Uggs za djecu do godine to čine sami s uzorcima

Anonim

UGGS su prikladne i praktične cipele koje su pale na isti način kao i žene i muškarci. I ne iznenađujuće. Prirodni uggs zadržavaju toplinu čak i pri najnižim temperaturama, a ipak su vrlo pluća, prikladno je kretati se oko snježnog grada ili skliske pločnike, vrlo su lako brinuti za njih, pogotovo ako usporedite s cipelama od ne-ljudskih materijal. Tradicionalno, UGGS su ušiveni iz ovčje kože s glatkom strane vanjske strane i meke hrpe iznutra. Vuna ovčje kože dobro apsorbira vlagu, zbog čega ostaju suhe. Unatoč velikoj popularnosti ove cipele, vrlo je teško pronaći ga za malo dijete. A ako ipak uspije, onda "gricka" cijena može pobijediti želju za kupnju. Postoji izlaz iz ove situacije - možemo zašiti UGGS za djecu do godinu dana sami.

Uggs za djecu do godine to čine sami s uzorcima

Slatka i udobna

Mnogi od nas su kod kuće bez potrebe je stara ovčjačica, koja je dugo izašla iz mode. Ili komad dobre ovčje kože, koji nije dobio Mol. Vrijeme je da se drugi život ovim nepotrebnim stvarima. Za šivanje cipela za bebu, čak je pogodna za mali rez. Nije teško šivati ​​takve čizme s vlastitim rukama, glavna stvar je biti strpljiva i svi materijali potrebni za rad.

Savjet: Ako je moguće, pokušajte odabrati ne vrlo grubu ovčje kože. Takav materijal će biti težak i previše toplo za malu nogu djeteta.

Dakle, nastavite do pripreme stvaranja čizama. Za posao trebamo sljedeće stvari:

Uggs za djecu do godine to čine sami s uzorcima

  • komad ovčje kože (po mogućnosti meko i svjetlo);
  • Uzorak budućeg proizvoda;
  • mali komad sapuna ili krede za crtanje;
  • Jake oštre škare;
  • mašina za šivanje;
  • šilo;
  • ljepljiva traka;
  • pređe i niti;
  • Pribor (učvršćivači / gumbi);
  • Pištolj s ljepilom;
  • osjetio.

Članak o temi: Glavni razred na marshmallows Kanzashi iz kaseta: Kako napraviti s fotografijama i videozapisima

Početak rada

Prvo što trebamo učiniti je uzorak koji će se sastojati od tri različita detalja. Uzorak se može unaprijed kupiti u trgovini, a možete sami spremiti i izvući na običan papir. Veličina našeg proizvoda bit će standardna, na nozi djeteta do godinu dana. Ako je vaša dječja noga veća ili manja, prilagodite uzorak.

Uggs za djecu do godine to čine sami s uzorcima

Naši uzorci su spremni, sada ih primjenjujemo na materijal i nacrt sapuna ili krede. Također možete uzeti entungent marker, već je još prikladnije za rad. Nadalje napraviti napad na jedan centimetar i izrezati stavku iz stvar. Početna linija na uzorku prikazana je tolerancija za korekciju materijala tijekom šivanja.

Poluing je učinio, sada moramo formirati lijepe i udobne cipele iz rezbarenih komada. Detalji šavova počinjemo od točke koja je označena slovom "A". Potopljena linija na našem uzorku pokazuje fragment koji se šiva.

Uggs za djecu do godine to čine sami s uzorcima

Ako vaše zbrinjavanje ima guste, jake i lijepe niti, šavovi se mogu napraviti dekorativni. To jest, to će se vidjeti. Glavna stvar je da se nit približio tonu materijalu.

Uzimamo sjaj i počinjemo raditi male rupe u materijalu. Potrebno je kako bi se igla u materijalu lakše. Tkanina je vrlo pažljivo potrebno. Provjerite je li udaljenost između rupa ista. Inače, izgled cipela ne izgleda tako prezentible, kao što želite. Ako želite flash Uggs sa zatvorenim šavom, bolje je šivati ​​stroj za šivanje. Ali to nije tako lako. Potrebno je imati iskustva s takvim izdržljivim materijalima poput ovčje kože. Osim toga, ne svaki šivaći stroj može se nositi s tako debelim tkivom.

Uggs za djecu do godine to čine sami s uzorcima

Sada moramo treptati jedinicom proizvoda. Pažljivo gledajte tako da je jedini ležao točno, ako je potrebno, točno, u suprotnom može stisnuti čizme. Nakon firmware donjeg plantarnog dijela cipela, najveći dio našeg čizme treba biti usred potplata. Sada možete bljeskati stražnju stranu.

Članak na temu: Božić jeleni iz kartona. Glavni razred

Da bi ta potplata bila gusta i elastična, trebamo se osjećati. Mi uzimamo naš uzorak i izrezati četiri detalja iz osjećaja, točno u njoj. Trebamo četiri detalja tako da dvije dvije noge.

Posljednja faza je ostala. Moramo priložiti našim uggs na kopču ili šivanje. Oboje će izgledati lijepo, ali za više udobnosti bolje je koristiti čičak. S njima će vam biti lakše, brzo nositi cipele na djetetu. Velcro se može pažljivo šivati, a za to možete koristiti ljepilo ili ljepljivi pištolj. Čestitamo, vaši uggs su spremni!

Pleteni spoci

Knit žbice Uggs za malu djecu je vrlo jednostavno.

Uggs za djecu do godine to čine sami s uzorcima

Da biste to učinili, moramo uzeti:

  • pređa (najbolje od svega čiste vune);
  • Žbice za čarape promjera 2,5 mm;
  • Kletanje kuke broj 2.

Uggs za djecu do godine to čine sami s uzorcima

Detalji pletene UGG su ušivene na isti način kao i detalji UGG krzna. Za šivanje možete koristiti uobičajenu nit ili nit fine pređe.

Na slici vidimo jedinu shemu pletenja. Mora ga napraviti dva sloja i stati s kukom.

Uggs za djecu do godine to čine sami s uzorcima

Na čarapu i kožu pletenjem. Zatim, nakon stvaranja naše temelje, povlačimo se, napravimo prazninu i zajedno s ravnotežom imamo jezik za podizanje.

Savjet: Prilikom uređenja UGH-a, bolje je ne koristiti male dekorativne podatke koji se mogu odvojiti i ući u ruke djetetu. Izvrsno rješenje bi bilo vez ili ukras cipela s mekim pompionima.

Video na temu

Pogledajte još zanimljivije i potrebnije na videozapisu.

Čitaj više