Jeftina ograda za davanje. Što je jeftinije napraviti ogradu?

Anonim

Vikendica je, prije svega, njegova zemlja. Standard šest stotina i vikendica omogućuju ostvarivanje snova o vlastitom domu. I, kao i svaka imovina, udari, odvojeno od ostatka prostora.

Jeftina ograda za davanje. Što je jeftinije napraviti ogradu?

Većina vikendica zgrade su kod kuće za sezonsko prebivalište, tako da izgradnja temeljne ograde nije prikladna.

Spremanje sredstava - to je glavno pitanje koje vodi programer u rješavanju bilo koje pitanje zemlje. I izgradnja ograde za vrtnu kuću nije iznimka.

Ali svaki privatni vlasnik želi da njegova ograda ne bi bila samo jeftina, već i lijepa i pouzdana. Može li ispuniti ova očekivanja u jeftinoj tacha ogradi?

Kakvu je ogradu jeftinije?

Trošak ograde utječe na izbor njegove veličine i dizajna.

Visoka ograda, naravno, bit će skuplja i čvrsta - skuplja nego transparentna.

Ograda koja je pričvršćena na umetnute ili zapisnice će biti jeftinije od ograde postavljene na bazi trake.

Odlučivanje s konstruktivnim, nastavite s izborom materijala iz kojeg možete izgraditi ogradu.

Mogućnosti za jeftine ograde za vikendice

Drvena ograda

Izgradite jeftinu ogradu od stabla - razumnu opciju. To je jeftin, lijep i jednostavan za instalaciju. Postoji nekoliko sorti takvih živica.

  • Stakenatnik, ploča (oštri i neobrađeni).
  • Ograda "Rancho".
  • Wivers (upletene šipke).

Najpopularniji materijal za Dacha ograde je ulog. To je daska od drva, debljine od 18 do 22 mm i širinu od 7 do 14 cm. Visina takve ograde može se odabrati u rasponu od 1,2 do 4 metra. Za pričvršćivanje uloga koriste se horizontalne šipke, fiksirani na drvenom (hrastovom stupcu ili koloni).

Jeftina ograda za davanje. Što je jeftinije napraviti ogradu?

Pogriješi ga onaj koji vjeruje da iz udjela ne možeš napraviti lijepu ogradu. Postoje mnogi primjeri izvornih struktura iz ovog materijala.

Jeftina ograda za davanje. Što je jeftinije napraviti ogradu?

Stakenatnik, pričvršćen pod kutom, oblikova otvorena ograda

Procijenjeni trošak ograde iz dionika je 700 rubalja / m2. Ukupna cijena ograde ovisi o odabranoj instalacijskoj opciji. Instaliranje stagnacije u redoslijedu šaha ili "božićno drvce" povećava cijenu strukture za 15-20%. Zaklada remena umjesto jednostavnog žamora stupaca u tlu dodaje se trošku od 20-25%.

Mačevanje iz tankih pletnih ploča i blockchaus trošak više (od 1000 rubalja / m2). Ograda od pletenih ploča privlači pozornost na izvorni pogled, a ograda iz Blockhausa osvaja srca Dackovnika kvalitete drvene kabine.

Jeftina ograda za davanje. Što je jeftinije napraviti ogradu?

Ograda od ploče drva

Jeftina ograda za davanje. Što je jeftinije napraviti ogradu?

Ograda drvene blokha

Ograda nazvana Rancho došao nam je s divljeg zapada. Njegova glavna značajka je korištenje širokih horizontalnih ploča ili šipki, fiksiranih na niskim drvenim stupovima.

Članak o toj temi: Kako pokriti drveni pod: kako liječiti spol, vosak i borova premaza, obrada drva

Jeftina ograda za davanje. Što je jeftinije napraviti ogradu?

Ograda ranča - krava neće proći, djeca će proći

Očigledan nedostatak takve ograde je slaba zaštita mjesta od prodiranja neovlaštenih osoba. Sasvim je objašnjeno, jer je ova ograda stvorena za opsežno područje pašnjaka. Prema trošku materijala i rada, ograda je usporediva s cijenom ograde iz Stanika.

Navijači sela zasigurno će zanimati tkanu - ogradu prikupljenu iz grana lješnjaka ili vrbe. To je originalan, vrlo izdržljiv i izdržljiv. Uz veliku želju, tehnika tkanja grana može biti ovladana vlastitim rukama za nekoliko sati. Ako nemate vremena za upućivanje na ručnu kreativnost, za proizvodnju i instalaciju Zapada morat će platiti od 500 rubalja na 1m2.

Jeftina ograda za davanje. Što je jeftinije napraviti ogradu?

Svatko tko će izgraditi jeftinu ogradu za vikendice, savjetujemo vam da obratite pozornost na neobrađenu ploču. Nakon oslobađanja od kore, lijepljenja i pokretanja lak, dobit ćete prekrasnu ogradu za područje zemlje na najnižoj cijeni (450-550 rubalja / m2).

Jeftina ograda za davanje. Što je jeftinije napraviti ogradu?

Boks neobrađenih odbora Vansel čini ogradu vrlo izdržljivim

Što se tiče trajnosti drvenih ograda, morate reći sljedeće: Usluga vijek trajanja drva liječenog u autoklavu se povećava na 30 godina. Život obične, oslikane ploče ne prelazi 15 godina.

Metalne ograde

Metal je oduvijek bio skuplji od drva, ali ovdje Dacms mogu pronaći prihvatljive mogućnosti za sebe:

  • Rabitz.
  • Valovita (tkani) rešetka.
  • Zavarena valjana i ravna zavarena mreža (3D).
  • Ershtroker.
  • Profesionalni podovi.

RABITA Grid - Gost iz Australije

Najjeftinija ograda može se podići iz lančane mreže. Izrađuje se u različitim brzinama (1,0-3,0 metara), duljine (10-18 metara) i veličini stanica (20-100 mm). Za zaštitu žice od korozije koristi pocinčavanje i polimerni premaz.

Jeftina ograda za davanje. Što je jeftinije napraviti ogradu?

Možete staviti takvu ogradu, prevrnuti se preko mreže i pričvrstiti ga na stupac stupca metala ili betona. Druga opcija je proizvodnja odjeljaka mreže (okviri od kutova ili cijevi) i njihove instalacije na polovima.

Trajnost rešetke za rešetke doseže 30 godina. Oni ne zasjenjuju zavjeru i stvaraju ozbiljnu prepreku za nerazumne goste. Prosječni trošak od 1 m2 ograde od rešetke ključ u ruke 160-240 rubalja po m2.

Valovita mreža

Nije stvoren za ograde, već za prosijavanje ruševina i šljunka (grla). Napravite čeličnu valovitu mrežu zakrivljenih žica okomitom tkatima. Glavna prednost ovog materijala prije Rabita je veća krutost.

Jeftina ograda za davanje. Što je jeftinije napraviti ogradu?

Uvrštena (cijanizirana) mreža nije u valjcima, već u ravnim dijelovima od 1,75 x 4,5 metara. Učvršćivanje na stupove, dobit ćemo visoku i trajnu ogradu. Po cijeni, to je znatno skuplji od Rabita (400 rubalja na 80 na 1m2). Uštede na stupcima (širina dijela od 4,5 metara od 2,5 m u blizini lančane mreže) ne spašava odredbe.

Članak o temi: zavjese u dnevnom boravku u kombinaciji s kuhinjom: kako odabrati i napraviti pravo

Zavarena mreža

Jeftina ograda za davanje. Što je jeftinije napraviti ogradu?

Razumijevanje o tome kakav je ograda jeftinije, privukli su našu pozornost na valjano zavarenu mrežu. Procijenjeni trošak ograde ključ u ruke iz ovog materijala u 2019. godini je 400 rubalja na 1m2.

3D zavarena rešetka

Grid od čelične žice (3D) u posljednjih nekoliko godina vrlo je popularna kod ljetnih kuća. Onaj koji ne voli ograde iz Rabite može naručiti ogradu iz ovog materijala.

Jeftina ograda za davanje. Što je jeftinije napraviti ogradu?

Neobično 3D ime objašnjeno je na dva načina. Prije svega, to nam govori da je ova mreža nije ravna i formirana žicom s žicom promjera 3,5 do 5 mm. Drugi razlog je marketinški tečaj koji zaključava materijal u svijesti kupca zahvaljujući univerzalnom hobiju prostornih tehnologija.

Zavarena 3D mreža po odjeljcima, visoka od 0,33 do 3,33 metra visoka i duljina od 1,5 do 3 metra. Trošak montaže okretanja ključ u ruke od 500 rubalja / m2.

Eurstashnik

Navika dodavanja "eura" na naslov materijala radio je ovaj put. U biti, ne objašnjava ništa, ali zvuči moderno i lijepo. Popularnost ograda iz drvenog stacionalista bilo je u dobi od proizvođača pečanog metala kako bi stvorio nešto slično. Kao rezultat toga, pokazalo se vrlo estetski i izdržljiv materijal.

Jeftina ograda za davanje. Što je jeftinije napraviti ogradu?

Dolazni vijek trajanja drva neće se usporediti s njom. Osim toga, ograda iz erupkera ne zahtijeva periodično nijansiranje i antiseptaciju. Zaštitni polimerni film, koji je prekriven pocinčanim čelikom, zadržava svoju boju i integritet za 25-30 godina.

Ugradnja ograde iz Evroshther uzimajući u obzir vrijednost materijala i rad je od 800 rubalja na 1 m2.

Jeftina ograda za davanje. Što je jeftinije napraviti ogradu?

Upotreba eruptera različitih boja i njegove nestandardne instalacije čine ogradu privlačnom

Profesor

Bezuvjetni vođa zemlje "Zebor". Uzroci popularnost - pristupačne cijene, jednostavna instalacija i trajnost. Možete dodati veliki izbor slike boja i tekstura uzorak profila.

Jeftina ograda za davanje. Što je jeftinije napraviti ogradu?

Ogradu od profesionalnih podova s ​​imitacijom drva. Izgleda sjajno, služi jako dugo vremena

S obzirom na visoku potražnju za ograde iz valovitog poda, mi ćemo dati nekoliko preporuka za izbor i instalaciju ovog materijala:

  • Preporučljivo je koristiti pjevanje debljine 0,5 mm. To nije mnogo skuplje od debljine od 0,4 mm, ali ne pokriva udubljenja i neće izgubiti atraktivnost.
  • Ako uzmete udaljenost između nosača od 3 m, zatim pod djelovanjem vjetra opterećenja, ograda se može uvijestiti i može izgubiti svoj izvorni izgled. Stoga, teren ne smije biti više od 2-2,5 m, idealno 1,5 m.
  • Napišite cijevi nosača na dubinu od najmanje 1,5 m, budite sigurni da betoni.
  • Post ograde treba biti iz cijevi od 60-80 mm, s debljinom zida od najmanje 2 mm.
  • Potrebno je uzeti profesionalni podovi s dvostranim, polimernim oblogom, kao pocinčani podovi (bez slikanja), dvije godine kasnije prekrivene mrlje, gubi svoj sjaj i može početi biti korozija.

Članak o temi: Garteri za zavjese s vlastitim rukama: Stvorite originalni pribor

Trošak ograde iz valovitog poda, bez uzimanja u obzir radovi ispod od cijene ograde iz Evrohstapera i iznosi oko 650-900 rubalja na 1m2.

Plastika

Teče preko onoga što je jeftinije napraviti ogradu, ne propustite tako popularni materijal kao stanični polikarbonat. Izdržljiva je i zgodna, au okviru čeličnog profila stvara dovoljno čvrstu strukturu strukturu.

Jeftina ograda za davanje. Što je jeftinije napraviti ogradu?

Ograda stanične polikarke

Postoje dvije mogućnosti instalacije za polikarbonat: na čeličnim zaostajanjima (radi) ili u profilnim dijelovima. Prvi način je jeftiniji. Njegova cijena počinje od 1000 rubalja / m2. Instalacija na dijelove je skuplja (od 1500 rubalja / m2), ali vam omogućuje da dobijete jači dizajn.

Škriljac

Za montažu, ograda se može koristiti i ravnu i valovitu azbetičku ploču. Prvi jači, jer ima veću debljinu.

Jeftina ograda za davanje. Što je jeftinije napraviti ogradu?

Instalacija ravne ploče velikog formata (1.5x3 metra) je brže od ugradnje manjih valovitih (1.75x1,125 m). Slate na čelični profil pokreće zavarenu ili pričvršćenu na metalne stupce.

Ograda s tablice karakterizira visoka čvrstoća, mraz i otpornost na toplinu. To je više izdržljivo drvo i ne boji se korozije kao metala. Značajan nedostatak škriljevca je krhkost. Još jedan minus fencu škriljevca je čist sivi pogled. Lako se ispravlja bojanjem s posebnom bojom.

Prosječni trošak ženske ograde (s radom) je 800 rubalja / m2.

zaključci

U zaključku, učinit ćemo cijenu ocjenu jeftinih ograda za davanje.

Prvo mjesto u pristupačnosti zauzimaju ograde iz mreže Rabita (200 rubalja / m2).

Druga linija ocjene će dati ograde od zavarene mreže, drvene stanice i neobrađene ploče (450-600 rubalja / m2).

Treći položaj može se dodijeliti ograde od profesionalnih podova, škriljevca, blokhaus i ploča za rubove (700-1000 rubalja / m2).

Ugradnja ograde

Tako da je trošak ograde prilično jeftin, mora biti izgrađen vlastitim rukama. Glavne točke za koje trebate obratiti pozornost na instalaciju su:

  • Dizajn nositelja ograde provodi se prema težini ograde weba.
  • Osnova dizajna nosača - stupovi ograde (više o vrstama stupova i njihova instalacija) mora se pouzdano produbiti i fiksirati u tlu.
  • Ovisno o punjenju ograde, određuje se teren.
  • Prije instaliranja odabrane vrste ograde svakako ćete postaviti tehnologiju njegove instalacije, konzultirati s specijalistom.

Ograda je instalirana, pazite na rezultate: ako želite, uvijek možete odabrati takvu ogradu vrtne parcele, koja će biti lijepa i pouzdana i relativno jeftina.

Čitaj više