Bugarski križ pletenje: detaljne sheme s videozapisima

Anonim

Bugarski križ pletenje iglice je vrlo jednostavan uzorak za pletenje, pa je izuzetno prikladan za početnike. Iskusni igle također vole ovaj uzorak, jer su stvari koje su povezane su vrlo lijepe i originalne. Pleteni s takvim križem, platno nalikuje ravnomjernoj gustoj mreži. Parenje može biti izvrstan temelj za uređenje veze s vezom ili nadjevom. Ovaj članak će vam pomoći bilo tko koji želi znati značajke bugarski križ s pletenje iglice i naučiti plesti jedinstvene stvari. Većina svih ovih otvaranja uzorak pogodan je za kardigan, bolero i toplo veste.

Bugarski križ pletenje: detaljne sheme s videozapisima

Bugarski križ pletenje: detaljne sheme s videozapisima

Pletenje redaka u tehnici

"Bugarski križ" shema uzorak je vrlo jednostavan za korištenje. Za početak, potrebno je odrediti koje će se šarke koristiti u pogonu:

  • Nakid. Napisao je kraj pletenih igala u desnoj ruci. Morate pokupiti radnu nit "za sebe" tako da se radni komad događa na radnoj peći;
  • Petlja lica. Kraj radnog prava na igalima uvesti između šarke, koja je na iglu. Pored istegnuti nit;
  • Sipati Uvesti desno stražnji dio šarki iznutra, uhvatiti radnu konac i protežu se;

Bugarski križ pletenje: detaljne sheme s videozapisima

Bilješka! Broj šarki kada set bi trebao biti više tri, dva ruba, koja se ne razmatraju u pletenju.

Prvi red. Prva petlja - rub se mora ukloniti. Zatim su tri šarke lica. Tada se drugi i treći petlji protežu prvi. Da biste to učinili, potrebno je zgrabiti prednji zid desne petlje za snimanje lijeve igle, lagano povucite zid i resetirajte ga odozgo iznad druge i treće. Zatim dolazi Nakid. Ponovite do kraja retka. Posljednja petlja je rub, prodrijeti u to pogrešno. Drugi red. Svi čak i redovi leže s šarkama.

U trećem redu za povezivanje ruba. Da bi crtež izgledao lijepo, prodrijeti jednu petlju lica, Nakid. Zatim izvršite recepciju opisane u prvom redu, a zatim lica. Ponoviti do kraja. Posljednja petlja za rubove. Četvrta željeznica za plesti kao drugi i peti - kao treći. Dakle, da uzorak izgleda lijepo i otvoreno, morate slijediti kada napraviti petlju petlje. Da biste to učinili, pogodno je za navigaciju u Caiden: zbunjen je između šarki, koje je petlja bačena u prethodnom redu.

Članak o temi: Obrt iz papira za djecu od 3 godine i 8-9 godina s fotografijama i videozapisima

Ova vrsta pletenja je zanimljiva jer malo proljeće i struktura podsjeća na "gumenu pojasu" uzorak. Također, velika prednost ovog uzorka je da se ne deformira kada pranje i uzorak. Rezultirajuće platno može se koristiti kao osnova za veliku stvar - majice ili suknje, također iz njega možete napraviti ljetni šešir.

Bugarski križ pletenje: detaljne sheme s videozapisima

Metoda skupa petlje

Rub pletene stvari na sličan način izgleda vrlo elegantno i lijepo. Formiranje reljefne kayme dobiva se zbog dobitka petlji i početnih tri reda. Stvaranjem tri rubne linije, nastavite s pletenjem drugog ukrasa.

Bugarski križ pletenje: detaljne sheme s videozapisima

Set se izvodi kako slijedi: na igle da biraju dvije petlje na tradicionalan način, čiji rub se zadebljava.

Treće i druge neparne su regrutirane promjenom mjesta zgusnutog niti na palcu. Par žbica pri regrutiranju se ubrizgava ispod guste niti od unutarnjeg ruba prsta. Skup čak i Lovers je napravljen prema prvom crtežu.

Jednostavne riječi: potrebno je promijeniti položaj debelih navoja na prst i upisivanje željene količine petlji, što je dužno biti čak.

Bugarski križ pletenje: detaljne sheme s videozapisima

U tijeku pletenja, petlje se stavljaju u parove, osim ruba. Jedna igla uklonjena iz skupa kada trebate stisnuti nevažeći redak. Svako od dvostrukog sjedala mora se akumulirati odvojeno. Tada je vezana linija određenog uzorka.

Bugarski križ pletenje: detaljne sheme s videozapisima

Video na temu

Dodatne informacije o tehnici možete učiti iz sljedećih videozapisa:

Čitaj više