Rukavice s owl Sprat: Detaljan opis s shemama i videozapisima

Anonim

Mittens su uvijek bili u modi, ali inferiorni za rukavice. Ali ipak su jedan od zgodnih atributa zime. To je rukavice s nama iz samog djetinjstva kada svatko ima najbolja sjećanja. Jasna stvar, svatko želi hodati s neobičnim i jedinstvenim proizvodom. To su uzorci koji vam omogućuju da bilo kakve rukavice zanimljive, ističu se među ostalima. Takvi se rukavi mogu međusobno povezati, to će vam omogućiti da učinite točno ono što je goglanja htjela. Mittens s iglicama za pletenje sova jedan su od obrta posljednjih godina. Takvi šarmantni topli rukavi moći će ukrasiti ruke bilo koje mode.

U početku, čini se da će biti teško povezati takve rukavice, ali u stvari je potrebno slijediti upute predstavljene u glavnoj klasi, a zatim ispada izvrstan rezultat. U pletenje iglice nema poteškoća, a opis će pomoći u novinama čak i novog pridošlica. Mittens s sova će biti duga u prtljažniku, a ako ih izvedete u jednom tonu i ukrasite raznim dekorativnim detaljima, onda ćete biti očito izvan konkurencije.

Rukavice s owl Sprat: Detaljan opis s shemama i videozapisima

Rukavice s owl Sprat: Detaljan opis s shemama i videozapisima

Uzorak trenda

Trend ove sezone su rukavice, koji imaju obrasce u obliku životinja i ptica. Sova je postala posebno popularna. Ako još uvijek nemate rukavice, onda možete povezati neovisno koje nemaju nikoga. Pletene stvari su uvijek bile u modi, tako da će osoblje performansi takvih vechera će uzrokovati veliku pozornost. Shema pletenja je jednostavna, čak i pridošlica će moći povezati sličan model.

Što treba pripremiti:

  • Pređa odabrane boje, koja sadrži vunu samo po sebi, može biti pola s akrilnim, a to je 150 grama;
  • igle za pletenje;
  • škare.

Rukavice s owl Sprat: Detaljan opis s shemama i videozapisima

Počinjemo pletenje s lijeve općine. Na žbicama biraju 32 petlje, rasporedite šarke za četiri igale za pletenje. Kada to učinimo, onda postoje prve i potonje petlje za zatvaranje prstena, ali s jednim Nakidom. Sada imamo razgradnju dva u dva.

Bilješka! Za gumu, najbolje je uzeti iglice manje od jedne veličine nego za glavno pletenje.

Tako smo plesti 24 reda. Zatim počinjemo plestiti s drugim pletenjem pletenje - * napraviti 6 kućnih ljubimaca lica, a od dva smo napravili jedan lica * i tako da smo plesti tri više retka iz jednog lančanika, na drugu - dobivamo 28 red u iznosu. Nastavljamo plesti dva reda, samo lica. Sljedeći redak je 20 lica, imamo 2 glačala i 6 lica. Približili smo se mjestu prsta.

Članak o toj temi: Big Kinder iznenađenje od papira s vlastitim rukama na majstorskoj klasi

Detaljan opis će vam omogućiti spajanje proizvoda savršenog. Heting za prste uklonite na iglu. Knit 16 lica, zatim 10 Uklonite na pomoćnu iglu, 4 glačala, 8 lica i opet 4 glačala. U sljedećem nizu, opet 16 lica i 4 glačala, 8 lica, 4 glačala. Nastavljamo plestiju redak bez rezova i dodataka, tako da 7 puta. U sljedećem retku, vide 16 lica, 4 glačala i 2 ukloniti na drugu iglu za rad, 2 lica i ukloniti iz dodatnih igala lica. Sada uklonite dva prije posla, 2 lica, 2 od pinova i 4 glačala.

Rukavice s owl Sprat: Detaljan opis s shemama i videozapisima

Rukavice s owl Sprat: Detaljan opis s shemama i videozapisima

Ponovno, 16 lica, 4 glačala, 8 lica i 4 glačala. Tako smo vezani tri retka. U 27, red je već pružanje 16 lica, 4 nevažeći i uklonite dvije na drugu iglu za rad, 2 lica, leptira s dodatnim glačalima. Dva opet, ali prije nego što je rad 2 je strašna s dodatnim, 4 glačala. Sada 16 lica, 4 izlijevanje, 2 lica, 4 izlijevanje, 2 lica, 4 izlijevanje. U 29. red dokazujemo 16 lica, 4 nevažeći, lebdjeti 2 zajedno, dodajte petlju s netopljivim, provjerit ćemo 2 luda, aditiv, jedan uklonjen, vjeran i rastegnut kroz njega. Sljedeća 4 izlijevanja.

Slip 16 lica i što više nije u redu. 31 Redak - Umetnite 17 lica i 14 glačala, lica. U sljedećem retku, plesti 18 lica, 12 insno i 2 lica. Posljednji drago crtež je 19 lica, 10 pogrešnih i lica. Pokušavamo napraviti mitch, mora doći do vrha djevojke. Sada napravimo šljunak - dva leptira na početku prve i treće iglice pletenice, a dva na kraju drugog i četvrtog. Kada ostane na svakoj iglici na donjoj petlji, povucite igle za pletenje i rastegnite konac kroz petlje - zategnite.

Rukavice s owl Sprat: Detaljan opis s shemama i videozapisima

Sada moramo kljucati prst, za to uklanjamo tipke na čekanju na Kritičenju, a zatim dodajte još 4 gumba, a u drugom redu smanjujemo dva leptira. Tako bismo trebali dobiti 12 kotlića i distribuirati sve za četiri igle pletenje. Počinjemo pletenje u krug licem do sredine nokta, a onda smo udubljenje, kao osnovu rukavaca. Preostale četiri petlje su zategnute niti.

Članak o temi: Djevojka haljina s pletenje iglice: pletenje i opis

Ublažavanje je spreman, samo lijevo za šivanje perli umjesto očiju i uvuče kljun, ako postoji želja.

Video na temu

Ovaj materijal predstavlja odabir videozapisa s kojim možete naučiti plesti za rukavice s sovama uz pomoć žbica.

Čitaj više