Kako vezati pletenje rukavice s uzorkom sova s ​​fotografijama i videozapisima

Anonim

Zimi gotovo svi ljudi obučeni u sive tonove, ali kreativne osobnosti se uvijek žele izdvojiti iz gomile i staviti na nešto što će naglasiti njihovu individualnost. Da biste to učinili, možete samostalno napraviti neku vrstu dodatka ili atributa. Jedan od njih može biti rukavice, koji će se zagrijati i ukrasiti, a također će dati osobi što želi. Osim toga, takve rukavice mogu biti ukrašeni različitim elementima - vrpci, vez, kuglice i uzorci. Nedavno su gaminjeni s pletenicama ili životinjama vrlo popularne. Kako povezati isprepletene rukavice s uzorkom, možete naučiti iz nižeg materijala. Važno je pronaći samo uzorak koji želim učiniti i slijediti pružene upute.

Pogotovo teško za početnike su elementi prijenosa petlji na jednoj strani na drugo - križanje. U tom procesu važno je biti izuzetno pažljiv i slijediti upute koje su prikazane u svakoj glavnoj klasi. A onda se ispadne točno ono što želim.

Kako vezati pletenje rukavice s uzorkom sova s ​​fotografijama i videozapisima

Pokret za ukras

Jedan od obrta koji čuva u modi nije prva godina, su rukavice s obrascem mesinga. Osim toga, takav crtež se koristi u svim pletenim proizvodima, što daje posebnu eleganciju. Knit takav uzorak je jednostavan, važno je imati strpljenje i želju da ga vezati. U našem glavnom razredu moći ćemo naučiti kako plesti pletenice i tako ukrasiti naše rukavice. Dakle, naši rukavice mogu biti ukrašene s rubovima s kukom.

Mi ćemo plesti mittens na malu žensku ručku, ali ova veličina može doći na tinejdžersku djevojku.

Što trebamo plesti:

  • Magične niti od 100% mikrovlakana 225 m na 100 g, jedan motor odabran;
  • Žbice s brojem 2.5;
  • Kuka na broju 3.

Članak o temi: Jakna na jednom ramenu kukičanje ili pletenje fotografijama i videozapisima

Švale uzimaju u obzir shemu, koja je prikazana u ovoj lekciji. No, samo lica leptirani su naznačeni na shemi, a nevažeći plesti uzimajući u obzir uzorak. Mi ćemo plesti za 5 žbica.

Zapošljavamo 40 petlji i distribuiramo 10 kotla na svakoj igli ravnomjerno. 20 petlje su u skladu s lica - to je dio dlana, a gornji dio je 20 kettops - vide shemu. Kada spojite 8 cm, 8 petlje stavite na pomoćnu iglu i dobivamo preko tih petlji koje nemaju 8 kettopa. Ponovno sam plesti 9 cm u visini, a onda se Scos formirao, na početku svakog pletenja, oni traže 8 redaka 2 butters zajedno. Kada ostane samo na jednoj stražnjici na jednoj iglu, uklanjamo igle za pletenje i protežući se kroz petrakers, zategnite.

Ne zaboravljamo da se tijekom pletenja vrijedi pokušati isprobati rukavice, a kad dođemo do palca, 8 Ottops ostavite na pinu i peck na. Kada mittens - glavni dio - bit će povezan, idemo na plesti prst. Da biste to učinili, izvadite petlje iz igle i stavite ih na iglu, s druge strane, kao i bočna strana 2 petlje. Nadalje, svi mi distribuira svima pletenice - to je 20, svaki će biti na 5. tako da smo vezani do sredine nokta i početi napraviti odljev, kao u glavnom dijelu. Zatim izvlače sve igle za pletenje i uz pomoć niti protežu se nit kroz njih, zategnite.

Kako vezati pletenje rukavice s uzorkom sova s ​​fotografijama i videozapisima

Ostaje za izvođenje resa. Da biste to učinili, počinjemo plesti stupac bez nakida, uvesti kuke u kasniju stupac bez prethodnog reda i okrenuti nit oko prsta. Mi se držimo kuke odjednom dvije nizove - početak petlje i kraja, i istegnuti dvostruku petlju. Ispada da će tri petlje ostati na kuki. I kroz njih, rastegnite niz kao i uobičajeni stupac bez Nakida. Tako su vezani za kraj niza s običnim stupcima bez Nakida. I ovdje su naši rukavice spremni!

Članak na temu: pamuk plus poliester: što je ta tkanina (Polykotton)

Elegantna sovuka

Još jedan uzorak koji je popularan - sova. Takvi se rukavi mogu međusobno povezati i nema potrebe pretpostavljanja da je ovaj uzorak složen. U ovom glavnom razredu, stupanj korak po korak s fotografijama koje će vam pomoći da se nosite s ovim zadatkom, čak i oni koji se tek počinju upoznati s pletenjem na igle.

Što vam je potrebno za pletenje:

  • Prava sivog kašmana 100% 100 g;
  • 5 žbica broj 2.5 i broj 3 - Rytroke Rose Rotch za ukrcaj kljuna;
  • velika igla;
  • kuke;
  • Dvije crne perle.

Kako vezati pletenje rukavice s uzorkom sova s ​​fotografijama i videozapisima

Mi uzimamo pomoćnu nit i žbice veličine 2.5 i postići 21 lovers, bliže u prsten. Idite na sivu nit. U prvom redu * plesti prednje strane, činimo Nakid * i tako do kraja reda, u iznosu bi trebao biti 40 petlji. Sada su petlje lica ne lažu i preuzimaju iglu za rad, a plane su plesti. U sljedećem redu, leptira lica u licu i nevažeći ukloniti prije posla. Sada ponavljamo u četvrtom redu, kao u drugom, ispada lijepi rub proizvoda. Zatim hranimo uobičajeni elastični pojas jedan za jedan 10 cm. I nit koja je pomoćna može ukloniti.

Sada plesti najveći dio. 6 Redovi su potpisani na sljedeći način: 22 lica, 16 izlijevanje i 2 lica. Počinjemo plestirati uzorak koji će biti na mjestu 16 purla. Prvi red je 4 pogrešna, 8 lica i 4 glačala. Drugi je 4 pokazivača, 2 gumba uklanjaju na drugu iglu za rad, zatim 2 lica, oni su vezani 2 lica s pomoćnim igalima, uklanjanjem 2 gumba prije posla, ponovno plesti 2 lica, inhibiraju 2 gumba s dodatnim žbicama i 4 glačala.

Kako vezati pletenje rukavice s uzorkom sova s ​​fotografijama i videozapisima

Kako vezati pletenje rukavice s uzorkom sova s ​​fotografijama i videozapisima

Kako vezati pletenje rukavice s uzorkom sova s ​​fotografijama i videozapisima

I tako od 3 do 9 štap plesti 4 izlijevanje, 8 lica i 4 glačala. I 10 reda, vide kako drugi. 11, 12 i 13 plesti 4 izlijevanje, 8 lica i 4 glačala. A u 14, redak treba čuvati kao 2 red, a 15 reda bi trebao imati 4 glačala, 2 lica, 4 glačala, 2 lica, 4 glačala. Nadalje, svi redak, gdje smo 16 Kettops, zaduženi. Pokušavamo napraviti rukavicu kad dođemo do pelpista od velikog, a zatim debug 7 čattles. Ja plesti ovako: 2 lica, uklanjanje 7 Ottops U potrebi s dodatnim nizom, regrutiramo 7 petlji i plesti do crteža. Ako plesti pravo Mitcka, uklanjamo pravo, dok s ruba moramo povući 2 petlje, a na lijevom zrcalu desno.

Članak o temi: Kako napraviti prsten vlastitim rukama

Kada doći do vrha malog prsta, počinjemo pretplatiti petlje. 2 Letterits u jednom na početku prve i treće igle

Sada plesti prst. Mi prelazimo na plesti 7 na čekanju, a onda ćemo regrutirati još 7 loopera, čak i na donjoj petlji sa strane, to bi trebalo biti 16. Dakle, pletivamo dok ne dođe do pola nokata. Onda se počinjemo pretplatiti, kao što je bio u glavnom dijelu. Kada će prst biti spreman, ostat će za izdavanje rukava. Šitili smo dvije crne kuglice do mjesta očiju, a uz pomoć kuke za oporavak lanca od 30 cm, da se ovaj smijeh u jednom mitch, kao što je naznačeno na fotografiji. Iste se akcije ponavljaju s drugim ublažavanjem. I ovdje su naši rukavice spremni za dijete!

Kako vezati pletenje rukavice s uzorkom sova s ​​fotografijama i videozapisima

Video na temu

Ovaj članak prikazuje odabir videozapisa s kojim možete naučiti plestinje rukava s obrascem pletenica i sova.

Čitaj više