Uzorak vafla s žbicama: video lekcije s shemama i opisima

Anonim

Među reljefnim ukrasima pletenja igara postoji "vafl". Na prvi pogled, čini se vrlo teško i može uplašiti početnike majstora, ali zapravo ne postoji ništa komplicirano u tome, samo trebate vježbati. Članak će se dati glavni razred, kako će se uzorci za vafl uzorak, video lekcije i opis tehnike nadopuniti cijelu sliku.

Jednostavna opcija

Uzorak vafla s žbicama: video lekcije s shemama i opisima

Mi postići 26 petlji. Prvi red koji počinje od ruba (tj do ekstremne petlje koju krenemo poput ruba. Drugi red je rubnu petlju, sve pogrešno, ekstremno. Treći red i peti red su analogno prvom. Četvrti red je jednako drugi. Šesti red je rub, 4 petlje lica, izvadite petlju za stražnji zid, 4 petlje lica i tako do rubne petlje.

Ovo je glavno izvješće o obrascu, ponavlja se kroz proizvod.

Shema izgleda ovako:

Uzorak vafla s žbicama: video lekcije s shemama i opisima

Za jasnoću možete gledati videozapis u kojem se daje vizualni opis svih faza uzorka pletenja.

Dijamantni uzorak

Uzorak vafla s žbicama: video lekcije s shemama i opisima

Za uzorak regrutiramo samo 26 petlji. Prvi red počevši s rubnom petljom, 4 petlje lica, sljedeće jednostavno uklonite stražnji zid, opet 4 petlje lica i jedan uklanjaju, tako do ruba.

2 red - rub, 4 glačala, 1 Uklonite za prednji zid, 4 insolne, uklonjeno je sljedeće, tako do kraja. Ne zaboravite na rub. 3 red - rub, a uklonjena je na dodatnu iglu, postavljanje 2 osobe prije rada, 2 osobe. Petlje, jedan lica iz dodavanja. Spoke, 2 petlje lica uklanjaju dodatnu iglu, samo na poslu. Tako plesti na rubnu petlju. 4 red - cijeli broj osim ruba na uključivanje petlje. 5 red - rub, 2 petlje lica, 2 petlje za uklanjanje, ne vezan, ostavljamo nit na poslu, 2 lica, ponavljajući do ruba. Šesti red po analogiji s drugim sljedećim. Sedmi redak je rub, 2 petlje uklanjaju dodatno. Igla za rad, 1 lica, 2 lica uzeti dodatno. Žbice, 1 petlja uklonite na dodavanje. Igla prije posla, 2 lica i 1 lica s dodatkom. Žbice. Ponovite postav na kraj. Osmi red sastoji se od nevažljivog petlje.

Članak o toj temi: vrećica s pletenjem s pletenjem s dijagramom i opisujući za žene

To je ono što izvješće izgleda kao vafl. Da, malo je kompliciraniji od prethodnog, međutim, dovoljno je povezati nekoliko reda i sve će odmah postati jasno.

Odijelo na djetetu

Uzorak vafla s žbicama: video lekcije s shemama i opisima

Predlažemo da odmah testirate uzorak vafla u proizvodu.

Kostim se sastoji od bluze i hlača 68 veličina. Pređa se koristi od strane "Kroch", sastav od 20% vune, 80% akrila, trebat će vam 300 grama. Spoke uzimaju u iznosu od 2.5 i 3. Također je potrebno pokupiti 6 gumba i za hlače.

Glavni uzorak koji će biti vafli, koji je opisan u prvom, u pletenjama iglice.

Uzorak vafla s žbicama: video lekcije s shemama i opisima

Počnimo s leđima bluze za koju ste dobili 68 petlji i peck 3 cm gumu, u posljednjem redu potrebno je povećati u 3 petlje. Zatim se nastavljamo u glavnom obrascu. Govoreći 15 centimetara, zatvorimo 4 petlje sa strane oklopa. Zatim na visini od 26 cm za vrat, zatvorimo 17 petlji u sredini, penjajući se dva reda zatvaranje još 6 petlji. Na razini od 27 centimetara, zatvoriti 17 petlji ramena.

Lijeva polica će zahtijevati skup od 34 petlje. Počinje s 3 cm gume, ovdje u posljednjem redu potrebno je dodati 2 petlje. Zatim plesti glavni uzorak. Na nadmorskoj visini od 15 cm na desnoj strani police, zatvorili smo 4 petlje oklopa. Dalje, pletite do 23 cm i na lijevoj strani zatvaramo 10 petljima vrata, dok svaki drugi red iznutra treba biti zatvoren odjednom 3 petlje, a dva puta 1 petlja. Na nadmorskoj visini od 27 cm zatvaramo 17 petlje ramena. Pravo polica plesti simetrično.

Za rukavac, upišite 40 petlji, baš kao i počevši od gume 3 cm, ali ovdje u posljednjem redu dodati 6 petlji. Pletimo uzorak vafla na kozale, gdje trebate dodati svakom šestom redu na obje strane jedne petlje i tako pet puta. Na nadmorskoj visini od 19 cm. Prikupljamo proizvod. Prvo šivate ramena polica i leđa. Povećamo rukave, spojite bluzu na bočnom šav. Šiti mi šav svakog čahure. Vrat se izdaje postavljanjem 52 petlje i priznaće gume, 4 cm.

Članak o toj temi: Novogodišnje kuće to čine sami iz kartona: master klasa s fotografijom

Sada ukrašavamo daske. Da bismo to učinili, uzimamo uvalu u tonu kako ga preklopite na pola i šivati ​​police iznutra. Zapošljavamo na okomito rub igala za pletenje u količini od 2,5 50 petlji, plesti gume 1 * 1. Ne zaboravite na lijevu policu da prodire u petlje za gumbe. Kada će širina daska doseći 2, 5 centimetara, blizu.

Uzorak vafla s žbicama: video lekcije s shemama i opisima

Udobne hlače

Zapošljavamo 26 petlji na desnoj polovici, plesti gume 4 cm, u ekstremnom redu, ravnomjerno dodajte 5 petlji. Nastavimo na uzorak vafla. U isto vrijeme, za stepperske šavove, nakon osam redova, povećavamo se 1 puta - jednu petlju, u svakom šestom redu - 3 puta 1 petlju. Na izlazu bi se trebalo ispasti samo 39 petlji na igalima. Kada provjerite 19,5 centimetara, zatvorite 2 petlje, nakon dva reda 1 puta - dvije petlje. Lijeva polovica hlača slijeva simetrično. Tada se obje polovice povezuju i nastavite plesti s uobičajenim redama.

Da ne razbiju crtež, posljednja petlja pola mora biti uobičajena i lica. Na razini od 16 cm skrećemo na pletenje lice, obavljamo na takav način 4 reda, brojne šarke i opet četiri reda petlji lica, blizu. Stražnji dio puta plete na isti način.

Šili smo sve dijelove hlača. Na razini pojasa napravimo zavoj na unutarnjoj strani i umetnite gumu.

Uzorak vafla s žbicama: video lekcije s shemama i opisima

Takav uzorak izgleda vrlo skladno na svim vrstama odjeće, biti bolest i rukavice, kostime, prsluci, džemperi, kardioci itd.

Video na temu

Čitaj više