Kako podesiti prikrivanje plastičnih prozora

Anonim

Građevinski svijet odavno se smatra normom u prostorijama od metal-plastičnih prozora s dvostrukim prozorima. Upotrijebite takvo ostakljenje je mnogo prikladnije od običnih drvenih prozora. Metalni plastični dizajni su lako i brzo, nema potrebe da ih obojite, a oni služe već duže vrijeme.

Nesumnjiva prednost PVC ostakljenja je njegova nepropusnost. I ista značajka je određeni problem. Održavanje sobne temperature, metalni plastični prozori također nisu dopušteni vlaga i ne daju priljev svježeg zraka. Budućnost iz ovog problema pomoći će mikrofulnom funkcioniranju.

Kako se može rasporediti mikrobruhvata

Rješenje za izdavanje pristupa sobi ima 3 klasična rješenja:

  • Ugradnja posebnog pribora;
  • Uređaj otvaranja krila (češalj);
  • Ugradnja ventila za napajanje.

Kako podesiti prikrivanje plastičnih prozora

Sva rješenja za prilagodbu mikro-napetosti u plastičnim prozorima imaju svoje prednosti i mane, dok svi odlučuju o glavnom zadatku - ventilaciju zraka u sobi bez nacrta.

Nakon što je razmotrio sve detalje, možete odlučiti o rješenju prikladnom za određenu situaciju.

Spojnice

Kako podesiti prikrivanje plastičnih prozora

Metalni dijelovi će omogućiti otvaranje prozora u različitim ravninama

Prilikom sastavljanja prozora u utoru na profilu, metalni dijelovi su instalirani, koji pružaju različite položaje otvaranja i stezanja krila u zatvorenom položaju. Ovaj sustav može uključivati ​​mikrofonski mehanizam. Idealno ga stavite odmah u vrijeme montaže u tvornici.

Ali ako je prozor bio montiran dugo vremena, sasvim je moguće uspostaviti mehanizam na mjestu. Da biste to učinili, vrijedi kontaktirati stručnjake. Svaka tvrtka koja se bavi popravak metalnih plastičnih struktura pruža ovu uslugu.

Mehanizam popravlja jaz između krila i okvira, dovoljan za unos zraka (ne više od 3 mm). Obično se otvaraju okretanjem ručice za 45 stupnjeva. Nalaze se mehanizmi višestupanjske fiksacije (rotacija ručke za 15, 45 i 60 stupnjeva).

To je optimalno rješenje, ali se neće provoditi neovisno.

Ograničenje otvaranja

Kako podesiti prikrivanje plastičnih prozora

Mikrofuctung metode u staklenim paketima

Članak o temi: Montaža i zatvarači za kabel

Instaliranje mehanizma multi-faze otvaranja učvršćivanja je najviše proračunska opcija, a to je njezino glavno dostojanstvo. Sama češalj je jeftina i da ga utvrdi za bilo koju osobu koja zna kako koristiti odvijač.

Prije instaliranja napravite prostor olovke na okviru za bušenje. Jezik se obično postavlja pod ručkom:

  • Uklonite dekorativnu sluznicu, odvrnite ručku;
  • Pričvrstite karticu za zadržavanje;
  • Na vrhu, pričvrstite ručku i pričvrstite vijke na prethodna mjesta, stavite dekorativnu sluznicu;
  • Pričvrstite mehanizam češlja na okvir Windows.

Ova metoda ima kontra: vjerojatnost oštećenja profila prozora i brzog gubitka unutarnje temperature prostorije čak i uz minimalni jaz.

Mikrovalni ventil

Kako podesiti prikrivanje plastičnih prozora

Mikrovalni ventil

Najsnažniji rješenje problema priljeva zraka - ugradnja mikrofulnog ventila. Montiran je na gornji okvir u središtu klauzula. Može se obaviti neovisno, detaljne upute su priključene na mehanizam. Postoje ručni i automatski ventili na prodaju. Odlikuju se metodom cijene i podešavanja.

Prije instaliranja bilo koje vrste, zamijenite brtvu gumu koja radi zajedno s dizajnom. Kako instalirati mikrofond ventil, pogledajte ovaj videozapis:

Kako podesiti prikrivanje plastičnih prozora

Prilikom odabira ovog rješenja, neće biti moguće uštedjeti, cijena struktura je prilično visoka. No, instaliranje ventila, dobiti trajnu ventilaciju zraka, čiji se intenzitet može podesiti.

U ovom slučaju, nema buke, prašine i insekata u zatvorenom prostoru. Važno je napomenuti da će se ventil kroz ventil pojaviti kada je prozor zatvoren, što je važno za roditelje male djece i domaćih vlasnika.

Dakle, najjednostavniji u instalaciji i proračunu je mogućnost instalacije ograničavanja otvaranja. Najskuplja i najučinkovitija imovina ventila. Prosječni i cijena, a mogućnosti će biti instaliranje sustava mikro-opremanje u priključcima prozora.

Čitaj više