Pletenje tunic haljina za pune žene: shema s opisom

Anonim

Čak i pune žene imaju pravo biti atraktivne i lijepe. U to će biti u mogućnosti pomoći našoj glavnoj klasi, koji nudi za vezanje haljine.

Pletenje tunic haljina za pune žene: shema s opisom

Treba napomenuti da je pletenje za pune ženske igle omogućuje vam da ažurirate svoj ormar koji su one stvari koje će većina pomoći sakriti nedostatke i naglasiti naše vlastite prednosti svake žene. Proizvod predstavljen ovdje može biti povezan s veličinom XXL, što je vrlo teško pronaći u tradicionalnim majstorskim razredima na pletenju.

Obratite pozornost na dimenzije koje će imati gotov proizvod. Uz maksimalnu duljinu tunike trebate imati 82 centimetra, s krugom struka do 104 centimetra.

Primjer koristi pređu, koja se sastoji od pamuka i vune približno jednaka omjeri. Možete pokupiti bilo koju drugu pređu, jedini vrijedi zadržati gustoću pletenja kako biste dobili pravu veličinu kao rezultat.

Kada koristite žbice br. 3, bacanjem moždanog udara, gustoća parenja bi trebala biti: 10 cm = 27 petlji.

Pletenje tunic haljina za pune žene: shema s opisom

U ovom slučaju, pletenje s igalima za potpunim provodi FaceCir, koji se blago razrijedi s uzorkom pljuvanja. Sheme pletenja ovih uzoraka također su prikazani u glavnoj klasi. Obratite pozornost na shemu A i C shemu koja se razlikuju u smjeru glavnog uzorka.

Ako ste poteškoća u provođenju nekih uvjetnih oznaka, sljedeće sheme dobivaju potpuno objašnjenje jer bi trebale ispravno plesti.

Tunić se sastoji od dva detalja: naslon i tranzicija. Već u završnoj fazi, rukavi su zapetljani gumenom trakom i vrat je suosjećajan.

Pažljivo slijedite opis majstora i onda ćete definitivno imati novu stvar u garderobu. Tunić je prilično univerzalna stvar koja se može kombinirati s drugim stvarima, stvarajući nove jedinstvene slike.

Članak o temi: Elegantan dekor iz starog tila

Čitaj više