Slike na zidovima u apartmanu: Izvorni dizajn ravnog interijera

Anonim

Slike na zidovima u apartmanu: Izvorni dizajn ravnog interijera
Danas dizajneri nude sofisticirane i nevjerojatne mogućnosti ukrašavanja dobavljača. Na primjer, sada sasvim relevantni crteži na zidovima u stanu. Zahvaljujući tako jednostavnom recepciji, stan postaje živ i jedinstven.

Ova tehnika je vrlo vrijedna u tome što se ispostavi da se takav stan živi u mašti, možda iz siroče. Jedan problem je takav luksuz za džep, a ne svi. Zato mnogi počinju raditi, u doslovnom smislu koji je vozio rukave. Uostalom, ispostavilo se da je takav dekor - slika zidova u apartmanu - možete ga sami.

Odmah je vrijedno govoriti da takva oprema zahtijeva određeno znanje i vještine. Druga točka je važno pronaći pravi zid na kojem će biti slika. Ponekad s desne suprotne strane pristupa ovaj problem i pokušati prikriti neke nedostatke.

Crteži na zidovima u apartmanu rade to sami

Prvo morate se pripremiti za primjenu crteža na zidovima.

Koju sliku odlučite primijeniti na zid?

Slike na zidovima u apartmanu: Izvorni dizajn ravnog interijera

U ovoj fazi morate učiniti malo posla. Prvo odredite koji zid za ukrašavanje slikanja. Tada biste trebali odabrati crtež koji će podvući ovu sliku. Ogromna prostranstva World Wide Web će doći do spašavanja. Slike i slike ovdje - ribnjak ponos. I možete se obratiti profesionalnom ako vam novčanik dopušta.

U isto vrijeme, vaš osobni ukus trebao bi biti najvažnija stvar za vas, a ne i ništa drugo. Međutim, potrebno je pomoći vašoj snazi ​​i mogućnostima. Kompleksni uzorak osobno bez umjetničkog obrazovanja je vrlo teško učiniti. Dakle, bolje je zaustaviti vaš pogled na nešto laksko. Izgleda zanimljivo i jednostavno opisuje cvijeće, granu stabla ili sediment koji raste na spremniku.

Nakon što je odabir crteža shvatio, morate primijeniti prve skice.

Priprema zida

Slike na zidovima u apartmanu: Izvorni dizajn ravnog interijera

Vrlo je važno pripremiti zid na koji ćete primijeniti uzorak. Da biste to učinili, bit će potrebno pokušati potpuno eliminirati sve stare materijale koji su ikada koristili na zidu za završnu obradu. A ako je zid jako ožbukan, morat ćete ga čak i razmisliti i izvesti žbuku zidova.

Članak na temu: Građevinska kupka s vlastitim rukama (faze)

Žbukanje zahtijeva puno truda. Usput, možete primijeniti sliku čak i na vlažnom žbuku. Istina, ovdje morate biti vrlo skrupulirani u sitnicima. Potrebno je djelovati s brzinom munje i primjenjivati ​​dok se površina osuši.

Ova metoda je iako vrlo komplicirana, ali daje svoje sočne plodove u budućnosti. Recimo, kada promjene u temperaturi i vlažnosti, boja i dalje ne ide nigdje. Ali ako primijenite sliku na drugi način, onda će se morati projicirati zid od strane juha. Za to je prikladan akrilni gel.

Nacrt uzorak na zidu

Slike na zidovima u apartmanu: Izvorni dizajn ravnog interijera

Slika će izgledati više volumena zahvaljujući ispravnoj igri svjetla i sjene.

Sada ćete morati kupiti boje i četke. Kada kupujete sredstvo za bojanje, dajte prednost činjenici da se akril temelji. Kupite bolje vodene boje. Tako je lakše primijeniti i, ako je potrebno, popraviti neke mrlje - ispiranje. Ili čak i ako se iznenada odlučite promijeniti dekor!

Odmah na zidu nemojte početi crtati. Prvo ulijte procijenjenu sliku na papiru. Uostalom, ne, čak i visoko profesionalni dizajner, ne radi bez skica! Jeste li voljeli? Onda možete početi!

Prvo nanesite pozadinu. U pravilu je isto kao i ostatak zidova u sobi.

Sada napravite obrise buduće slike, to jest, nacrt.

Napomena: skica ne stvara običnu olovku, jer ako trebate objaviti nešto, ostaju ružni tragovi i razvoda. Bolje uzeti boju.

Crtanje bojanje

Slike na zidovima u apartmanu: Izvorni dizajn ravnog interijera

Skice na zidu najbolje postupno. Primijenjeni dio - pogledao je iz daljine, kao što izgleda. Nešto nije način na koji ste zamislili? Možete jednostavno izbrisati i ponovno izbrisati.

A sada završna faza, koja zahtijeva odgovoran pristup. Govorimo o crtežu bojanja. Umjetnička slika je kreativna stvar. I svaka sitnica je stvarno važna. Stoga ne zaboravite da boja mora biti dobro razrijeđena. Dovesti do dosljednosti trgovine kiselo vrhnje. Ako je boja vrlo tekuća, onda će pod djelovanjem zakona privlačnosti, prodrijeti. I vrlo debeli polaganje s neravnim mrljima. Vi niste impresionistički umjetnik?

Za početak, uzeti široku četku i obojiti najveće pojedinosti. Zatim ostavite zid da gurnete i opustite se. Nakon određene točke ponovno se vratite na posao. I uzeti manju četku. Može se detaljno hodati u malim dijelovima ove slagalice. I slika će na kraju biti dovršena.

Članak o toj temi: Kako šivati ​​zavjese za dvoranu vlastitim rukama?

Istina, vrijedi obavijestiti da će metoda samo odgovarati onima koji imaju kreativnu osobu koja ima umjetnost percepciju u prirodi. Pa, ili jednostavno govorite, ako znate kako se lijepo crtati. A ako nema talenata, ali stvarno želite izvorni dekor vlastitim rukama? Zatim koristite šablone za primjenu slika. Mogu se rezati na crtežima svi isti internet. Da, iu trgovinama sada se prodaju spremni, tako da neće biti problema ovdje.

Kako napraviti sliku na zidu pomoću projektora?

Drugi način primjene crteža na zidu će odgovarati ljudima inventivan. Na primjer, ako ste pronašli sliku, ali je mala i ne znate kako crtati, koristite projektor. Uz to, bilo koji crtež može se podesiti.

Slike na zidovima u apartmanu: Izvorni dizajn ravnog interijera

Faze rada

1. Morate pripremiti zid, obojiti u željenu pozadinu.

2. Priprema crteža za projektor. Stavite crtež na vrh acetatnog filma i zaokružite konture s tankim oznakama.

3. Filmski list je postavljen na projektor. Potrebno je instalirati tako da se slika pojavi na zidu na određeni kut.

4. Četka je umočena u boju, tako da je ton malo svjetlije glavne pozadine ili napraviti olovnu skicu.

5. crtanje na projekcijskom krugu. Učinite svjetlosne poteze koje se međusobno povezuju.

6. Kada su svi završili kruženjem, uređaj se može isključiti.

7. Dalje, možete nastaviti detaljnije u inozemstvu. Ulijte unutra s slobodnim potezima. Nemojte ispuniti sve u potpunosti. Ispada vrlo originalan!

Dakle, glavna stvar je odabrati pravo crtanje i sve moguće načine, ali nužno uzimajući u obzir veličinu, primijeniti ga na zid. Malo nemarno punjenje je čak određeni šarm.

Trikovi koji će pomoći staviti sliku čak i amater

Projektor će se otvoriti ispred vas gotovo ranberiv izgledi za kreativnost u vašem stanu. Nacrtajte jednostavno drvo uopće nije teško. Vi samo trebate pronaći crtež koji vam se sviđa, u knjigama ili časopisima, na stranicama. Malo vijeće - Odaberite ove slike koje ne bi bilo s malim detaljima.

Možete fino povećati i prenijeti motive biljnih na zid, ne samo stabla, nego i lišće i prekrasno cvijeće izgledaju izvrsno. Takva će slika izgledati sjajno u sobi klasičnog ili modernog stila.

Članak o temi: Kako povezati kuhinju i dnevni boravak zajedno?

Međutim, ako ste prilično darovite umjetničke ljudske prakse, odaberite bilo koji poput uzorka, čak i detaljni. Neka bude inspirativni krajolik ili samo lijepa fotografija koju ste osobno učinili kad su se odmarali na egzotičnim mjestima. Zatim, naravno, prvo ćete morati raditi. Konkretno, primijeniti nacrt na papiru za određivanje raspona boja i olakšajte olakšavanje detalja. I na kraju biste trebali dobiti jednostavniji predložak od fotografije. Ali on će podnijeti osnovnu ideju, nadahnjujuće raspoloženje.

Koje sobe mogu biti ukrašene crtežima?

Slike na zidovima u apartmanu: Izvorni dizajn ravnog interijera

Crteži na zidovima u apartmanu je stvarno neočekivano rješenje koje je pogodno za gotovo svaku sobu. Nevjerojatno lijepa takva slika će izgledati u dnevnoj sobi ili spavaćoj sobi. Ovdje će biti moguće pokazati fantaziju, pa čak i kreativni veo.

Slike na zidovima u apartmanu: Izvorni dizajn ravnog interijera

Ako imate malu djecu, onda u dječjem zidu, degradiran na sličan način, postat će pravi magnet za njih. Možete ga obojiti kao rođendanski dar, na primjer, ako djeca mlađa od 6 godina. Možete odabrati za crtež u ovom slučaju, travnjak s drvom i životinjama koje ste nacrtani na vas lakše. I prema takvom crtežu male djece, možete naučiti znati svijet okolo. A stariji djeca mogu zajedno stvoriti takvo čudo. Glavna stvar u ovom slučaju je objasniti im kako i što učiniti i dati nekomplicirane narudžbe.

Slike na zidovima u apartmanu: Izvorni dizajn ravnog interijera

Bez obzira na crtež možete izabrati, zapamtite, to je vrlo važno da odgovara vašem ukusu i utjelovljuju vaše ideje o lijepom. A onda će se stan rado vratiti nakon napornog radnog dana. Uostalom, čak i zidovi će biti konfigurirani na pozitivan način i uzrokuju samo pozitivne emocije.

Samo zapamtite da crtež može brzo biti dosadno, pa pokušajte odabrati nešto neutralno. I budite sigurni da dogovorite svoj izbor s članovima obitelji. Važno je da su svi ugodni i sretno pogledaju takve zidove.

Slike na zidovima u apartmanu: Izvorni dizajn ravnog interijera

Kao što možete vidjeti, sve je to vrlo jeftin i svakako ne tako teško kao što se može činiti na prvi pogled. I ne morate nazvati profesionalce kada danas postoje takve mogućnosti s pogodnostima i zanimanjem da provedete vrijeme i postavite prekrasne crteže na zidovima u apartmanu s vlastitim rukama.

Čitaj više