Klizna vrata za garderobu u Lerua Merlinu

Anonim

Pojavljujući se prije mnogo godina, ormar čvrsto i pouzdano zauzela mjesto u apartmanima i privatnim kućama. Volumetrijski, udobni, s krilom, koji kada otvaranje ne zauzima trećinu male djece ili spavaće sobe - što može biti prikladnije? Nije manje atraktivna sposobnost kupnje i instalacije samo klizna vrata.

Klizna vrata za garderobu u Lerua Merlinu

Klizna vrata u svlačionici

Kako strukturirati stambeni prostor: Savjeti iz Lerua Merlin

Štednja područja i njegova racionalna uporaba prerogative ne samo stanovnici Hruščov i bivše zajednice. Zlonativno stanovanje je poznati fenomen za veliki europski grad, a vlasnici su zabrinuti za spašavanje mjesta i organizacije malog prostora. Dakle, prisutnost europskih tvrtki čiji proizvodi utjelovljuju ta načela, općenito, ne čudi.

Klizna vrata za garderobu u Lerua Merlinu

Jedna od tih tvrtki je Lerua Merlin, najveći proizvođač građevinskih materijala i kućanskih proizvoda. Stručnjaci tvrtke vjeruju da su klizna vrata nužan element stambenih prostora ako njegovi stanovnici ne žele samo spasiti područje, već i korisno koristiti ga.

  • Središte sobe i mali i veliki, trebali bi biti slobodni - stvara perspektivu.

Klizna vrata za garderobu u Lerua Merlinu

  • Zoni - radnici, spavanje, rekreacija i skladištenje, treba staviti u kutove sobe ili prema uvjetnim "kutovima" stana, ako je moguće. Ne biste trebali graditi nekoliko radnih niša ili web-lokacija za pohranu: Mudrija je prenijeti radnu knjigu na zagrijanom balkonu i za stvari za organiziranje spremišta.
  • Maksimalni broj stvari treba pohraniti za gluhe krila. Preporučuje se korištenje ugrađenog namještaja.

Klizna vrata za garderobu u Lerua Merlinu

  • Swing vrata su poželjna zamijeniti klizne strukture iz lerue Merlena, gdje je to moguće samo.
  • Za male sobe preporuča se koristiti lerua zrcalna zrcalna vrata, jer ogledalo i sjajne površine vizualno povećavaju sobu i povećavaju razinu osvjetljenja. Svijetla soba se uvijek čini drobljenom.
  • Za spremanje posuđa i obuće, preporučljivo je izgraditi svlačionica.

Članak o temi: prozori prozori: prednosti i nedostaci

Klizna vrata za garderobu u Lerua Merlinu

Ormar

Organizacija takvog mjesta skladištenja uopće nije nemoguće. Ormar, bez obzira na to koliko voluminoznim, ne podrazumijeva slobodno kretanje između police i kutija. Dok garderoba, čak i najmanji, otvara vlasnik slobodan pristup bilo kojem spremniku.

Klizna vrata za garderobu u Lerua Merlinu

Možete stvoriti svlačionice na mjestu bivše skladišne ​​prostorije - u rasporedu urbanih stanova, takav se plan često nalazi, ponekad i s vratima. Možete jednostavno spaliti dio hodnika, spavaće sobe ili dnevnog boravka, okrećući ga u sobu s garderobom s brojnim regalima, ladicama, gnjavažama i slično.

Klizna vrata za garderobu u Lerua Merlinu

I u prvom iu potonjem slučaju, klizna vrata Lerua Merlena izvrsno rješenje.

Klizna vrata za svlačionice

Dizajn dezintegracije instaliran je na vratima, odnosno to je potrebno za njegovu instalaciju, barem na zidnu particiju. Klizni dizajn to ne treba, jer je pričvršćen i na zid i strop.

Klizna vrata za garderobu u Lerua Merlinu

  • Niša - preporuča se instalirati na zid, preko otvaranja niša. Budući da potonji nije stambeni prostori, poželjno je odabrati dvoslojni sustav iz Lerua Merlena. Prisutnost nižeg vodiča u ovom slučaju ne utječe na dizajn prostorije, a pouzdanost dvoslojni dizajn je veći. Ako se niša nalazi u sobi je prilično voluminozan, to jest, pitanje vizualnog širenja prostora nije vrijedno toga, možete odabrati fenertirajuću verziju s kromiranim, bronce, pa čak i zlatnim profilom. Na fotografiji - platno, furnira trešnja s brončanim profilom.

Klizna vrata za garderobu u Lerua Merlinu

Čitaj više