Kako razmnožiti i kako primijeniti tekuće pozadine?

Anonim

Popravak, obnovu i dorada njihovih stambenih ljudi rade od početka vremena - sjetite se stijene Peteitrotrops? Sve za ljepotu! Postoji veliki broj različitih materijala za pojednostavljenje procesa popravka, to su stropovi s rastezanjem i samoljepljivim pozadinama i, naravno, tekuće pozadine.

Kako razmnožiti i kako primijeniti tekuće pozadine?

Glavna prednost tekućih pozadina je da se mogu primijeniti čak i na najteži zid.

Što je tekući materijal?

Nesumnjiva prednost je da tekuća pozadina možete ukrasiti ne samo zidove, već i strop vašeg doma, što uvelike olakšava proces popravka i štedi puno vremena. Takav premaz naziva se dekorativni premaz za zidove i stropove. Ovaj materijal je obično od svilenih vlakana, što ih čini ugodnim za dodir. Smjesa uključuje različite prirodne boje i već gotove elemente uređenja tipa sequin, mica itd.

Kako razmnožiti i kako primijeniti tekuće pozadine?

Sheme primjene tekućih pozadina.

Osnova ovog rješenja je celuloza (prirodno bezopasno ljepilo), koji se temeljno razlikova od, na primjer, žbuke, u kojem se nalazi pijesak. U njima nema pijeska, oni su sličniji u suhom obliku na materijalu za obrt. Možete kupiti tekuće pozadine u kilogramima paketa, čiji sadržaj tada treba pomiješati s vodom, slijedeći upute proizvođača.

Jednostavan za primijeniti zid pokriva maksimum. Imaju jedinstvenu značajku imovinu zida. Zbog svoje dosljednosti zauzimaju depresiju na takav način da nakon sušenja, površina postaje glatka, bez šupljina. Možete primijeniti tekuću pozadinu na bilo kojoj površini.

Kada nanosite takav materijal, možete zaboraviti na zglobove.

Pro i kontra od ovog materijala

Mogu se primijeniti improfesionala. Primjenjuju ih na one dijelove površine koji nisu podvrgnuti dugotrajnom utjecaju vlage. U tom slučaju, ove smjese mogu ukrasiti bilo koju prikladnu površinu, čak i ako mala količina vlage padne na njega, tekuća pozadina ga apsorbira.

Članak o toj temi: Moderan okvir s vlastitim rukama

Plus dizajn prostorije ovom materijalu je da je ovaj materijal u određenoj mjeri, toplinska i zvučna tvar. To znači da će soba biti malo tiše (što je vrlo važno ako ih trebate primijeniti u vrtić ili u spavaćoj sobi) i malo toplije, što je ugodan dodatak vanjskoj ljepoti.

Kako razmnožiti i kako primijeniti tekuće pozadine?

Faze primjene tekuće pozadine na zidovima iz Fedsa.

Možete primijeniti takve proizvode u rasadniku ili u kuhinjama, jer je tekuća pozadina ekološki prihvatljiva i sigurna, ne razlikuju kemikalije ili otrove. Također, mnogi ih primjenjuju na ona mjesta koja su izložena izravnom sunčevom svjetlu, jer tekuće pozadine imaju poseban sastav, zbog čega se slabo spaljuju na suncu i dugo drže izvorni izgled.

Sigurno je primijeniti takav materijal na mjestima koja podliježu određenom toplinskom učinku, budući da se ovaj materijal odnosi na skupinu tvari s prosječnom zapaljivošću i niskom flammastijom. Kao rezultat toga, ne postoji opasnost da nakon što ga nanesete na strop iznad lustera ili blizu utičnice, oni će upaliti. Ako ste primijenili tekući pozadinu, ali onda se predomislili - mogu se lako ukloniti i prenijeti na drugo mjesto.

Neki se nazivaju minusima ove vrste pokrivanja da se primjena tekućih sirovina treba dati određeno vrijeme - čekati nakon nanošenja tako da se tekuća pozadina konačno osuši i pričvršćena na zidovima. Ova pokrivenost ima ogroman broj prednosti:

  1. Jednostavnost primjene.
  2. Ekologija.
  3. Univerzalnost.
  4. Sigurnost.
  5. Raznolikost.

Što i kako primijeniti tekuće pozadine?

Sada možete ostati na činjenici da je pokrivenost ove pokrivenosti. Čista bijela zahtijevaju malo više profesionalnosti, budući da će se boje i elementi za uređenje morati dodati. Ali čak i najhrabriji let fantazije zadovoljit će veliki izbor u tržištu tekuće mješavine.

Članak o temi: Metal Wickets: Fotografije i sorte

Kako razmnožiti i kako primijeniti tekuće pozadine?

Shema pripreme zida za primjenu tekuće pozadine.

Prvo morate pripremiti površinu:

  1. Uklonite ostatke prethodnog premaza.
  2. Poravnajte - poželjno je da na površini na kojoj planirate primijeniti tekuće pozadine nije bilo velikih i dubokih depresija, odabranih, bugro.
  3. Napredovati. To se može izraditi uobičajenim prajmerom srednjeg penetracije (potrebno je primijeniti 3 puta s prekidima na 3 sata).

Priprema površine za premazivanje normalnog materijala zahtijeva dugo vremena. I dok pripremate površinu, možete pripremiti i tekuće pozadine za primjenu. To je učinjeno tako - 8-12 sati prije navodne pokrivenosti ovog materijala koji se moraju razvesti. Ovisno o vrsti komponenti mogu biti u različitim vrećicama ili već miješani u jednom. U prvom slučaju sadržaj paketa mora se miješati na ujednačenost prije dodavanja vode. U drugom - možete odmah početi uzgoj.

Kada se uzgoj treba zapamtiti:

  • na točan broj materijala;
  • da se voda dodaje u vodu;
  • Pomiješajte masu bolje rukama u rukavicama. Sastav tekućih pozadina je siguran.

Kada je masa potpuno impregnirana vodom, potrebno je ostaviti samo na određeno vrijeme koje proizvođač označava. Za primjenu će biti korisno: Spatula, Kelm i Grater. Proces primjene tekuće pozadine je vrlo jednostavan. Dovoljno je da ih birate rukama ili malom lopaticom i, primjenjujući na zid, okrenite se na sloj u 2-3 mm. Primijenite tekuću tapetu s malim petama, postupno ih povećavajte po potrebi.

Kada se pomakne gornji rub, grater bi trebao biti malo podignut kretanjem.

Kada su pozadine prekrivene prvim m2, možete ih posuti vodom i dodatno se otopi.

S sličnom shemom, ukrcana je u tekući materijal na sljedeći m2. Mali trik: odozgo na tekućoj pozadini možete primijeniti tanki sloj prozirnog akrilnog laka. To će povećati snagu i trajnost tekućeg premaza na zidovima i stropu, pomoći će ih zaštititi od kontaminacije i vlage ulazak, tako da se mrlje mogu ukloniti ne samo na suhi način.

Članak o toj temi: savršena površina s zidovima za brušenje nakon kita

Čitaj više