Stajati za cipele vlastitim rukama

Anonim

Stajati za cipele vlastitim rukama

Hodnik je posjetnica vašeg doma.

Ako je to nered i udobnost, dojam gostiju o vama i vašem domu bit će nepovoljni. Ako ne želite čuti negativno o sebi, onda u hodniku morate održavati red.

Osjećaj nereda u njemu je stvoren zbog kaotične cipele koja se nalazi na podu, čak i ako ga pažljivo stavite sa parovima, to će i dalje ne gledati i zauzima mnogo prostora.

Da biste donijeli pravi poredak i ispravno stavili cipele, morate napraviti policu ili stajati za cipele. Savršeno će nadopuniti dizajn hodnika i učiniti ga boljim.

Kako napraviti stalak za cipele s vlastitim rukama?

Može se kupiti u trgovini namještaja, gdje je sada veliki izbor takvih dodataka. Mora se reći da je dobar stalak za cipele prilično skupo, štoviše, ne može se približiti vašem hodniku u veličini.

Ipak, u stanju je produžiti život par cipela, štiteći ga od stalnih učinaka prašine, vode, mehaničkih oštećenja.

Na mnogo načina, sigurnost cipela ovisi o njegovoj kvaliteti. To će pomoći u određivanju njegovog certificiranja cipela (ako ste zainteresirani za čitanje ovdje), čizme i čizme moraju proći prije nego što dobiju na pult.

Peći za cipele mogu se učiniti vrlo lako. Prvo trebate odlučiti o veličini strukture, važno je uzeti u obzir veličinu vašeg hodnika.

Morate pažljivo mjeriti trodimenzionalne dimenzije sobe temeljito s ruletom, dok se povlače iz namještaja i zidova do 2 cm. Napravite se od uobičajenih ploča ili ploča namještaja.

  • Da biste napravili bazu postolja potrebna je 4 rezova ploče, uvaljajte ih jedni s drugima uz pomoć vijaka za namještaj kako biste dobili paralelopiped. Visina strukture ovisit će o broju međuproizvoda koje su vam potrebne.
  • Oni mogu biti drveni ili od bilo kojeg drugog materijala, savršeno izgledaju umetke iz debelog stakla ili metalnih mreža, mogu se uzeti iz starog hladnjaka, police za plug-in će biti lako čišćenje, one nisu strašne vlage i prljavštine.

Članak na temu: solarni kolekcionar iz aluminijskih limenki za 7 koraka

Stražnji zid kauča ili police i vrata ne mogu učiniti, to će komplicirati dizajn, ventilacija sirovih cipela također će biti teška.

Stalak mora biti što je moguće lak da je tijekom čišćenja lako premjestiti i obrisati prljavštinu i prašinu iza njega, to je bolje da je na nogama, imat ćete dodatni prostor na podu gdje možete staviti dodatni cipele.

Vrlo je dobro pružiti granu za kreme, sprejevi i četke za cipele, u drugom odjeljku, možete pohraniti domaće papuče i papuče. Ako možete napraviti električno i plinsko zavarivanje, možete jednostavno napraviti policu metalne cipele.

Da biste stvorili jednostavan dizajn s dvije razine, trebat će vam 8 metalnih uglova, kao i 8 vijaka i vijaka, dodatno 2 uske i široke ploče.

Kutići moraju biti pričvršćeni na vijcima na pločama, napravite rupu na zidu kako bi pričvrstili ploče po perforatoru. Zatim morate popraviti kutove na zidu sa samostalnim.

Uske ploče su fiksirane na vrhu, dno je širok, ovdje u načelu Vaš stalak na razini 2 je spreman, broj njegovih razina ovisit će samo o vama.

Ako mislite da nemate takve vještine, možete pozvati profesionalni stručnjak ili jednostavno kupiti stalak, ali onda će biti tvornički, a ne pojedinačno i nećete se isticati među ostalima.

Stalak može biti ne samo funkcionalan, već i savršeno dodati dizajn hodnika. Svojim izvornim dizajnom može privući pozornost.

  • Ako to učinite sami, to će biti individualno. Klasična stola za cipele sastoji se od otvorenih građevina u nekoliko razina, to je otvoreni dizajn, sastoji se od držača i police na njima, takve potpore su sposobni, a to neće zauzeti mnogo prostora, uvijek će biti slobodan pristup ,

Članak o toj temi: Decoupage na staklu s vlastitim rukama

Drveni štandovi izgledat će tradicionalno i estetski. Savršeno se uklapa u klasičnu unutrašnjost hodnika i nadopunjuje ga ako želite da postavljanje u hodniku bude originalan, onda će vam metalni stalak za cipele pomoći.

Stajati za cipele vlastitim rukama

Kovani štandovi su prikladni, oni se lako brinu za njih, ističu originalnost vašeg dizajna i pokazuju da imate osjećaje lijepe.

Metalni stalak u stilu Hi Tech učinit će vaš interijer moderniji, soba će postati moderan i funkcionalan, dok cipele neće biti zaštićene od prašine, insekata i mehaničkih utjecaja.

Stajati za cipele s preklapanim vratima bit će praktična i lijepa, cipele u njemu bit će skrivene od znatiželjnih pogleda, stvorit ćete učinak čistoće, obično imaju dodatne ladice u kojima možete pohraniti za skrb za cipele, ali u takvim potpora manje prostor nego u klasičnim modelima

Držač vješalice također će vam pomoći uštedjeti prostor u hodniku, može se postaviti na bilo koju površinu pomoću posebnih usisnih šalica, lako ga je ukloniti i čistiti, ali ako trebate pohraniti cipele s visokim tonima, takav stalak neće se uklopiti.

Ako imate garderobu, onda će stalak za cipele izgledati dobro i tamo.

Čitaj više