Pozadina za sivu

Anonim

Primjena u stvaranju unutrašnjosti sivih i njegovih nijansi nije najpopularnija opcija, jer je ova boja povezana s ljudima s beživotnom dosadom betona, tuge i beznađa. U Coupe s jesenskim krajolikom iz prozora, takav interijer će biti predivljen depresijom.

Pozadina za sivu

Unatoč činjenici da u unutrašnjosti postoji mnogo sivih, soba izgleda svjetlo

Međutim, u većini slučajeva takav tupi dizajn dvorane dobiva se u ne-profesionalno, što pogrešno kombiniraju nijanse i dodatne boje.

Budući da siva ima najširu težinu nijansi i tonova, pogreška u odabiru svoje boje je vrlo jednostavno. Želimo reći o uspješnim primjerima korištenja sive u unutrašnjosti velike prostorije, iako se ova boja koristi u spavaćim sobama, te u kuhinjama, pa čak iu hodniku.

Što nosi sive

To bi izgledalo sivo - sumorno i izblijedjele, a ispalo je iz najsjajnijih boja: crvena, zelena i plava pomiješana u željenom omjeru. Ovaj udio pažljivo je evociran, kako ne bi dobio nijansu jedne od svijetlih boja.

Pozadina za sivu

Stvarajući svijetlo žuti acent u jednobojnom dnevnom boravku

Siva se lako kombinira s većinom boja, kako od svjetla i od tamne palete. Čini se da se svjetlosne nijanse, i tamne nijanse, ispada neku vrstu univerzalne.

U unutrašnjosti preporučujemo da ne koristite više od dva boja pratitelja, dopušteno je da se pridržava ravnoteže i sklapate akcente.

Psiholozi se preporuča da budu u sivoj atmosferi ljudima sa slabim živčanim sustavom koji doživljava stalno preopterećenje i iscrpljenost. U tom okruženju dobiva snagu i ispunjavaju izgubljene rezerve tijela.

Pozadina za sivu

Flizelin pozadina s neobičnim uzorkom

Druga nekretnina je siva - sposobnost osvježavanja i hlađenja atmosfere. Podsjetiti hladno sivi beton koji izgleda prikladno. Možete koristiti ovu nekretninu vrlo jednostavno, dovoljno je za ljuljanje sive pozadine u sunčanoj sobi, gdje je stalno prisutna prirodna rasvjeta. Ljeti je vrući zrak formiran u takvoj sobi, koji će se djelomično vizualno hladiti pozadinu.

Članak na temu: Električni topli kat ispod pločica - Tehnologija polaganja kabela i tepiha za grijanje

Siva u unutrašnjosti

Siva u unutrašnjosti je više u većoj stupnju modernih stilova: high-tech, minimalizam, budući da je više karakteriziran napretkom. Prema riječima stručnjaka, suvremene tehnologije u izgradnji odražavaju se u mješavini betona i metala, a budući da su obje ove komponente najčešće predstavljene u sivoj boji sheme, pokazalo se tako stabilno mišljenje.

Korištenje sive pozadine u hodniku također je svojstvena takvim stilovima kao potkrovlje, let visokog teka, smjerovima urbanog i industrijskog. Ali i veliki, u ovim dizajnerskim rješenjima mnogo zajedničkog.

Pozadina za sivu

Na sivoj pozadini boja zelene palete je divna.

U strogim klasičnim interijerima, siva boja čvrsto je zauzela dodatno mjesto. Uz to, glatko pomicati akcente na svijetle predstavnike palete, osim toga, pomaže spojiti prostor prostorije zajedno. Siva boja neke unutarnje stavke kako bi im dali plemenite osobine.

Glavna upotreba sive u gore navedenim stilovima je boja zidova. Poželjno ispunjava velike prostore. Ako uzmemo u obzir korištenje nijansi sive u klasičnim smjerovima, tada uz njegovu pomoć uklapa u unutarnji namještaj, zavjese, tekstilni pribor.

Pozadina za sivu

Takav dizajn hodnika se koristi svugdje

Registracija dvorana, velikih soba, dnevne sobe sa sivom građenim su prema sljedećim načelima:

  1. Monochromictičnost - korištenje kombinacije sivih nijansi je mnogo složenija nego što se može činiti na prvi pogled. Unatoč činjenici da postoji samo pet nijansi sivih nijansi sivih, samo su profesionalci sposobni izgraditi dobru kombinaciju. Ako se uobičajeni priručnik uzima za rad, najčešće se ispadne iz dosadne monotone interijere koje se ne razrijedi čak i sa svijetlim dekorom i naglascima. Ne postoje posebne tajne u stvaranju uspješnog crno-bijelog dizajna hodnika, ton sive i teksture materijala koji donosi razne temelji se na temelju.
  2. Boja - Opcija polaganja sive boje s drugim svijetlim bojama uvijek će biti prikladna. Sivo se lako slaže s mnogim stražnjim predstavnicima palete, osobito s njihovim rođacima: crvenom, plavom i zelenom. Visokokvalitetan sivi dodatak u interijeru se obično protivi tapeciranom namještaju, u rijetkim slučajevima - dijelovi zidova ili čak cijelim zidom.

Članak o temi: Kako ukrasiti lonac cvijeća vlastitim rukama (39 fotografija)

Pozadina za sivu

Pozadina s često ponovljenim uzorom izgleda dobro u malim sobama

Ako smo već dotaknuli kombinacije sivih, bilježimo glavne boje-pratioce.

Kombinacija

Pastelna shema boja savršeno je usklađena sa sivom paletom. Ako želite napraviti toplinu i udobnost u sivim prostorima, slobodno se razrijedite s bijelim ili bež sivim, osobito mekim nijansama ovih boja (mlijeko, krema).

Pozadina za sivu

Pozadina za sivu

Pozadina za sivu

Pozadina za sivu

Kombinacija s bijelim i crnim omogućit će stvaranje strogog konzervativnog interijera, prikladnije za službene dnevne sobe.

Srodne boje sive mogu postati izvrsni drugovi, ali svatko će donijeti vlastite trendove u unutrašnjost:

  • Crveni će dodati motive luksuza i bogatstva ukrasa,
  • Zelena će dati prirodu i povezati prirodu i napredak,
  • Plava će osvježiti prostor i stijene oštre kutove.

Kombinacija sive sa žutim može se smatrati prilično univerzalnim. Unutrašnjost se dobiva umirujućim i promicanje koncentracije. U dvorani s žuto-sivom pozadinom, to je ugodno biti, udoban je i definitivno predstavlja osjećaj sigurnosti.

Pozadina za sivu

Primjer uspješnog crno-bijelog interijera

Razmotrimo glavne smjerove korištenja sive u hodniku.

Primjena

S dizajnom, stilovima i drugovima shvatili su, sada idemo na komponentu opće slike.

Pozadina za sivu

Pozadina za sivu

Pozadina za sivu

Pozadina za sivu

Pozadina siva za zidove dvorane treba odabrati s nekim jednostavnim pravilima:

  • Za veliki dnevni boravak, češće se koriste tamni tonovi sive, to vam omogućuje da povećate dubinu prostora i za malu dvoranu, naprotiv, svjetlo nijanse, tako da nema sugovitost ne radi,
  • Ako odaberemo tamno sivu osnovnu boju, unutarnje stavke odabrane su svijetlo sive boje, a kontrast se povećava s dubinama boje.

Ulivanje stropa u sivu nije najbolja ideja, jer će dodati sumoću sobu. Za slikanje, stropovi se uglavnom koriste boje vode-emulzijskim bojama koje nemaju sjajni sjaj i ne odražavaju svjetlosne uređaje za osvjetljenje.

Članak o temi: Daewoo rublja i smetnje

Pozadina za sivu

Velika dvorana napravljena u sivoj boji

Ali ako napravite rastezljivog stropa u sivom sjajnom materijalu, može se radikalno promijeniti pogled na hodnik. Ispunite sve ove veličanstvenosti preporuča se za staklo ili čelično srebro namještaj, zavjese odgovarajućih sivih tonova.

Među glavnim predmetima prostorija bilježimo sivi presvučeni namještaj. Činjenica je da je takva boja sposobna maskirati mnoge zagađenje namještaja i istovremeno joj dati uredan ozbiljan izgled. U svakom slučaju, ova boja je vrlo popularna s tvornicama namještaja.

Pozadina za sivu

Pozadinu iz jedne kolekcije, s tonsels i monofoni

Nastavljajući temu tekstila, nemoguće je ne zaustaviti zavjese i zavjese. Izbor ovih dekornih elemenata izravno ovisi o ukupnoj stilistici prostorije. Za klasike karakteriziraju deblji, guste tkanine, zavjese iz materijala koji ne prenosi svjetlo, dok će za moderne minimalističke smjerove biti prikladne tankim laganim materijalima. Siva pozadina u hodniku savršeno se kombinira s praktički prozirnim velom i srebrnim tilama.

Osim toga, uvijek je dopušteno razrijediti sivom stilistikom površina tepiha, unutarnjih predmeta.

Stvaranje sive unutrašnjosti uz pomoć pozadine odgovarajuće boje u dnevnom boravku je složen i odgovoran proces. Potrebno je stalno ravnotežu između mračnog i prekomjerne igre boja, odabrati pristojne parove u boji i unutarnje stavke.

Pozadina za sivu

Pozadine za slikanje omogućuju postizanje iznimnih zveznica zidova

Ali s mirnim promišljenim pristupom, rezultat će opravdati najviše podebljane vaše pretpostavke. Siva pozadina u hodniku nije nužnost, nego videa modernih stilova. Pogledajte proizvode ruskih tvornica pozadine, tamo ćete naći zanimljive mogućnosti u takvoj boji.

Čitaj više