Je li moguće ljepilo vinil pozadinu na stari vinil pozadinu

Anonim

Popravak - ideja je uvijek problematična, zahtijevaju masu novca, sile, vrijeme i živce od svojih organizatora. Stoga, u određenoj fazi ove akcije, proces želi ubrzati, tako da napokon, sjedeći u samo obnovljenoj sobi, iscrpljen s olakšanjem.

Je li moguće ljepilo vinil pozadinu na stari vinil pozadinu

Vinilne pozadine će služiti dulje od običnog papira.

Mnogi pokušavaju uštedjeti vrijeme na uređenje zidova, točnije, o oslobađanju od starog premaza. S papirnatim pozadinom sve je jednostavno. Ljepilo papir na papiru - slučaj, osuđen, radije, uspjeha nego da ne uspije. Koji je slučaj s drugim vrstama zidnih poklopca? Je li moguće ljepilo vinil pozadinu za premazivanje vinila? Sve korisne preporuke u redu.

Zašto ne može lijepiti vinilnu pozadinu na vinilnu pozadinu?

Vinil premaz ima malo uobičajene papirom, stoga ih je nemoguće lijepiti jedni drugima. Ovaj postulat je već testiran mnoštvom eksperimentalnih finišera. Vinilna pozadina je sloj polivinil klorida koji se primjenjuje industrijskom metodom na papir ili fleislinski osnovi. Ovaj sloj, u stvari, određuje svojstva premaza za guranje vlage. Zahvaljujući tome, vinilna odjeća za zidove služi jako dugo vremena, njegova površina je dobro podnošljiva mokra čišćenje, osim toga, otporna je na oštećenja.

Postoji nekoliko razumnih argumenata u korist činjenice da ne vrijedi vinil za vinil.

Je li moguće ljepilo vinil pozadinu na stari vinil pozadinu

Razlozi zbog kojih se vinilna pozadina ne bi trebala lijepiti na vrhu starog vinila: vinil gura ljepilo, stare pozadine će se kupiti kroz nove, 2 sloja tapeta može sići.

  1. Vinil gura ljepilo. To je zbog specifične površine ovog premaza. Budući da je površina premaza dobro odbijena vlaga, to znači da će sve vrste zidnog ljepila biti beskorisna za lijepljenje novom bljeskom. Danas u građevinarnicama možete zadovoljiti dvije vrste ljepila za tapete: na temelju škroba i based celuloze. Drugi ljepilo se pripravlja miješanjem suhe mase vodom. Stoga, ako postoji dio istih pozadina koji su prilično teški u usporedbi s papirom, neuspjeh Ventite se daje takvom ljepilo za površinu vinila.
  2. Kroz novi web će doći u spomen na stari premaz. Ako lijepite vinilne pozadine na istom premaz, rizik je rizik da će stari zidovi za zidove biti vidljive kroz novi. Sada postoji vrlo teksturirana pozadina, na primjer, tiskanje svilenog zaslona. Zasebno, vrijedi reći o zglobovima u staroj premaz: vjerojatnost da će biti vidljivi kroz nove pozadine, još više. Kao rezultat toga, umjesto prekrasnih zidova, mogu se ispasti česte okomite pruge, što će pokvariti cijeli izgled. Nemojte uštedjeti vrijeme na popravku i ljepilo vinilne pozadine za vinilne pozadine, žrtvovanje estetike, jer se popravak ne radi na godinu ili dva, ali duže vrijeme.
  3. Dva slojeva premaza mogu pasti. Kao što je gore spomenuto, oštrica s vinilom je vrlo teška. Jasno je da dvostruko lijepljenje ne može izdržati vlastitu ozbiljnost, a jedan dan predstavlja neugodno iznenađenje.

Članak o toj temi: Kauč na balkon s vlastitim rukama (fotografija)

Kako biti ako nema vremena za oslobađanje zidova iz stare odjeće? Često se događa situacija kada je jednostavno fizički nemoguće otrgnuti zid. Postoji izlaz. Umjesto toga, dva: Jednostavno obojite bivši vinil ili ako je stara obloga zalijepljena na savjest, izvadite iz zidova gornjeg sloja, ostavljajući fliesline ili papir netaknut.

Kako slikati vinil premaz

Je li moguće ljepilo vinil pozadinu na stari vinil pozadinu

Načini uklanjanja starog sloja vinilne pozadine.

Tijekom toga vrijedi razmišljati kada nova pozadina još nisu kupljene. Ova metoda može značajno uštedjeti vrijeme i novac. Slikanje je savršeno prikladno ako je stari premaz zadržao svoj idealan izgled, nema štete na njemu, ali njegova boja dosadno ili samo želite nešto promijeniti. Vinilne pozadine su obične i posebne, pod slikanjem. Možete slikati one i druge. Glavna stvar je odabrati vrstu boje.

Moguće je koristiti nekoliko boja - to će značajno diverzificirati već poznate interijeru. Ovdje ima nekoliko suptilnosti. Prvo, morate pažljivo pokupiti boju tako da se primijeni na obojenu vinilnu tkaninu, njegova izobličenja bila je minimalna. Preporučljivo je provjeriti na malom komadu pokrivenosti koja ostaje od bivšeg lijepljenja. Drugo, o tome kakvu vrstu boje bira, bolje je konzultirati se u građevinskoj trgovini. U pravilu, opcije su donekle. Izbor ovisi o vrsti pozadine i iz proračuna.

Kako odvojiti od gornjeg sloja premaza

Vinil Wallpaper Globalna tehnologija.

Ako prvo rješenje problema nije prikladno, vrijedi pokušati razdvojiti vinilni sloj iz pretučene pozadine. Da biste to učinili, dovoljno je napraviti nož ili lopaticu, a onda se povući. U pravilu, takva premaza se nalazi bez problema. Preostali papir ili dio flizelin na zidu održava se sitnozrnatom kožom, ako je potrebno, a nova površina za pastu pozadinu je spremna!

Članak o temi: Kako napraviti jamu za vaganje u garaži

Čak i ako se popravak povukao, uštedite vrijeme na pripremi zidova za lijepljenje se ne preporučuje. Ljepilo vinil pozadina na istoj ne smije biti u svakom slučaju. Moguće je izgubiti ne samo masu vremena, već i hrpa skupih sredstava za završnu obradu.

Dobar izlaz iz situacije, kada se prethodni sloj pozadine ne može ostaviti, uklonite samo gornji sloj od njih, a preostalo dno za uporabu kao osnova za novo lijepljenje.

Stoga je pitanje "je li moguće zalijepiti vinil pozadinu na istom poklopcu" Preporučljivo je odgovoriti na to da isplati ne samo zgodan dvaput, već i lijen!

Čitaj više