Niša pod TV iz gipsane ploče, kako napraviti zid vlastitim rukama

Anonim

Niša pod TV iz gipsane ploče, kako napraviti zid vlastitim rukama

Moderni televizori s velikim i ravnim ekranom televizora nisu tako teški jer su njihovi roditelji ranije od puštanja. Za takve televizore prikladno je za takve televizore kada zid ima niša od gipsanog jahanja vlastitim rukama. Zasloni plazme priključeni su na zid pomoću nosača. To je udobna, mala veličina.

Ne voli svatko kad se na nekom stoji ekran na zidu, drugi se boje da će slučajno povrijediti i oštetiti, pa su došli do niša suhozida.

Takve niše žele organizirati u zidu iu posebnom ormariću dizajniran za instalaciju televizora.

Gipsana niša

Češće iz suhozida, napravljene su unutarnje pregrade u sobama. Događa se da uz njihovu pomoć zidovi su izolirani. Napravite propast, koja se proizvodi uz zid. Grijani pod to. Popularno: Poliuretanska pjena ili mineralni wat koriste se drugi.

Materijali za toplinsku izolaciju na vrhu su zatvoreni gipsanom pločom. Na zahtjev vlasnika. Ponekad dodajte film za bolju vaporizolaciju. Takva izolacija je jeftinija od posebnog, stoga je lakše organizirati u apartmanu.

Da biste napravili niša gipsane ploče ispod plazma zaslona, ​​napravite lažni zid, izrežite željenu rupu s rupom, a sam zaslon je suspendiran. Možete ga organizirati kao privlači maštu samo trebate znati tehnologiju i razmisliti o dizajnu.

Postavite popise

Prvo napravite točna mjerenja. Kada se izračuna crtež, točne dimenzije televizora uzimaju se u obzir, jer će se nalaziti u niši. Ne zaboravite napraviti praznine za provođenje žice za antenu, žice za prehranu, internet. Ostavite slobodan prostor tako da možete spojiti drugu tehniku ​​ili slobodno ukloniti žicu.

Odredite gdje će se utičnice biti smještene posebno? Ako je potrebno, možete organizirati nišnju iznad. Otvor je izrezan ispod rozete: točnu veličinu utičnice, plus 6 cm. Bugarski izrezati kanale željene veličine ispod žice. Sve je postavljeno i fiksirano po kit.

Članak na temu: DIY za Valentinovo Učinite to sami

Stražnji zid naše niše smo izravnali shplanie počevši i možete početi montirati okvir. Za početak, popraviti profil od metala oko perimetra cijelog zida. Zatim, za 60 cm jedan od drugog, umetnite profil vertikalne, a zatim horizontalne i osigurajte "pashchi".

Na cijelom perimeru naše niše, vijak profil od metala. Pričvrstite karačer s pomoći umivaonika. Na zidovima na strani niše treba padinu. Napravi ih.

Prema točnim dimenzijama strukture čine obrezivanje listova gipsane ploče. Glavna stvar je da se rubovi točno podudaraju. Prethodno instalirani profili moraju pričvrstiti trake našeg materijala. Koristite vijke.

Prije instaliranja traka iz suhozida, postavite potrebne žice:

  1. TV kabel.
  2. Žica koja se koristi za osvjetljavanje ako ste instalirani.
  3. Pažljivo gledajte tako da su prodajnici u takvom dijelu dizajna. Kako se ne smiju ometati potpunu instalaciju našeg televizijskog zaslona.

Niša pod TV iz gipsane ploče, kako napraviti zid vlastitim rukama

Sada uredno instalirajte i popravite pruge gipsane ploče. Oni moraju zatvoriti cijeli dio dizajna i otići u posljednju fazu - završava. Posljednja stvar koju treba učiniti u dizajnu gipsane ploče je odložiti. Prije toga, usudite kutove svim uglovima naše niše.

Završi

Nadalje, sve rad se provodi na usklađivanju i visokokvalitetnoj završnoj obradi našeg dizajna. Proizvodimo:
  1. Šokanje zglobova koji vide i dobivaju srp s vrpcom na njima.
  2. Površine su tlo.
  3. Poravnajte površinu SPA.
  4. Papirna emerija označava mljevenje.
  5. Tlo.
  6. Kraft je jedna od mogućih opcija za završnu obradu.

Ako postoji pozadinsko osvjetljenje iz točke lijepih svjetiljki u ovom dizajnu, zatim na mjestima gdje će biti pričvršćena, napravite unaprijed rupu za njihovu visokokvalitetnu instalaciju.

Instalirajte TV

Završna faza rada je kada sama TV zaslon visi. Sigurno gdje je potrebno objesiti nosač. Ovaj nosač je osiguran u kompletu. Ispravno je ispravno na zid za nekoliko ili 4 samo-crteža ili tiples posebno u tu svrhu.

Članak na temu: ažuriranje vrata vlastitim rukama: ukrašavanje od dasaka i platforma

Niša pod TV iz gipsane ploče, kako napraviti zid vlastitim rukama

Pokušajte kvalitativno napraviti dizajn zida ispod TV-a i ispravno, točno instalirajte ovaj privitak. Usredotočite se na instaliranje na središte niša gipsane ploče. Najbolje je kada će niša pod televizorom izvršiti profesionalci. Kao što možete vidjeti, nije tako lako se nositi.

Čitaj više