Presvlake ulaznih vrata Dermantine: Detaljne upute

Anonim

Kako skloniti Dermantine ulazna vrata, ne svi znaju danas. U isto vrijeme, jedan od najpopularnijih i jednostavnih metoda koji vam omogućuju ažuriranje ulaznih vrata je zamijeniti svoje presvlake. Najčešće se dermantin koristi kao materijal presvlake, jer ne zahtijeva posebne vještine, a također ima prilično atraktivnu vrijednost. Ako slijedite nekoliko jednostavnih pravila, onda možemo uživati ​​u ulaznom platnu s vlastitim rukama. Dakle, pauza.

Presvlake ulaznih vrata Dermantine: Detaljne upute

Priprema za trim

Pripremni rad

Prije nastavka s izravnim procesom presvlake, treba ga ukloniti s površine starog materijala, u slučaju njegove prisutnosti, a također odrediti za sebe hoćete li pucati vrata s petlji ili ne. Za one koji prvi put nailaze na ovaj proces, i odlučili su vidjeti vrata vlastitim rukama, stručnjaci ne preporučuju ne riskirati i privremeno demontirati platno.

U ovom slučaju, možete više preciznije ispuniti svu rad. Između ostalog, morate ukloniti sve dodatke, očiju, ručke i brave.

Sljedeći korak će biti priprema svih potrebnih materijala i alata.

Presvlake ulaznih vrata Dermantine: Detaljne upute

Komplet za presvlake za vrata uključuje sljedeće materijale:

  • Dermantan. Njegove dimenzije moraju premašiti parametre ulazne mreže za 10-12%;
  • Materijal koji će se koristiti kao obloge. To može biti kao obična pjenasta guma, koja nema visoke pokazatelje zvučne i toplinske izolacije, ili moderniji materijal - izolona s gore navedenim karakteristikama;
  • Dekorativni nokti za presvlake, ako je tkanina izrađena od drva. Optimalna opcija je nokte sa širokim šeširom, koji se obično koriste u industriji namještaja;
  • Ljepilo, ako se izvodi presvlake metalnih vrata. Jedan od najpopularnijih je "trenutak univerzalnog".

Članak o temi: Križni vez vukovi: par sheme, Catherine sheme, autorska prava i slobodna, sretna bijela

U procesu rada također će vam trebati neke alate:

  • - građevinski klameri i zagrade za to (dužine nosača nosača 0,8-1 cm);
  • - škare;
  • - čekić;
  • - obični ili montažni nož;
  • - nekoliko odvijača različitih količina i vrsta;

Presvlake ulaznih vrata Dermantine: Detaljne upute

  • - staje;
  • - Četka za ljepilo (ako je riječ o metalnim vratima).

Kako izvesti presvlake ulaznih vrata Dermantine?

Ako se obavlja sve pripremne radove, a prikupljeni su potrebni materijali i alati, možete započeti glavni proces. Radi udobnosti, vrata treba staviti na stolice koje će osigurati pravilnu stabilnost i maksimalnu dostupnost cijele površine prijenosa vrata. Prije svega, presvlake vrata obavlja s vlastitim rukama sa strane platna, odakle je umetnuta brava.

Presvlake ulaznih vrata Dermantine: Detaljne upute

Ako su vrata izrađena od drva, morat ćete napraviti nekoliko obloge valjaka koji će ponoviti konture weba. Za njihovu proizvodnju trebat će vam traka dermantine, 10-15 cm širine i punila, na primjer, pjenaste gume. Pričvršćivači valjaka provode se na sljedeći način: The Turmansin traka je prikovan s noktima u platno, dok je samo jedna strana trake fiksirana. Zatim se brtvilo umetne u traku, a druga strana je fiksirana. Slične akcije izrađene su od svih četiri strane. Više pojedinosti, proces proizvodnje i fiksiranja valjaka može se vidjeti na videu.

Kada su valjci spremni, potrebno je ravnomjerno raspodijeliti podlogu (pečat) na površini cijelog prijenosa vrata, nakon čega, staviti dermantin, ostavljajući rubove malog dodatka (oko 15 cm). U mjestima Loops Loops, dodatak se obavlja još malo.

Sada, tapacijska platna se može popraviti. Da biste to učinili, koristite unaprijed pripremljene klove sa širokim šeširom. Dermantin olakšava svakih 10 cm. Vrijedi se prisjetiti da će, ako su karanfile fiksne, ostat će ispod površine presvlake, zvuka i toplinska izolacija vrata će se značajno povećati. Važno je napomenuti da na onim mjestima gdje se petlje nalaze na platnu, dermantin je prikovan izravno do okvira vrata.

Presvlake ulaznih vrata Dermantine: Detaljne upute

Značajke presvlake Dermantine metala vrata

U slučajevima kada planirate napraviti presvlake dermatinom na metalnim vratima, proces će biti malo jednostavniji. S obzirom na činjenicu da u metalu nema rupa za pričvršćivanje karanfila, materijal će biti fiksiran uz pomoć ljepila. Njegova potrošnja za jednu stranu platna bit će oko 100 ml.

Članak o temi: Kako i kako izolirati kupanje, saunu, parenje iznutra i izvana

Ljepilo se ravnomjerno nanosi na površinu, koja, unaprijed, treba biti uvučena. Nakon toga, materijal za oblaganje je složen i lagano pritisnut na metalnu površinu. Koristeći nož, obloge se izrezuje duž kontura lista vrata. Zatim primjenjivamo ljepilo do kraja vrata i zalijepite dermat, lagano ga povlačenjem. Nakon završetka ovog procesa, višak materijala može se ukloniti istim nožem.

Da biste dovršili dovršenje posla, potrebno je samo instalirati sve pribor i brave, kao i instalirati tkaninu na njegovo pravo mjesto.

Čitaj više