Kako ukrasiti udarce iskre

Anonim

Kako ukrasiti udarce iskre

Za mnoge novogodišnje obrt i dekor stavke, potrebni su borovi. Odvedite ih često ne u izvornom obliku, već unaprijed ukrašeni. U ovoj radionici jasno ćemo pokazati kako možete ukrasiti udarce šljokica i boje tako da oblaganje simulira prelijevanje pahulje na suncu, a istovremeno je dobro održavao mnogo godina. Takvi se čudovi mogu se koristiti više puta.

Materijale

Raditi, trebat će vam:

  • Borovi konusi;
  • Bijela boja (najbolje je uzeti boju koja se koristi za slikanje zidova, možete uzeti akrilne boje);
  • Sekvenci prozirni, bijeli ili varikolorirani;
  • PVA ljepilo;
  • četke za crtanje;
  • mala zdjela;
  • Fleksibilna ploča za rezanje ili tijesan list papira;
  • krpa.

Korak 1 , U početku, konusi će morati pripremiti, uklanjajući smeće i prašinu od njih. Možete ih isprati pod vodom i osušiti ili hodati na njima s tasselom i krpom.

Korak 2. , Pripremite sastav koji ćete se prijaviti na košem. Da biste to učinili, u zdjeli, pomiješajte boju i PVA ljepilo odabrano. Koristite ih u jednakim količinama, ali dok gledate dosljednost. Ako je predebe, možete razrijediti vodom, previše tekući sastav također nije prikladan jer će se kotrljati. U ovom slučaju, morat ćete zamijeniti boju ili PVA ljepilo na debljinu.

Kako ukrasiti udarce iskre

Korak 3. , Poslati radnu površinu kako ne bi bojala svoju boju. Stavite košnice na radnu površinu. Pripremite iskre. Moraju se sipati na fleksibilnu ploču za rezanje ili uski list papira.

Kako ukrasiti udarce iskre

Korak 4. , Nanesite nastali sastav na krajevima svakog konusa. Zbog ljepila, boja će biti savršeno održavana, a nakon sušenja, zbog boje, ostat će gust bijeli ton.

Korak 5. , Dok još uvijek primijenjeni sastav ne suši, pospite se šljokicama. Pažljivo ih raspršimo, trese papir sa strane ili fleksibilnu ploču za rezanje. Pokušajte ravnomjerno pokriti površinu.

Članak: Taslan tkanina - opis, značajke i recenzije

Kako ukrasiti udarce iskre

Korak 6. , Pet minuta kasnije, lagano zauzmite čekić s dva prsta i dodatni livenci udjela.

Korak 7. , Ostavite udarce kako biste dovršili sušenje.

Kako ukrasiti udarce iskre

Kako naša praksa pokazuje, takva metoda uređenja omogućuje korištenje udaraca tijekom pet- šest godina. Tijekom tog razdoblja ne mijenjaju svoj izgled.

Čitaj više