Pletenje iz presjeka pletenje skraćene ženske jakne s izmjenjivim ovratnikom

Anonim

Kletanje iz presjeka pređe pletenje iglice nije tako složeno jer se čini na prvi pogled, glavna stvar je točno izvesti sve faze opisanog opisa.

Predlažemo da povežete slatku skraćenu jaknu s izmjenjivim ovratnikom.

Pletenje iz presjeka pletenje skraćene ženske jakne s izmjenjivim ovratnikom

Opis je dan za veličinu 36. U slučaju da trebate drugu veličinu, onda morate napraviti odgovarajuće promjene.

Pripremit ćemo se za rad od oko 700 g pređe pređe, pletenje iglice br. 4,5 i br. 5.5, jedna dodatna igla, tri gumba odgovarajuće veličine i boje.

Bar zatim plete s gumenom pojasom 2x2. Za plesti glavnu gumenu traku potrebno je plesti 6 šarki lica s prednjom stranom + 2 glačala = do kraja retka. Sa pogrešne strane, sve šarke na crtežu.

Proizvod se koristi u flit uzorak, 8 i 6 širine petlji.

Pljuvanje na širinu 8 petlji: I - IV redaka: Prednji redovi su pletene lopaticama, uključujući - Uvodno, v red: Prelazak petlja - 4 petlje se uklanjaju na dodatnu iglu, četiri od žbica s lijeve strane, Zatim uklonite petlju, VI - X reda s prednjoj strani, svi šarkama plesti obložen, s pogrešnim - involnenny.

Pigtail u 6 petlji odgovara na isti način, samo na dodatnoj iglu treba ostaviti tri petlje, nakon čega su tri umetnuta iz igala za pletenje, a već su uklonjene iza njih.

Treba promatrati gustoću pletenja: 16 petlji x 21 red = 10x10 cm.

Pletenje proizvoda se provodi i počinje na desnom rukavu. Na žbicama broj 4,5, dobivamo 38 petlje i umetnite šipku retka lica, rubovi se tvrde s petljima lica.

Nakon trake trebaju igle broj 5,5, koji plesti elastični. Red treba izvesti sa šest petlji za lica, uključujući i rub, zatim 2 pogrešnog i 6 lica.

Da bi izvršili prostore rukava, to bi trebalo biti dodano s dvije strane u sedmom retku 1 petlju + sedam puta jednu petlju u svakom šestom redu + osam puta u svakom četvrtom redu = 70 petlji.

Članak o temi: Kako ukrasiti naočale vlastitim rukama

Kada je proizvod povezan s visinom od 43 cm, na kraju retka s pogrešne strane, morate birati 74 petlje za spajanje desne police = 144 petlje.

Zatim postoji red lica, u kojem se nalazi 8 lica za uzorak pljuvanja za 8 šarki + 2 je slomljena. + 6 osoba. Za uzorak pljuvanja za 6 petlji + 2 je povišen. + 6 osoba. + 2 je povišen. + 6 osoba. Za uzorak pljuvanja za 6 petlji = 32 petlje, preostalih 74 šarke plete s gumenom trakom, a na kraju ovog reda bi također trebao birati 74 petlje = 218 petlje.

Zatim postoji nevažeći red koji počinje s 8 događaja. Petlje za uzorak pljuvanja za 8 petlji + 2 osobe. + 6 je povišen. Za uzorak pljuvanja za 6 petlji + 2 osobe. + 6 je povišen. + 2 osobe. + 6 je povišen. Za uzorak pljuvanja za 6 petlji. + 154 guma.

U III, red isplježenja križeva kao što je opisano u opisu.

Kada proizvod dosegne četrnaest centimetara (30 redaka), kako su birani nove petlje, potrebno je provjeriti 94 police na desnoj strani, nakon čega se mogu odgoditi. Za formiranje vrata vrata treba zatvoriti 15 petlji.

Sada ima 109 petlji u radu, koje i dalje rade na povratku.

Kada proizvod dosegne visinu od 13 cm (28 redaka) nakon vrata, 94 petlje treba odgoditi nakon osmog reda uzorka pljuvanja. Predstojeće petlje namijenjene su desnoj polici, u dasci koja treba izvoditi rupe za gumbe: u petom redu od početka vrata, osamnaestog i dvadeset osmog.

Kada proizvod dosegne duljinu od 27 cm (58 redova) od početka skloništa, uzimamo igle za pletenje №4.5 i umetnite dva reda daske, nakon čega su sve petlje zatvorene.

Za spajanje police s lijeve strane slijedi igle za pletenje br. 4,5 za biranje 90 petlji i vežite dva reda daska.

Sljedeći redovi će koristiti pletenje igle br. 5.5.

U III, red bi trebao biti povezan: 6 lica za pletenice od 8 petlji i još dva prekrižena lica iz poprečnog filamenta + 2 točke + 6 lica za pletenice od 6 lica + 2 izlije + 6 lica + 2 izlijevanje + 6 lica na pljuvanje Od 6 lica + 60 elastičnosti + na posljednja dva šarke plesti dvije prekrižene petlje na poprečnom niti = 94 petlje.

Članak na temu: Snow Maiden Crochet: Glavni razred s shemama i opis

Kada se proizvod akumulira za 27 cm (58 redaka) iz daske, zatim na kraju prvog reda, morate birati 15 petlji za povezivanje dekoltea. Zajedno s postignutim petljama, imam 109 šarki za leđa = 218 petlji.

Kada se proizvod obračunava 41 cm (88 redaka) od početka leđa, zatvaranje 74 petlje treba zatvoriti s obje strane. Kao rezultat toga, imat će 70 petlji za pletenje lijevih rukava.

Kada odvrnući rukave, potrebno je obavljati prostore, za koje je zatvoreno od dvije strane u osmom redu jednu petlju + sedam puta jednu petlju u svakom četvrtom redu + osam puta jednu petlju u svakom šestom redu = 38 petlji. Kada je proizvod povezan do 42 cm od početka rukava, morate otići na pletenje igle br. 4.5 i vezati dva reda daska. Zatvorite preostale petlje.

Pletenje iz presjeka pletenje skraćene ženske jakne s izmjenjivim ovratnikom

Da biste prikupili srodne dijelove, trebali šivati ​​bočne stijenke glavnog dijela proizvoda i rukava. Da biste spojili izrezivanje vrata, trebat će vam igle za pletenje №4.5, koji bi trebao biti povezan:

- horizontalni rub police na desnoj - 22 petlje;

- zatvoreni rub - 16 petlji;

- vrat od stražnjeg dijela leđa - 22 petlje;

- set ruba - 16 petlji;

- horizontalni rub police na lijevoj strani - 22 petlje.

Vezati tri reda daska, nakon čega se petlje mogu zatvoriti. Možete uživati ​​u gumbe šivanja.

Zasebno se izvodi pletenje ovratnika, za koje se regrutira 38 petlji, a daska se uklapa, uz dodatak četiri prekrižene petlje nakon prve i druge petlje, kao i nakon svake od njihovih dvije potonje = 42 petlje.

Pletanje dalje nastavlja s gumenom trakom, počevši od 8 crte i 2 glačala, nastavljajući 6 lica i 2 glačala. U svim otpuštanim redovima šarki napisao je Purl.

U križanju u obrascu pljuva ide u peti, a kasnije u svakom desetom redu. Kada će se igrati šesti red, trebate obaviti rupu za planirani gumb.

Članak o temi: pletenje tunic haljine za pune žene: shema s opisom

Kada je ovratnik povezan do 65 cm, zatim kroz tri reda nakon posljednjeg prijelaza, treba se čuvati jedan neaktistruk, u kojem su dvije petlje na početku i na kraju reda.

Kao rezultat toga, bilo je 38 šarki, na kojima postoje četiri reda na dasci, nakon čega se petlja može zatvoriti.

Na ovratniku, trebali biste šivati ​​jednu petlju.

Čitaj više