Kako objesiti vijenac na zidu: faze potrebnih alata

Anonim

U svakodnevnom životu, šipke, šipke, oni čine element dekor prozora, koriste se u apartmanima, seoskim kućama, uredima, školama, vrtićima, trgovačkim centrima, dvoranama, itd. , elementi zatvarača. Postoje univerzalni dizajni prikladni za bilo kakvu dekorativnu varijantu zavjese, možete pronaći okrugli, kovani, profilni modeli od drva, plastike, metala, postoje modeli s daljinskim upravljačem.

Kako objesiti vijenac na zidu: faze potrebnih alata

Slika 1. Shema instalacije

zatvarači vijenca.

Eajevi su učvršćivanja za pričvršćivanje zavjesa, dodatni dekorativni element unutrašnjosti prostorije, ljepota i točnost prozora ovisi o kompetentnoj pouzdanoj instalaciji vijenca.

Kako odabrati vijenac, koncept modela string

Paleta suvremenih vijeca je raznolika. Prilikom odabira glavnog kriterija je kombinacija sa sastavom zavjese i unutrašnjosti sobe. Jedno stilsko rješenje pribora za Windows uvodi harmoniju, radost i ljepotu.

Slika 2. Dijagram čvorova.

Dizajn sobe napravljen u klasičnom stilu, dobro nadopunjuje vreće i okrugle strehe. Sa zavjesama, rimskim i japanskom kombiniraju se s aluminijskim profilima. Za sobu s luksuznim dekorom, kovanim modelima. Za prostorije s dizajnom u stilu minimalizma, high-tech, veličanstveno prikladne prikladne strehe, uvodeći ariftičnost u unutrašnjosti, eleganciji.

Što je niz vijenac? To je model u obliku zategnutog niza, elegantne i kompaktne opcije dizajna za ne vrlo visoke sobe, prozorske otvore s pravilnim geometrijskim oblikom, zavjese pluća iz organske, svilene, šifon.

Takvi modeli nisu instalirani na sustavima koji imaju oblik luka, prigoda se koristi za simulaciju unutarnjeg prostora, uglavnom se koristi za dizajn otvora prozora kada je potrebno usredotočiti se na atraktivnost zavjesa koji su glavni dekorativni dio unutarnjeg interesa. Zagrade se smatra da ukrašavaju niske strukture, izvodi se raznim oblicima, u obliku cvijeća, lišće, strijele, zamršene izvorne figure.

Članak o temi: Hidroizolacijski film za pod: Savjeti za odabir

Formiranje kompozicija unutarnjih zavjesa, možete koristiti isti, dva i tri reda modela, ponekad je moguće instalirati za srednje nizove.

Kako objesiti vijenac na zidu: faze potrebnih alata

Slika 3. Ojačani kardini dizajn s zavjesama.

Eaves se razlikuje od jednostavnosti uređaja, sastoji se od sljedećih detalja: par metalnih nosača, niza, dva umetka koja pokrivaju vijke koji podržavaju element niza. Kuke i isječci u kompletima nisu uključeni, oni su odabrani ovisno o izvršenju boja.

Nizovi se izvode iz bakra, mjedi. Nosač kao komponenta ima istu nijansu kao nizove. Oni mogu imati duljinu do 5 m, promjera do 8 mm.

Ako su žice potrebni za dizajn otvora prozora više od 3 m, stječu setove s centralnim nosačem.

Instalacija ove komponente omogućit će nizu da se ne hrani, održavajući ravnomjerno mjesto. No, zavjese koje se šive iz teških gustih tkiva mogu pokrenuti niz, pokvariti izgled vijenca i estetike unutarnjih poslova. Kada se napravi izbor zavjesa i streha, potrebno je ispravno objesiti vijenac.

Ugradnja zidnih zavjesa, potrebnih alata, faza rada

Mnogi ljudi se pitaju kako objesiti nadstrešnice, što su potrebni alati za to. Prvo, potrebno je odrediti veličinu otvaranja koju će biti priključen dizajn za držanje zavjesa. Trebalo bi slobodno smjestiti u otvaranje, biti 0,5-1 cm kraći od otvaranja. Zatim morate odrediti visinu za pričvršćivanje strukture tako da ne sprječava prozore pri otvaranju i zatvaranju. Morate voljeti alat za rad:

Kako objesiti vijenac na zidu: faze potrebnih alata

Faze pričvršćivanja strehe na zidu.

  • olovke;
  • križ odvijača;
  • odvijač;
  • Perforator;
  • ljestve;
  • rulet;
  • vijak za samo-tapkanje;
  • Tišina;
  • vijci;
  • Noksi brzo uređivanje.

String uređaji za držanje zavjesa lako se postavljaju na zidove pomoću montažnih skupova pričvršćenih na paket. Estetika prozora ovisi o tome kako objesiti nadstrešnice, od kvalitete pričvršćivanja. Pričvrsni čvor može izgledati ovako: Sl. 1. Ova shema odražava uređaj i sastav kartonskih čvorova zidnih streha, koji uključuju modele stričnih.

Članak o temi: Kako dobiti vodu iz zraka u ekstremnim uvjetima

Da bi se sigurno spustio vijenac, potrebno je obaviti rad u fazama. Stavljamo na zid mjesta za instalaciju nosača, podršku zagrade na zid tipu i vijaka. Ugradite zagrade u skladu s uputama. Stavljamo zasun na rub niza i napravite niz kroz vrh nosača. Uzmite zatvarače za zavjese na nizu.

Zatim preskočimo niz kroz drugi nosač, popravite, protežu se uz pomoć zatezača. Sakrij zavjese, u slučaju string opuštanja zatezač zatezač. Instalirani čvor može izgledati na slici 2. Pouzdano montiran gudački metalni vijenac izgleda moderan i moderan, dizajniran za zavjese od lakih i mekih tkiva.

Ojačani kardini dizajn s zavjesama može imati sljedeći oblik: Sl. 3. Niz vijenac obavlja vlastitu izravnu funkciju, skriven je, samo je nosač vidljiv, montiran na zid. Glavni naglasak prozora je zavjese. Cornco String je izvrsna opcija za pričvršćivanje austrijskih zavjesa. Veličanstvene austrijske zavjese neupadljivih nijansi uspješno nadopunjuju unutarnji prostor sobe, postaju glavni element dekor prozora, čuvaju se na žilanim vijencima.

Jednostavno, pouzdano, brzo objesiti Cornis pomoći suvremenim tehnologijama, metodama privrženosti na zidu.

Čitaj više