki | +55 fotografija modeli

Mogućnosti za obavljanje aluminijskih stepenica i njihovih značajki | +55 fotografija modeli

Mogućnosti za obavljanje aluminijskih stepenica i njihovih značajki | +55 fotografija modeli

Mogućnosti za obavljanje aluminijskih stepenica i njihovih značajki | +55 fotografija modeli

Mogućnosti za obavljanje aluminijskih stepenica i njihovih značajki | +55 fotografija modeli

Mogućnosti za obavljanje aluminijskih stepenica i njihovih značajki | +55 fotografija modeli

Mogućnosti za obavljanje aluminijskih stepenica i njihovih značajki | +55 fotografija modeli

Mogućnosti za obavljanje aluminijskih stepenica i njihovih značajki | +55 fotografija modeli

Mogućnosti za obavljanje aluminijskih stepenica i njihovih značajki | +55 fotografija modeli

Mogućnosti za obavljanje aluminijskih stepenica i njihovih značajki | +55 fotografija modeli

Mogućnosti za obavljanje aluminijskih stepenica i njihovih značajki | +55 fotografija modeli

Mogućnosti za obavljanje aluminijskih stepenica i njihovih značajki | +55 fotografija modeli

Mogućnosti za obavljanje aluminijskih stepenica i njihovih značajki | +55 fotografija modeli

Mogućnosti za obavljanje aluminijskih stepenica i njihovih značajki | +55 fotografija modeli

Mogućnosti za obavljanje aluminijskih stepenica i njihovih značajki | +55 fotografija modeli

Mogućnosti za obavljanje aluminijskih stepenica i njihovih značajki | +55 fotografija modeli

Mogućnosti za obavljanje aluminijskih stepenica i njihovih značajki | +55 fotografija modeli

Mogućnosti za obavljanje aluminijskih stepenica i njihovih značajki | +55 fotografija modeli

Mogućnosti za obavljanje aluminijskih stepenica i njihovih značajki | +55 fotografija modeli

Mogućnosti za obavljanje aluminijskih stepenica i njihovih značajki | +55 fotografija modeli

Mogućnosti za obavljanje aluminijskih stepenica i njihovih značajki | +55 fotografija modeli

Mogućnosti za obavljanje aluminijskih stepenica i njihovih značajki | +55 fotografija modeli

Mogućnosti za obavljanje aluminijskih stepenica i njihovih značajki | +55 fotografija modeli

Čitaj više