Plakati za unutrašnjost rade sami

Anonim

Plakati za unutrašnjost rade sami

Plakat nije samo slika ispisana na papiru. Ovo je vrsta umjetnosti koja uvijek nosi ideju. Nemojte misliti da su plakati prikladni isključivo za unutrašnjost sobe tinejdžera. Ovaj element dekor savršeno će se uklopiti u bilo koji interijer. Kupljeni plakati su definitivno vrlo elegantan i kvalitetan, ali mnogo zanimljiviji će gledati kroz proizvod izvedene vlastitim rukama.

Odabir prikladne stilske

Prije početka proizvodnje plakata, morate odlučiti koje će se opcije uklopiti u određeni dizajn interijera. Prije svega, plakati moraju odgovarati sobi. Tako je slika proizvoda pogodna za kuhinju, au dnevnom boravku - filmski redatelj. Da bi takvo rješenje bilo previše očigledno i banalno, pokušajte pokupiti najoriginalne poza su nestandardne veličine. Na primjer, veliki plakati uvijek izgledaju živahnije i zanimljivije od manjih.

Plakati za unutrašnjost rade sami

Osim toga, pokušajte odabrati opcije koje će biti jednako dobre i sada, au godini i čak i pet godina. Dajmo primjer. Sada postoje vrlo moderni plakati s natpisima na temu "CEEP Calm", međutim, najvjerojatnije, ova moda će uskoro zaboraviti. Ali Ping-AP je nešto nezaboravno, što je u modi već mnogo desetljećima i vjerojatno neće izaći iz toga. Još jedan primjer takve "neplaćene" tematske - filma je sa starim kinom. Takvi plakati nisu samo uvijek relevantni, što također pokazuju svoj ukus i preferencije vrlo dobro. Slične slike uvijek će baciti dodatnu temu za razgovore.

Plakati za unutrašnjost rade sami

Nakon što ste se odlučili na parceli slike, pokušajte pokupiti plakat, koji će u svojim bojama odgovarati dizajnu interijera. Previše svijetla slika može pokvariti diskretan dizajn u pastelnim bojama, a blijedi poster, naprotiv, bit će izgubljen u interijeru u Motleyju.

Članak o temi: Kako napraviti vrata dovratnik: Radne značajke

Volumetrijski plakati s vlastitim rukama

Surround plakat je izvorni način da ukrasite unutrašnjost dječjeg, dnevnog boravka ili spavaće sobe. Proces proizvodnje takav dekor s vlastitim rukama je jednostavan i vrlo zanimljiv. Za rad, pripremite sljedeće alate i materijale: prekrasan okvir, karton, nekoliko umjetnih cvjetova, ljepilo u aerosolu, ljepljivi pištolj, vladar, tiskarski nož, štipaljke. Analiziramo cijeli proces rada u koracima kako bi vam olakšali navigaciju.

  1. Uklonite stražnji zid okvira, nanesite ljepilo s aerosola na njega i nježno se držite njezin list kartona. Možete uzeti boju ili običan karton, ovisno o toj ideji. Osim toga, ne možete koristiti karton, već rez tkiva kako bi proizvod bio još originalniji.
  2. Uz pomoć modrica, uklonite sve dodatne pojedinosti iz boja. Od umjetnih cvijeća i lišća, stvorite zanimljiv sastav.
  3. Vratite okvir na mjesto i popravite cvijeće s pištoljem za ljepilo. Pazite da kapi ljepila ne idu na istaknuta mjesta.

Kada je posao gotov, možete ga ukloniti za staklo, ona će spasiti plakat od prašine, ali s druge strane, bez naočala, zanatska ploča će izgledati više volumena i zanimljivih.

Plakati za unutrašnjost rade sami

Plakati s neobičnim otiscima i uzorcima

Sada ćete naučiti kako napraviti marke iz djevojke, s kojima možete uvijek stvoriti najneobičnije i izvanredne obrasce za plakate u unutrašnjosti. Osim toga, s takvim markicama možete ukrasiti druge proizvode, kao što je pakiranje papira za darove.

Dakle, da bismo stvorili plakat s uzorcima koje trebamo:

  1. Nekoliko krumpira.
  2. Mali nož.
  3. Raznobojne boje (na primjer, akril) i palete za njih.
  4. Nekoliko četkica.
  5. Gusti papir.

Proces izrade markica iz krumpira je vrlo kreativan, jer uz pomoć ove tehnike možete stvoriti širok raspon uzoraka. Da biste to učinili, potrebno je smanjiti geometrijske i druge brojke od krumpira. Takve marke trebaju umočiti u boju željene boje i jednostavno se primjenjuju na papir.

Članak o toj temi: Ideje od boje stropne pločice iz pjene

Plakati za unutrašnjost rade sami

Pokušajte početi s najlakšim otiscima da biste "ispunili ruku", a zatim idite na složeniji. Tijekom stvaranja postera, pokušajte kombinirati različite marke za stvaranje zanimljivog učinka. Osim toga, pokušajte se igrati s količinom boje. Ovisno o tome koliko će boje biti na krumpiru, uzorak će biti ili vrlo gusti i zasićen ili gotovo proziran.

Sumi-e plakati

Još jedan nestandardni i vrlo izuzetan način da ukrasite unutrašnjost je japanski soume-er plakati. Naravno, stvoriti takve plakate, morate posjedovati neke umjetničke vještine. Ali vjerujte mi, jednom pokušavate ovu tehniku ​​crteža, vratit ćete ga opet i opet.

Plakati za unutrašnjost rade sami

Sumi-E je vrlo drevna tehnika slikanja, na kojoj se koriste trupovi i rižini papir. Ne samo slika, već i način samoizražavanja, pa čak i filozofije. Takva tehnologija za stvaranje plakata je jedna od opcija za umjetničku terapiju, koja će vam pomoći da pronađete harmoniju s vama.

Za crtanje morate koristiti, kao što je već spomenuto, rice papir, crnu trupu, kao i četke za kaligrafiju i vrlo malo vode. Vrlo je važno napustiti skice olovke. Potrebno je da će crtež biti spontani i preneseni osjećaji i misli za crtanje.

Čitaj više