Kako će vaš interijer bambus i njegov crtež pomoći pretvoriti?

Anonim

U našem modernom svijetu, kompletan beton, automobile i buku, tako se rijetko kontaktiramo s divljim životinjama. Neka nekako uljepšavaju naše sivedne dane, dizajneri za uređenje interijera počeli su široko koristiti prirodne materijale.

Kako će vaš interijer bambus i njegov crtež pomoći pretvoriti?

Bambus crtež na zidu

Takav novi način svaki dan postaje sve popularniji ne samo zato što je postao moderan, već i zato što se svatko od nas želi malo opustiti i osjećati u punoj harmoniji.

Želio bih primijetiti da korištenje prirodnih materijala ne stoji tako veliki novac kao što mislite, a također su također sigurniji od umjetnih analoga.

Danas ćemo govoriti o tako prirodnom materijalu kao bambus stabljike i reći kako koristiti bambus u unutrašnjosti vašeg doma.

Kako koristiti bambus stabljike u dizajnu interijera?

Kako će vaš interijer bambus i njegov crtež pomoći pretvoriti?

Crtanje bambusa na zidu u apartmanu

Bambus stablo je najtraženiji materijal koji se široko koristi za uređenje. Proizvodi od bambusa daju sobu u tropskom stilu i mogu se koristiti kao:

  • particije;
  • puni zidovi;
  • ukrasni elementi itd.

Ako trebate zoneil sobu neko vrijeme, na primjer, možete koristiti bambus zavjese. Dakle, u pravo vrijeme dana možete podijeliti sobu ili obrnuto, kombinirati prostor bez stiskanje s masivnim particijama.

Vrlo često, stabljika bambus može se vidjeti u spavaćoj sobi. Da biste ukrasili krevet, možete uzeti i cijelu stabljiku i piljevinu, a za fiksaciju možete pokupiti i skrivene spojnice i dekorativne niti u obliku palula ili kokosovog vlakana.

Bambus u unutrašnjosti može igrati ulogu ne samo ukrasa, već i vrlo koristan i nužan dodatak. Ako vaša soba nema vrlo visoke stropove, postavljanje bambusa štapića za dekor okomito, možete vizualno podići strop. Ali, ako je soba, naprotiv, ima visoke stropove i malo područje - stavite materijal horizontalno, koji vizualno širi prostor.

Članak o temi: Kako je sudoper pričvršćen na kraj kraja?

U kojem obliku možete pronaći bambusovu tkaninu za završnu obradu, pogledajte tablicu.

Raznolikost materijalaZnačajkaDimenzijeMetoda pričvršćivanja
PaneliTo su iste pozadine, samo mnogo manja veličina. Prodana u valjcima u kojima je bambus postavljen na posebno tkivo.Roll na svojoj duljini ne prelazi 1,25mS posebnim ljepilom ili noktima bez šešira ili s dekorativnim šeširima.
PločeOvo je posebna platna za koju možete koristiti ne samo kriške stabljika, već i određenih kovrčavih dijelova. Ploče su različitog otpuštanja, od 1 do 7.Ploče mogu imati različite veličine s crtežima "zvijezda", "džungla", "origami", "kimono", "cvijeće", itd.Možete postaviti iste kao panele ili iskoristiti grede ovjesa i aluminijske kutove.
PozadinaTo je skup različitih širina grebena koji su pričvršćeni na osnovi tkiva.Duljina weba ne prelazi 2,5 mRazne pripravke ljepila.
PodoveOvo je weba koja se proizvodi lijepljenjem različitih rijeka. Ima mali život.Dimenzije mogu biti različite, ovisno o crtežu.Moguće je montirati na ljepilo, zgrada mješavine, nokte itd.

Bambus "završiti"

Kako će vaš interijer bambus i njegov crtež pomoći pretvoriti?

Foto tiskanje bambus na pregaču kuhinje

Svaki dan, završni materijal bambusa za ukrašavanje stanova i seoskih kuća postaje sve popularnije. Ovaj završetak omogućuje vam da dodate toplinu i udobnost, podsjećajući prirodu, ljeto i slobodno vrijeme.

Također bambus materijal se koristi za dizajn zidova. Zajednički je dobio ime "Bambus Wallpaper", jer je instalacija tehnologija vrlo slična za lijepljenje pozadine. Tako da je bambusov stick ukrašen vaše zidove, nećete morati naučiti nikakvu posebnu tehnologiju, jer možete "ići" bambus pozadinu s vlastitim rukama.

Naravno, vrijedi govoriti o još jednom originalnom načinu da ukrasite unutrašnjost s bambusom - to su rolete i zavjese. Prirodni bambus za dekor prozora je zapanjujuće rješenje, jer materijal ne sprječava prodiranje sunčeve svjetlosti, tako da vas može zaštititi od znatiželjnih pogleda i zabilježiti originalnost u vašu sobu.

Članak o temi: Infracrveni film za topli kat: Kako položiti

Bambus namještaja

Kako će vaš interijer bambus i njegov crtež pomoći pretvoriti?

Bambus u unutrašnjosti unutarnjih poslova

Bambus u unutrašnjosti kao namještaj koncizno se uklapa ne samo u afričkom stilu, nego iu klasicima, pa čak iu modernim stilskim smjerovima.

Glavna prednost namještaja od bambus - ekološko prijateljstvo. Također želim napomenuti da crtež bambusa skladno gleda drvom, kožom, kamen i staklom.

Vrlo često opremiti vaš dom, mnogi vlasnici stječu:

  • bambusove stolice koje su nadopunjene mekim jastucima iz prirodnih materijala;
  • Stolovi, čije su noge izrađene od bambusa, a stolni vrh - od stakla;
  • kreveta, potpuno od bambusa i bambus uzglavlje;
  • Komode;
  • ormarići;
  • vrtna garnitura;
  • Razne zidne police itd.

Pribor i ostali bambus detalji za uređenje

Kako će vaš interijer bambus i njegov crtež pomoći pretvoriti?

Crtanje bambusa na zidu u apartmanu

Da biste dobili plasman cjelovitosti i originalnosti, možete koristiti različite ukrasne stavke i pribor. To može biti kao kupljene gotove dizajnerske stvari i male detalje stvorene od bambusa s vlastitim rukama.

Bez velikih financijskih troškova od bambusa, možete lako učiniti s vlastitim rukama:

  • Fotografije za obiteljske fotografije;
  • okviri za slike i obod za ogledala;
  • svijećnjaci;
  • Vaze vaze;
  • Police za lonce s cvijećem itd.

Naravno, zamršene razloge lakše kupiti u gotovom obliku, a ne da ih naprave sami, pogotovo ako prije niste imali veze s rukom.

Na primjer, bambus u unutrašnjosti izgleda sjajno u obliku:

  • posuđe (zdjele, vaze za voće itd.);
  • Kruh i razne kovanice pod vrućim;
  • kutije za odjeću;
  • lusteri i zidni bras;
  • Stropne dekorativne particije.

Ako, iz nekog razloga, ne možete primijeniti bambus sebe, interijer će pomoći u diverzificiranju njegovih slika. Vrlo često možete vidjeti:

  • Foto pozadina slikom zelenih bambus stabljika;
  • jeo vidljivi bambus silueta na žbukanim površinama u hodniku;
  • kaotične slike na pločici ili zavjesu u duši;
  • Različiti tekstilni elementi s bambus slike.

Članak o temi: Izrada šume i čezne s vlastitim rukama

Danas u mnogim cvjetnim trgovinama možete pronaći biljke, vrlo slične mlade bambus stabljike. Ali, malo od vas, to nije običan dracer. Zbog eksplicitne vanjske sličnosti, ova biljka se naziva "sretan bambus".

Budući da ovaj pseudo "bambus" ne treba mukotrpnu skrb, čak i lijeni i zaboravni vlasnici ih mogu steći. Nije potrebno slomiti glavu o čestim transplantaciji, dovoljno je presaditi na prekrasnu staklenu vazu, ponekad vode i pružiti mu pristup suncu.

Kao što možete vidjeti, korištenje takvog prirodnog dekorativnog elementa koristi izvanrednu popularnost. I to je razumljivo, jer je bambus da će dati vašoj prebivalištu i jednostavnost, ispuniti sobu svježinom, koja je svojstvena prirodnim materijalima.

Ali, znam mjeru! Da biste dobili potreban učinak, to će biti dovoljno da koristi nekoliko svijetlih naglasaka ili nekoliko malih pribora.

Čitaj više