Kako odabrati vodiče za zavjese u automobilu

Anonim

Svaki vlasnik automobila barem jednom u svom životu odražava se na kupnju tako luksuznog dodatka za njegovo željezo konja, poput zavjesa. Mogu se pričvrstiti na stražnjim i bočnim prozorima, a unutrašnjost automobila će se pouzdano zaštititi od prodiranja sunčeve svjetlosti. Putnici prijevoza, u automobilu, zahvaljujući zavjesama bit će značajno udoban za osjećaj. Također, zavjese će poboljšati salon. Stoga odaberite vodiče za zavjese u automobilu.

Kako odabrati vodiče za zavjese u automobilu

Odaberite vodiče

Povijest izgleda

Ideja o zaštitnim zavjesama pojavila se u XVII. Stoljeću, kada su predstavnici bogatih obitelji bili invalidski kolica u šik kočiju. U to vrijeme, zavjese koje su izrađene od šik tkanina bili su zaštićene ljudima iz dosadnih kukaca, lošeg vremena. Kao znanstveno, tehnički proces počeo je izraditi prvi strojevi i koristiti zavjese.

Sorte

Na prodajnom tržištu nekoliko vrsta:

  • Krema za sunčanje. Cilj ─ zaštita od sunca. Najviše elementarni model. Moraju imati obične odojke. Izgleda neutralno, pogodno za svaki automobil. Što se tiče cijene, onda se smatra najjeftinije. Naravno, oni imaju kontra dimenzije. Veličina često ide manje od stakla. Pa, usisna šalica, nije izdržljiva, kao što se može vidjeti na fotografiji;
  • Okvir. Takve zavjese potpuno ponavljaju lik auto goriva. Dizajn je materijal da je širina fiksirana na metalnim vodilicama. Izvana izgleda vrlo prepoznatljivo, ali nakon instalacije stakla bit će teško smanjiti. Dizajn je vrlo lako pričvršćen, samo trebate napraviti željezne kutove na okviru prozora, a zatim pričvrstiti okvir, staviti na tamnu mrežu;

Kako odabrati vodiče za zavjese u automobilu

  • Plastika. Najpopularniji pogled. Od elastične plastike. Zavjese se mogu rasporediti mnogo puta, okrećući se. Pričvršćeni su točno iznad stakla pomoću vijaka za samozadočavanje. Jedini minus ─ proizvodi su zapanjujući, dakle, izgubiti izgled nakon vremena;
  • Uvlačenje. Praktična opcija je možda za sve strojeve.

Članak: Kolent u kupaonici pod sudoper: izbor i samostalna proizvodnja

Kako odabrati

U početku, morate napraviti mjerenja duljine prozora i visina, orijentirati na boji kabine. Proizvodi, čini se kao da se morate objesiti unutra, ali mnogi ljudi misle da neće biti vidno vani, ali to je pogrešno mišljenje. Oni se mogu vidjeti vrlo dobro, tako da maksimalni fokus prilikom odabira treba biti učinjeno na boji tijela automobila.

Kako odabrati vodiče za zavjese u automobilu

Sama majstorstvo

Naravno, možete kupiti gotove zavjese, ali trebate li potrošiti novac ako imate priliku napraviti takav dodatak s noves, kao što je prikazano u videu.

Tkanina na nizu. Stvaranje vrlo lako. Trebat će: strehe ─ niz, dvostrana traka, plastične kuke. Materijal treba izrezati u skladu s parametrima sustava Windows, za pričvršćivanje kuka na stranama gume. Jedan kraj proizvoda koji će se koristiti, drugi dopust za niza, a zatim se proteže i popravi vodilice. Takvo platno savršeno se uklapa u vanjštinu, glavna stvar je odabrati pravo.

Možete napraviti zavjesu obloge mreže, koja je zatezanje na okvir žica za vođenje, kao rezultat zavjese ne zahtijeva posebnu konsolidaciju ─ vrlo praktično. Dopušteno je stalno ukloniti, nositi. Da biste to učinili, trebate samo mrežnu oblogu, čeličnu žicu, satensku vrpcu široku ne više od 3 centimetra. Za početak s okvirom, žice oko perimetra prozora za izlaz. Dva kraja kombinirati traku. Okvir mora u potpunosti odgovarati parametrima sustava Windows. Tada ga je pričvrstiti materijalu i izrezati konture s marginom do 3 cm. Komadi moraju biti fiksirani s nizom, žičanom vrpcom. Proizvodi su spremni.

Kako odabrati vodiče za zavjese u automobilu

Kako odabrati

Odabir zavjesa, morate uzeti u obzir ne samo brand, već i kvalitetu proizvodnje, čitati recenzije na forumima vozača.

Eksploatacija

Da bi proizvodi bili sretni već dugi niz godina, treba biti vrlo oprezan približavanju njihovom pohranjivanju. Ako je moguće, morate pucati, rijetko popraviti. Ako je potreba za opranim, bolje je koristiti protočnu vodu. Posebni alati se ne primjenjuju, možete oštetiti tkaninu. Ako za što ─ ili razlozi za zavjese u automobilu nisu potrebni, onda ih morate staviti u naslovnice. Čuvajte gdje će se pouzdano zaštititi od oštećenja.

Članak o toj temi: Postupak za rješavanje problema u radu plastičnih vrata

Kako odabrati vodiče za zavjese u automobilu

Što odabrati nijanse ili zavjese?

Mnogi vlasnici strojeva tonate prozore, misleći da to nije samo jeftinije, ali mnogo će biti u kabini. No, toniranje ima niz neugodnosti: nakon nekog vremena izgorjela, u procesu rada, ogreba se, a njegova prisutnost na stražnjem prozoru smanjuje vidljivost vozača koji ide odostraga. Stoga, kao alternativa korištenju zavjesa. Izgled izgledaju mnogo čvrsto. Mogu se otkriti, zatvoriti, za razliku od nijanse. Dopušteno im je otići u inozemstvo, ali s toniranjem mogu imati problema na granici.

Što ne kaže zakon

Osim naknade, takav dodatak može dovesti do tužnih posljedica. Cestovni pravila uključuju dio gdje je napisan da staklo ne bi trebalo biti nepotrebne predmete ili premaze koji mogu pogoršati vidljivost ceste. Auto za zavjese su uključene u popis neželjenih objekata. Stoga, prilikom fiksiranja proizvoda na prozore, zakonodavstvo zemlje treba uzeti u obzir. Kupnja zavjesa je ulaganje novca u vlastito zdravlje!

Čitaj više