Pletenje tople jakne za žene: shema s opisom

Anonim

Kletanje pletenje pletenje iglice za žene ne mogu se nazvati lako, ali ako slijedite sve preporuke našeg majstora, sigurno ćete uspjeti. Danas vam želimo ponuditi izvorna siva jakna, koja ima čahure s tri četvrtine i široke strane.

Pletenje tople jakne za žene: shema s opisom

Proizvod se koristi u uzorku "Spit". Za pričvršćivanje se koristi šest monofonih gumba.

Dakle, kako su pletenice za žene jakne.

Trinaest strojeva treba pripraviti pređe odabrane boje, pletenje iglice br. 4,5 i šest gumba iste boje.

Pletenje tople jakne za žene: shema s opisom

Primijenjeni uzorci: gume 1x1, površina lica (prednji redovi su sve prije petlje za lice, ugovori - involnenny), nevažnu površinu (redovi lica su vezani uz šarke, nevažeći - lica). Osim toga, fantazijski uzorci potiču predložene programe br. 1 i br. 2.

Počinjemo pletenje s leđa: 112 petlji trebaju biti vezane uz gumeni pojas 1x1 do visine od 6 cm, dok se u posljednjem redu dodaje u osamnaest petlji. Sljedeća, Knit: Fantasy uzorak br. 1 (18 petlje) + Fantasy uzorak br. 2 (10 petlje) - četiri puta + fantasy uzorak br. 1 (18 petlji). Kada pletenje dosegne četrdeset centimetara, potrebno je pokrenuti utjecaj: na obje strane dvije petlje u svakom drugom redu = 24 puta. Putevi bi trebalo proći s ruba triju petlje, vezanih za njihovo lice. Kada je proizvod 60 cm, šarke se zatvara.

Za policu, 78 petlji trebaju biti biranje, koje su vezane uz gumeni pojas 1x1 do visine od 6 cm, dok se u posljednjem redu treba dodati ravnomjerno 14 petlje. Sljedeće, Knit: 2 petlje osoba. G i 2 petlje su elegantne. Chub - Dva puta + fantasy uzorak broj 2 (10 petlja) i fantazijski uzorak br. 1 (18 petlje) - tri puta. Kada proizvod dosegne visinu od 30 cm, treba ga pokrenuti za obavljanje rupa za gumbe, za koje su dvije petlje vezane zajedno i čini jedan Nakid. Takva rupa mora se izvesti na udaljenosti od četiri petlje s desne ruba i 34 petlje iz ove prve rupe.

Članak o temi: Ženski pleteni džemperi s shemama i fotografijama

Takvi parovi rupa trebaju biti samo tri, na udaljenosti od 12 cm jedan od drugog. Kada proizvod dosegne visinu od 40 cm, potrebno je započeti pretvorbu reguliranog, za koje na svakoj strani u svakom drugom redu, dvije petlje treba smanjiti 24 puta. Nakon udaljenosti od tri petlje s ruba, baca se svojim lica. Vrat će biti pokrenut na nadmorskoj visini od 57 cm od početka pletenja: zatvorite na desnoj strani u svakom drugom redu: 22 petlje + 10 petlji + 6 petlji i dva puta dva petlja. Zatvorene petlje na visini od 60 cm od početka pletenja.

Pletanje lijeve police se provodi na sličan način s desne strane, samo simetrično u crtežu i bez gumba bez rupa.

Da biste povezali rukave trebalo bi se bodovati na petljama za pletenje 78 petlji, koje su vezane uz gumeni pojas 1x1 do visine od 6 cm, dok u posljednjem redu treba dodati 4 petlje. Sljedeći, Knit: 2 str. G + 2 str. Ozn. G - Dva puta + fantasy uzorak # 2 (10 str.) I fantazijski uzorak br. 1 (18 str.) - Dva puta + fantazijski uzorak br. 1 (10 str.) + 2 p. Osobe. G i 2 str. ozn. G - dvaput. Tijekom pletenja treba dodati u svaki osamnaesti redak četiri puta jednu petlju. Kada rukavac dosegne visinu od 40 cm, potrebno je započeti odbacivanje u svakom drugom redu na jednoj i dvije petlje. Kada ostane 22 petlje, moraju biti zatvorene na crtežu.

Odvojeno, ovratnik je postavljen, za koji se regrutira 160 petlji, a elastični pojas je 1x1 do visine od 4 cm. Zatim se zatvara s dvije strane u svakom drugom retku 22 petlje + 10 petlji + šest petlji i dva puta dva petlje. Ostalo treba zatvoriti na crtežu.

Članak na temu: Klatke za dječaka to učiniti sami

Za okupljanje jakne, prvenstveno se izvode regulirani šavovi, zatim bočne šavove i šavovi rukava. Konačno, ovratnik je ušiven, koristeći tajni šav, kao i gumbe.

Čitaj više