Pletenje sheme poncho sheme za žene

Anonim

U mekom i udoban pončo, uvijek ćete biti udobni i udobni. Prilično je remearble i može pomoći nejasne situacije.

Pletenje sheme poncho sheme za žene

Za ovaj model trebat će vam 700 gr. Pređa u boji kriška, koja će sadržavati 50% merino vune, 25 - alpaka i koliko viskoza. Spoke su prikladni broj 5. Još uvijek moramo raditi u broju kukičaka 4.5.

Kletanje ponchog žbica događa se na ovaj način

Guma

Broj petlji treba biti višestruki 8 = 4 + 2 + 2 ruba. Pletanje retka lica: 2 petlje, zatim 2 lica. Izmjenjuju ih naizmjenično. Završiti s dva glačala, koja će postati rub. Nevažeći redak noževi strogo prema shemi.

Imaginarni uzorak

Broj osramoćenih petlji trebao bi biti višestruki 6 (4 + 2). Shema broj 1 prikazuje kako točno eliminirati involne i lica stvari. Rapport mora ponoviti. Nedavne petlje moraju se stvoriti nakon pisanja odnosa. Stvoren od 1 do 13 reda, a zatim od 2 do 13.

Kako se navodnjava glatka? Redak lica je povezan s nevažećom petljom, a nevažeći red je tkanja lica.

Kako napraviti patentnu petlju? Odabrana je petlja od retka lica i uklonjena tijekom uključivanja. Zaredom s nevažnim tkanjem, oni jednostavno leže takva petlja s vezanjem, ali opet, izumio.

Piti Stvoren je kada je pletenje nevažljivog i lica u nevađenom moždanom udaru.

Gustoća proizvoda Mora se promatrati u takvim omjerima: 22 petlji se uklapaju u 35 redaka, s površinom od 10x10 cm. Traka pletenice se sastoji od 40 petlji. Ukupna širina je 21 cm, na 24 reda = 10 cm.

Imajte na umu da su svi uzorci zategnuti na različite načine. Sve značajke su već uzete u obzir u uzorcima. Pogledajte više detalja u shemama.

Pletenje sheme poncho sheme za žene

Članak na temu: Božićni otvoreni anđeli kukičani. Ideje

Čitaj više