Brazilski stil unutrašnjost: osnovne značajke

Anonim

Brazil u većini nas je povezan s nogometom, prašumom Amazona, plaža Rio de Janeira, kao i ludo svijetle karneval. Ukratko, to je vrlo šarena, strastvena i energična zemlja. Međutim, su interijeri brazilskih kuća kao višestruki i šareni?

Brazilski stil unutrašnjost: osnovne značajke

Da, su ... Brazilski unutarnji stil u velikoj mjeri karakteriziran tom bojom, što zapravo odražava temperament stanovnika zemlje. U kućama Brazilca lako možete pronaći sofe, stolice, stolice i tekstil (jastuci, zavjese, prekrivene, itd.) Najsjajnji i intenzivnije nijanse. Stanovnici ove nevjerojatne zemlje vole pokazati svoje tradicije i kulturu depozita, u svojim interijerima moguće je lako pronaći različite elemente narodne umjetnosti.

Neki ljudi tako mnogo boja mogu se činiti viškom, ali oni su idealno okruženje za energetski Brazilci. Istina, pod uvjetom da se sve nijanse adekvatno usklađuju jedni s drugima i zajedno čine jednu cjelinu.

Brazilski stil unutrašnjost: osnovne značajke

Kako ukrasiti stan u brazilskom stilu?

Brazilski energetski stil je najprikladniji za apartmane s velikim područjem, kao i prostrane loftove i seoske kuće. Razlog za veliki broj namještaja, svijetle pribor, nakit, koji u malom interijeru može se slomiti i stvoriti dojam kaosa. Stoga ne pokušavajte popuniti nikakve stavke cijeli apartman - ostaviti prazne prostore koji će nadopuniti ovaj stil.

Najbolja pozadina za šarene akcente i namještaj bit će podove i zidove u neutralnim bojama - bijela, siva ili svijetlo smeđa. Međutim, jedan od zidova ili dijela može biti učinjen dekorativan - slikati u svjetliju boju ili objesiti postoji elegantan poster.

Brazilci se ne mogu žaliti na odsutnost sunca, i stoga je važan element dizajna interijera su ropci ili masivne zavjese. Prilikom odabira, nemojte se bojati hrabra rješenja i intenzivne nijanse - prozori su sastavni dio i vrlo važan unutarnji ukras u brazilskom stilu.

Članak o toj temi: Boja za betonski pod: seksualne sile za beton, akril i epoksi emajl, lateks industrijski

Prilikom odabira pribor za namještaj za brazilski stan, vrijedi obratiti pozornost na elemente u art deco stilu, oni su najbliži u duhu kulture ove zemlje. Oblik proizvoda trebao bi biti vrlo jednostavan, ali boja je hrabra, svijetla, dok su spojni i graniči bolji za izabrati zemljane nijanse - smeđe, zelene ili crne. Dobro pogodan za brazilski stil i moderan minimalistički namještaj, postat će savršena pozadina za svijetle tekstil i djela brazilske umjetnosti.

Čitaj više