Zimski šeširi za djevojčice kukičani s shemama

Anonim

Doslovno prije dvadesetak godina, pletena odjeća bila je namijenjena samo jedan - kako bi se zaštitili od hladnoće. Mogla bi biti ugodna, ali definitivno nije lijepa. Vremena mijenjaju prošlost, iznimno praktična funkcionalnost takve odjeće, doživjela je promjenu na bolje. Sada su pojedinosti o ormaru, povezani i sa svojim vlastitim rukama, mogu biti i topla i udobna i lijepa, pa čak i trendi. Dječji moda također ne stoje na mjestu, a danas ćemo detaljno detaljno detaljno najrelevantnije modele zimskih šešira za djevojčice u novoj sezoni.

Zimski šeširi za djevojčice kukičani s shemama

Na početku zime

Na kraju jeseni i početkom zime, vrijeme nas često pamči suncem. Jer to je za toplo vrijeme da je kukičana vezana idealna za toplo. U ovom glavnom razredu postoji jednostavna baza za kapu, koja se može izvesti u bilo kojoj boji, ukrasiti s različitim elementima, nadopuniti pompome, tassole, životinjske lica i druge stvari.

Da bi vezali kapu s volumenom četrdeset dva centimetra, moramo imati:

  • Bijela pređa s primjerom kompozicije - pola akrila i polovice vune;
  • Kuka broj tri.

Rad na temelju, glavna stvar je jasno slijediti opis.

Bazu poklopca. Mi uzimamo nit i dva puta dvostruko više oko prsta, uklonite ovaj prsten. U dvostrukom prstenu, niti u prvom retku koji. Petlje i dvanaest stupova s ​​nk. Okrenite prsten. Povezivanje posta bliže liniji u prvom polu retka, a ne u molbi za podizanje.

Kapica leži s stupovima s NK prema Pravilu 12. klinies - istog tipa, kao što je nacrtano na dijagramu prvih linija prvog uzorka, uz šav. Ako je točnije, 12 stupova doprinose svakom retku uzimajući jednake segmente kroz par stupova kao jedan. Na ekstremnom zidu, Clina čini aditive. Uzmi par tko. Petlje za podizanje na novu liniju i stup s NK u istoj bazi. Na ekstremnom stupu, kliničarka čine aditive. Par koji. Peltlek u stupu s NK vezati na istoj osnovi za podizanje na novu liniju. Priključni post zatvoriti raspon nije u zakretnim petrakerima, već u prvoj liniji. Imat ćete malo stepčanog šava, ali na kraju će se scruit aparat, stoga ništa strašno. Skidanje veličine zaglavlja, nakon desetak dvanaest centimetara kružnog promjera aditiva se provodi kroz liniju dok ne dostignete potreban broj kapetila. Loplje su bolje izračunati u skladu s shemom uzorka. Sada plesti, ne dopire do željene visine jednog centimetra, apsolutno glatko. Nedostatak centimetra će dodati snažan.

Članak na temu: svijećnjak iz banke s vlastitim rukama iz hrane za djecu

Pet redova povezano je s aditivima, jedan redak je ravnomjeran, s aditivima jedan redak, točno jedan redak, a pola se povećava u jednom retku i osam redova točno. Stupci s NK su samo sedamnaest redova. Krug je sedamdeset osam stupaca.

Plesti uši za dodir. Trebamo podijeliti broj stupaca na 5. dijelovima oko opsega proizvoda. Dva dijela će ići na uši, jedan prije jedan prije i dva dijela će ići ispred. Sada plesti uši, postupno ih sužavaju na dno, ne zaboravite se pridržavati sheme. Uši imamo lica. Stijene s istezanjem niti, tako da će se kombinirati s kapom.

Baza poklopca je vezana u kružno. Kape kape se izgovaraju par redova bližeg opsega. Uzimamo dno poklopca i slijedimo u svakom od gornje petlje na stupcu, par ili vrhu stupova na uglovima na ušima. Na zavojima ušiju, uzmite takve broj stupaca tako da se rub ne povlači. Da biste izbjegli izgled rupa pri radu sa strane redova, pokušajte stegnuti dio najbližeg stupca u vodi kuke.

Vezati vožnju. Dvije ruke izmjerene su duljinu niti za naš pojas. Savijte se dvaput. Da bi povukla prvu petlju kroz platno, ulazimo u kuku u središte uha legnuća. Sada smo uznemirili jednostavan lanac od VP u nekoliko niti do kraja dijelova. Prije odsijecanja viška proteza, ona mora biti skrivena udubinom lanca. A posljednje što trebamo učiniti je omotati nit oko niza i napraviti čvorove.

Temelj našeg šešira je spreman. Sada ostaje da smisli s ukras našeg šešira. Nudimo vidjeti nekoliko opcija kao što to može izgledati.

Zimski šeširi za djevojčice kukičani s shemama

Zimski šeširi za djevojčice kukičani s shemama

Trendy šeširi nadolazeće sezone

U nadolazećoj sezoni, šeširi na crtani motiv i šeširi i igračke će koristiti posebnu potražnju u trgovinama. Najmanji modemisti i monthiste će ih cijeniti, jer u takvom šeširu ne samo toplo, ali možete se igrati i s njom. Ova stvar je apsolutno nije potrebna za pretraživanje u trgovinama: malo mašte, neke pređe, i takva ljepota mogu se brzo vezati s iglama kod kuće.

Članak o toj temi: Dječji krugog krugova kukičanje: kako vezati pokrivač s medvjedićem na master klasu s videom

Već nekoliko godina među djevojačkim adolescenata ili samo mladih djevojaka, model šešira s kitty ušima je popularan. Uši mogu biti izražene i lagano vidljive. Uši mogu biti oštre ili zaobljene. Bilo koji od takvih šešira može se povezati sa sobom bez trošenja puno vremena.

Ovaj zanimljiv model šešira s ušima pogodan je za dječake i djevojčice.

Zimski šeširi za djevojčice kukičani s shemama

Druge ideje kape koje možete voljeti.

Sheme izvornih šešira za dječake i djevojčice.

Video na temu

Više korisnih savjeta i zanimljivih ideja Vidi videozapis:

Čitaj više