Ukrasne ploče na zidu rade sami

Anonim

Ukrasne ploče na zidu rade sami

Dekor za kuhinjske zidove i sobe mogu biti potpuno raznovrsne. Navikli smo se objesiti na zidove fotografije, slika, panela, vezenja i drugih ukrasnih elemenata. Ali sada govorimo o originalnoj verziji uređenja sobe. Ukrasne ploče koje su stvorene vlastitim rukama su veliki dodatak u kuhinji unutrašnjost. Sastav njihovih takvih ploča bit će istinski originalni dizajner potez.

Odabir stila unutarnjih poslova

Najrelevantnija dekorativna ploča u ugodnom kuhinjskom interijeru, ali će se uklopiti u druge prostorije vašeg doma, biti to spavaća soba, predsoblje, dnevni boravak ili čak dječji.

Glavna stvar je odabrati pravu sliku na dekoru. Što se tiče stilova unutrašnjosti kuhinje ili druge sobe, sljedeće opcije su najprikladnije:

Ukrasne ploče na zidu rade sami

  1. Zemlja
  2. Shebby Chic.
  3. Klasik.
  4. Provence.
  5. Fuzija.
  6. Skandinavski stil.

Ukrasne ploče na zidu rade sami

Stvaranje ukrasne ploče za kuhinju vlastitim rukama

Gledajući prekrasnu dekorativnu ploču, teško je vjerovati da svatko može stvoriti istu ruku. Zapravo, radni proces je iznimno jednostavan. Možete to učiniti sami i čak privući svoje dijete na takav zanimljiv rad. Dakle, za naš rad trebat ćemo sljedeće materijale i alate:

  1. Ploča za spavanje (bijela, izrađena od keramike).
  2. Svijetle akrilne boje.
  3. Tassols.
  4. Kopiraj papir.
  5. Ready crtež (možete odabrati odgovarajuću opciju na internetu i jednostavno ga ispišite).
  6. Olovka.
  7. Vruće ljepilo.
  8. Uređaj za pričvršćivanje.

Ukrasne ploče na zidu rade sami

Uz pomoć kopiranja i olovke prenosimo sliku iz pripremljene slike na keramiku. Kao što možete vidjeti, stvorite remek-djelo s vlastitim rukama, čak i osobom koja ne zna kako crtati. Sada odaberite crnu, smeđe ili sivu boju i tanku četku isporučujemo konture prenesene slike. Dajemo konture da se potpuno osuši.

Članak o temi: Kartonske kutije: igračke za djecu i ideje za dom (39 fotografija)

Kada su konture suhe, svijetle boje boje slobodne dijelove. Napokon osuši tanjur i pričvrsti ga na zid. To je sve. Izvrstan ukras za interijer je spreman.

Ukrasne ploče na zidu rade sami

Metode pričvršćivanja

Kada je vaš proizvod potpuno spreman, ostaje samo odlučiti kako ga pričvrstite na zid. Vrlo je prikladno da postoji mnogo mogućnosti pričvršćivanja, a možete odabrati način koji je pogodan za vas.

  1. Možete kupiti u tiskanicu ili u šivanje čičak. Jedan dio Velcro mora biti lijepljen vrućim ljepilom na tanjuru, a drugi na zid. Tako možete brzo ukloniti ploču tijekom čišćenja.
  2. Druga verzija privitka koristi isječak. Morate napraviti kuku s uobičajenih priključaka i pripremiti kvadrat gustog tkiva. Pričvrstite kuku na tanjur, ulijte ga vrućim ljepilom i odmah nametnuti tkaninu. Takva kuka je ugodna za objesiti na karanfiju.
  3. Ako želite montirati proizvod s PIN, ona se također može pričvrstiti na keramiku s vrućim ljepilom (potrebno je popraviti igle glavu, a dio otvaranja treba paziti).
  4. Sljedeća opcija za pričvršćivanje je vrlo estetski. Uzmi komad uske vrpce, mljeti ga u metalni prsten i preklopiti na pola. Raširite rubove vrpce vrućim ljepilom i zalijepite ga na površinu proizvoda.
  5. S trake možete napraviti i jednostavne prstenove i osigurati ga na vašem proizvodu s hladnim zavarivanjem.
  6. Osim toga, uvijek možete kupiti gotov nositelj za tanjure. To može biti, na primjer, izvrstan nositelj ili gotovo neprimjetan plastični držač. Tu su i nositelji odjednom za nekoliko ploča, napravljene u obliku prekrasne drvene police.

Ukrasne ploče na zidu rade sami

Čitaj više