Kako lijepiti pozadinu u kutovima sobe ispravno: instrukcija

Anonim

Raznolikost modernih završnih materijala omogućuje vam da iznesete unutrašnjost stana ili kuće apsolutno u bilo kojem stilu. Ako je zid poželjan, možete obojiti ili napraviti neobičan dizajn uz korištenje teksturirane žbuke. Ali takve metode zahtijevaju određeno iskustvo rada, cijena materijala je dovoljno visoka, što ih čini dostupnim daleko od svih situacija. Najprihvatljiviji takav završni materijal kao pozadinu. Može oponašati gotovo bilo koju površinu. Platno nisu samo lijepe, već također mogu dati sobu određeni stil i sofisticiranost. Često su ukrašene ne samo zidovima, već i stropovima.

Kako lijepiti pozadinu u kutovima sobe ispravno: instrukcija

Tehnologije za ukrašavanje pozadinskih kutova.

Pocking je iznimno jednostavan, nema posebnog iskustva. No, newbies često postavljaju pitanje kako lijepiti pozadinu u kutovima, tako da površina ostaje visoka kvaliteta, nema prozora i zraka mjehurića. Cvatući pozadinu u kutovima nije tako teško, ali postoji nekoliko pravila koje morate slijediti. Unutarnji i vanjski kutovi su na različite načine, ali ako se pridržavate svih zahtjeva, rad će biti lako, a rezultat je strašan.

Značajke lijepljenja u kutovima

Od alata i materijala za lijepljenje moraju se pripremiti:

Kako lijepiti pozadinu u kutovima sobe ispravno: instrukcija

Wallpaper lijep krug u kutovima.

  • Pozadinu u izračunanoj količini;
  • Specijalni ljepilo za pozadinu;
  • valjci;
  • nož;
  • Jednostavna olovka, metalni vladar;
  • Ako je potrebno, potrebno je pripremiti kit, metalnu lopaticu, metalne pocinčane kutove;
  • Da biste uklonili ljepilo iz zglobova, dovoljno je kupiti čistu krpu.

Kako lijepiti pozadinu u kutovima sobe? Obrada vanjskih i unutarnjih kutova je neznatno drugačija, ali za to nije potrebna posebna vještina. Prije posla morate primijeniti oznaku. Ako želite kazniti platnu u unutarnjim kutovima, tada se materijal mora nanijeti tako da se pretvara u sljedeći zid za oko 5 cm. Problem, kako staviti pozadinu u kutu je vrlo jednostavno riješeno. Nemoguće je omogućiti veliku ili manju točku rotacije, jer utječe na kvalitetu lijepljenja. Ako je doplatak prevelik, premaz će se namrštiti, a to će zahtijevati poprečne rezove za uklanjanje svih viška, oslobađajući zrak iz mjehurića. No, s premalom naknadom, vjerojatnost da se ugušćuje nakon ljepila isuši, povećava se mnogo puta.

Članak na temu: Papirske rolete: Jedinstveni dizajn s vlastitim rukama

Kako lijepiti pozadinu u kutovima sobe ispravno: instrukcija

Krug kruga s pozadinama vanjskih kutova.

Kako lijepiti pozadinu u kutovima unutra? Površina zida temeljito je označena ljepilom, ako pozadina zahtijeva, tada se platno mora biti razmazan s ljepilom. Nakon lijepljenja, možete uzeti metalni vladar, pričvršćen na mjesto zglobova dvaju bendova. Sharp nož je izrezan, nakon čega se obrezivanje pažljivo ukloni. Preostali gornji rub treba biti uredno umotan s ljepilom, pričvršćen čvrsto do zida, višak ljepila odmah uklonite.

Kako ugušiti pozadinu na otvorenim kutovima: upute

Sve nije tako teško kao što se može činiti, ali upravo ovaj kut trebao biti savršen. Ako postoje čipkovi, nepravilnosti na površini, moraju ih izoštriti, nakon čega se koristi za korištenje metalnog kuta kako bi provjerio točnost rada. Kut bi trebao biti savršeno gladak.

Tijekom miješanja pozadine, materijal se mora pažljivo početi na 5 cm po kutu, zalijepiti ga u brkove. Nakon toga, uz uporabu metalne linije, na mjestu spoja se provodi rez.

Ni u kojem slučaju ne može premjestiti vladar, jer će rez biti nejednačen, a to će dovesti do činjenice da će se platno morati ukloniti i ponovno nastaviti.

Za guranje pozadine na zidovima, ispostavilo se brže, potrebno je staviti oznaku na površinu s jednostavnom olovkom.

To će omogućiti budućnost više nije zabrinuta za kvalitetu rada.

Fliseline pozadine u kutovima i ne samo ne

Kako lijepiti pozadinu u kutovima sobe ispravno: instrukcija

Shema lijepljenja Flizelin pozadina.

Rješavanje Kako kazniti pozadinu, mnogi preferiraju ledljive prevlake koje su napravljene na temelju prirodne celuloze i vlakana. Ovaj materijal nije samo izdržljiv, već i lijep, proces lijepljenja karakterizira jednostavnost. Takvi premazi mogu se označiti čak i na zidu s malim nepravilnostima, jer ih prikrivaju. Obično se takav materijal koristi pod slikanjem, tj. Nakon lijepljenja cijele sobe, Phlizelin pozadina je obojana bojama potrebne nijanse.

Članak o temi: Novogodišnji darovi to čine sami do 2019: 20 jednostavne i udobne ideje (35 fotografija)

Pošte ne zahtijeva komplicirano pripremno radno djelo, dovoljno je očistiti površinu od prašine i starog premaza ako jest. Osim toga, velika gustoća omogućuje vam da izbjegavate skupljanje, što je vrlo važno za dobivanje prekrasne i uredne zidne obloge. Ako je potrebno, fleslinski platni od zida lako je ukloniti ako se pojavi potreba za promjenom dekora.

Proces, kako pobijediti pozadinu iz Phlizelina, vrlo je jednostavna, iako se malo razlikuje od načina rada s drugim vrstama rasutih premaza. Ljepilo se nanosi na površinu pripravnog zida, nakon čega se platno čvrsto zalijepi. Obično se ne primjenjuje na pozadinu, ali ako postoji takva potreba, treba ga pažljivo sušiti zidom, ali tek nakon toga je već počevši završni rad. Tijekom lijepljenja, govorni višak ljepila mora se ukloniti iz zglobova odmah uz suhu krpu. Ako to nije učinjeno, nakon sušenja se boja ne primjenjuje na tim mjestima, nedostaci će biti vrlo vidljivi.

Kako lijepiti pozadinu u kutovima sobe ispravno: instrukcija

Potrebni alati za lijepljenje Fliselin Wallpaper.

Bloom pozadinu od Phlizelina u kutovima može biti potpuno isto kao i uobičajeni. Tijekom rada potrebno je razmotriti takve parametre:

  1. Pozadina ljepila je odabrana samo za Flieslin pozadinu.
  2. Ako se uoče jaki nepravilnosti, koji se obično najviše izražava upravo u kutovima prostorije, najbolje je odmah koristiti pokrivenost reljef. Za glatke pozadine potrebno je pažljivo poravnanje zidova, inače će površina biti ružna.
  3. Ako se kut odlikuje snažnim nepravilnostima, preporuča se koristiti plim i metalne perforirane kutove s Galvanijom tako da su zapuštene mrlje nisu fascinirane na površini.

Inače, proces, kako kazniti pozadinu u kutovima Flizelina, ne razlikuje se od već danih uvjeta.

Pozadine su jedan od najčešćih završnih materijala. Proces miješanja je jednostavan, ali zahtijeva usklađenost s određenim pravilima. Posebnu pozornost treba posvetiti kako staviti materijal u uglovima sobe. Inače će se uočiti mjehurići i nepravilnosti, sama platna će pokriti mjehurićima zraka.

Članak na temu: Bordeur za papir pozadine

Čitaj više