Dekoracija prozora vlastitim rukama

Anonim

Dekoracija prozora vlastitim rukama

Dekoracija sustava Windows zanimanje je vrlo zanimljivo i korisno. Nemojte svi znati kako lijepo ukrasiti prozore. Prozor je duša kod kuće. Kroz to vidimo svijet okolo. A što će biti vaš svijet okoline, riješite vas.

Stvaranje ukrasa za prozore sa svojim vlastitim rukama pomoći će vam da napravite interijer zabavnije i raznovrsnije. Ukrasite kuću na Valentinovo i bilo koji drugi odmor za svakoga. Također, prozori zahtijevaju dekoracije.

Vrijedno je odrediti želite li zaštititi kuću od sunca i svjetla ili dati svijetli neuobičajeni prikaz dizajna na prozore.

Opcije za uređenje prozora s vlastitim rukama puno. Pokušat ćemo razmotriti mnoge od njih. Dakle, kako lijepo ukrasiti prozore:

  • cvijeće;
  • ribe;
  • zavjese i rolete;
  • Dekoracija prozora po kuglicama;
  • papir.

Uglavnom sve opcije za ukrašavanje sustava Windows i ne brinu o svom radu. Uređeni prozori će naglasiti i originalnost u dizajnu unutarnjih poslova.

Kako lijepo ukrasite prozore

Dekoracija cvijeća sustava Windows

Stanovnici Europe dugo su krasili prozore s cvijećem. A ne samo Windows, oni također koriste svijetle raznolikost biljaka u unutrašnjosti. Klasični dekoracija prozora je donji ruom. Ispravljen je izvan prozora. Moguće je posaditi s cvatnje, listopadne biljke ili cvijeće za cvjetne krevete. Možete ukrasiti Geranium, Velves, Petunija i Calibratia. Možete stvoriti lijep ukrasiti prozor sa slatkim sastavom tratinčica i ljubičica, a kombinacija različitih vrsta i veličina boja također je dobrodošla.

Što se tiče klasične verzije ukrasa prozora, koriste se boje od kovanog željeza. To daje prozore pokuma i luksuza. Suspendirane košare, koji su poželjno biljne dekorativne i biljne vrste AMPEL-a.

Dekoracija prozora vlastitim rukama

Kako lijepo ukrasite prozoru domaću kutiju u boji

Za kutiju, trebamo:

  • 4 drvene daske;
  • pneumatski čekić;
  • Akrilna boja za dekoraciju;
  • Mala kanta za emajl.

Članak o toj temi: Pitanje veze s križom: sheme u jednoj boji, dječje male slike, čine početničke šablone

Iz jednakih letvica napravite kutiju. Potrebno je nekoliko minuta ako koristite pneumatski čekić, ali možete sigurno učiniti s čekićem. Da biste to učinili, stavite 1 bar na stol i na strane strana dviju traka. Zatim reže četvrti bar na pola, i nokat na bočne stijenke naše kutije.

Da biste ukrasili ladicu, možete ga obojiti akrilnom bojom. Natpisi, cvijeće, ukrasi i samo oblaci, možete biti sigurni, pa čak i bolji ako vam djeca pomognu.

Dekoracija prozora vlastitim rukama

Bojanje male kantice s aerosolom. I umetnite ga u središte naše kutije. Ne zaboravite na tlo, to bi trebalo biti isto što i za sjedenje običnih boja. Ovdje je naša kutija spremna za ukrašavanje prozora!

Dekoracija prozora vrpce

Satinske vrpce izgledaju vrlo zanimljivo na prozorima. Oni ne samo da ih krase, nego i daju osjećaj lakoće i proriznosti. Višebooloredne trake možete primijeniti vrlo lijepo za ukrašavanje prozora. Brojači trgovina su sestre odabir tkanina i kazeta, tako da neće biti poteškoća u ovom pitanju.

U spavaćoj sobi bolje je odabrati jednu fotografiju i meke vrpce, a već u vrtiću, svjetliji, intrigantni. Ne zaboravite na interakciju traka s unutarnjim bojama. Ispravna kombinacija boja u unutrašnjosti pomoći će vam da postignemo harmoniju u kući.

Da biste stvorili takve ukrase na prozorima, morate mjeriti ukupni član iz strehe do potrebnih dugih vrpca i širine sustava Windows. Bolje je uzeti vrpcu s malom marginom.

Izrežite šipku štapića na dijelove koje su vam potrebne. Kao osnova, možete uzeti preklopnu dvostruku vrpcu jednaku duljini prozora. Proveo na trake vrpca i naprezanja. Kako bi se vrpce objesile ravno u napretku male težine Niza (šljunak, orah). Možete objesiti fotoaparat i na kukama i nadstrešnicima.

Članak o toj temi: Kako šivati ​​zavjese swag i kolače na prozorima

Dekoracija prozora vlastitim rukama

Dekoracija prozora s zavjesama i sjenila

Zavjese su tradicionalni ukras na prozorima. Različite vrste zavjesa lako se mogu pokupiti za bilo koji unutarnji stil. Lambrekvini, tassoli i razni nabori čine zavjese još atraktivnije. Različite duljine, materijal i završavanje zavjesa omogućuju vam da stvorite neopisivu ljepotu na prozorima.

U suvremenom svijetu, rolete su gotovo jednako blizu zavjese. Ponekad se ljudi primjenjuju i zajedno. Prednosti sjenila, naravno, premašuju dostupne pluses na zavjesama. Postao je popularan za ukrašavanje prozora s tkaninama. Oni, poput zavjesa, mogu imati drugačiju završnu obradu, ugodniju i izdržljiviju u uporabi.

Dekoracija prozora vlastitim rukama

Dekoracija sustava Windows

Kuglice u unutrašnjosti vole mnoge. Njihova jednostavnost i jednostavnost, montirana pjenušava i raznolikost neće vam dati i mogućnost razmišljanja. Uređivanjem prozora pored kuglice, na sunčanoj strani uživat ćete u igri solarnih zeko, a ovo zanimanje je vrlo zanimljivo.

Ukrasite prozore vlastitim rukama, trebat će nam od perli:

  • plastične, drvene ili staklene perle;
  • Leske za ukrašavanje prozora;
  • satenska vrpca.

Da biste ukrali prozor, trebat će vam oko 5 tisuća kuglica. Buchain Skupština počinje s Nizom. Uzmite ribolovnu liniju koju trebate i dodajte više od 15 centimetara na nodule. Ako imate crimps, bolje je koristiti ih.

Dekoracija prozora vlastitim rukama

Kuglice su usko valjane ili s prostorom. Svakako pričvrstite teret na dno na dno tako da se perle ne odmaraju. Dakle, možete stvoriti ne samo zavjese, već i cijele slike.

Dekoracija sustava Windows

Uređivanje prozora papira u obliku cvijeća, životinja i raznih slika. Ovo je dobra ideja za uređenje sobe.

Za ukrašavanje papira prozora, trebamo:

  • karton;
  • Papir u boji za ukrašavanje prozora;
  • škare;
  • PVA ljepilo.

Počnimo s predloškom za leptire. Možete izvući svoj leptir ili ispis spreman. Slue Butterfly na tankom kartonu i tako izrežite željenu količinu leptira. Leptiri na kartonskom štapiću na ubrusi na obje strane. Veličina leptira može biti različita, kao i boje.

Približavamo sve nafske niti, a ispadne osebujne zavjese za ukrašavanje prozora. Koristeći ovu metodu možete stvoriti ukras sustava Windows za novu godinu. Prekrasne pahuljice ukrašavat će vaš dom.

Članak o toj temi: Formeless namještaj vlastitim rukama: kauč bez okvira

Dekoracija prozora vlastitim rukama

Ako je teško koristiti gore navedene opcije za izradu nakita papira za Windows, dobiti posebne šablone u trgovini. Oni mogu biti ukrasite ne samo konu, već i zidove.

Sada znate kako lijepo ukrasiti prozore! Stvorite ljepotu u vašem domu - to je stvarno važno za vašu udobnost i sklad!

Čitaj više