Šešir s uzorkom sova s ​​pletenjem pletenja: sheme s opisom i videozapisima

Anonim

Igle su počele koristiti životinjske slike u svom radu u svom radu, plesti zanimljive kućne ljubimce u različitim stvarima. Jedan od popularnih predmeta u garderobi iz pribora je šešir s uzorkom sova, koji su uglavnom preferirani od strane djece ili adolescenata. Takvi šarmantni šeširi savršeno izgledaju na malim djevojkama, ali mogu biti povezani za dječake. Obično ukrašavaju oči i, eventualno, uši. Za početnike nije teško povezati takvu kapu, ako slijedite opis, koji će biti u članku u nastavku.

Takve kapice nisu samo zanimljive i elegantne, već i tople. U tom slučaju roditelji mogu biti mirni, jer djeca nose takve šešire s zadovoljstvom, a glava i uši bit će topla. Postoji mnogo opcija kape, tako da možete odabrati točno ono što želite.

Šešir s uzorkom sova s ​​pletenjem pletenja: sheme s opisom i videozapisima

Šešir s uzorkom sova s ​​pletenjem pletenja: sheme s opisom i videozapisima

Za djecu

Mnoge ljepote vole šešire s raznim pticama i životinjama. Posebno popularnost u posljednjih nekoliko godina ima takvu pticu kao sovu. To je takva slika koja nije samo na haljinama, šeširima, šalovima, rukavicama, ali iu drugim priborom - pokriva za knjige, torbe, naočale, telefonske pokrivene. A svake godine, interes za ptice raste. Djevojčice s zadovoljstvom počinju nositi sličnu odjeću. Ali ne svaki roditelj si može priuštiti stjecanje takvih stvari u trgovinama, stoga će fiskalni način vezati takve glave s pletenje iglice. U ovom majstoru, mi ćemo plesti takve zaglavlje, a detaljan opis će pomoći u novinama s zadatkom.

Što treba pripremiti:

  • Kružne žbice broj 5, duljina 40 centimetara;
  • Niti odabrane boje srednje debljine 1 subklokta;
  • 2 mala gumba.

Imajte na umu da je opseg glave djeteta u ovom primjeru 44-46 centimetra.

Plesti uvrijeđenim leptira s uzorom sova. Crtež mora biti pletenje uzimajući u obzir shemu da čitamo pravo na lijevo.

Članak na temu: OpenWork Cap Crochet za bebe: Master klasa s videom i fotografijom

Moramo postići 82 petlje na pletenju, spojiti i označiti mjesto pomoću oznake ili druge boje niti. Uz pomoć loope lica za pin 6 reda. Nakon toga vide ovo: 24 petlje koje umeću, označavamo mjesto, nakon 24 paste na slici. Kada je uzorak spojen, onda su opet glavni ljetovi. Uzorak će biti 32 redak, nakon još uvijek tkiva 12 redaka s šupljim gumbima. Nema potrebe za zatvaranjem petlje. Stavite proizvod tako da se ispostavilo da je Sova u središtu. Sada distribuiramo petlje na dva igala za pletenje i okrenite šešir iznutra i uz pomoć trećeg pletenja iglice zatvaramo petlju. Uzimamo ostatke niti i izrezali ga duljinom 10 centimetara, nakon čega šišimo četke na uglove kape i zašijte gumbe na mjestu očiju. Ovdje je naš šešir spreman!

Sovka

Koliko rudova u svijetu - i mačaka, i pingvina i sova nisu samo plestili. Dobro je da nema fantazije, a to daje zadovoljstvo ne samo djeci, nego i majke. Uskoro ćete naučiti učiniti lijep i vrlo zabavan kukičani šešir u obliku sova za dječaka. Ova glavna klasa pomoći će i početnicima da se nose s ovim zadatkom.

Što trebamo pripremiti:

  • pređe pređe tri boje 55% pamuk, 45% poliacryl 50 grama 160 metara, smeđe niti;
  • Kuka broj 2.

Šešir s uzorkom sova s ​​pletenjem pletenja: sheme s opisom i videozapisima

Šešir s uzorkom sova s ​​pletenjem pletenja: sheme s opisom i videozapisima

Počinjemo pletenje šešira, ali prije nego što trebate izmjeriti opseg. Gledamo shemu koja će vam pomoći da se lako nositi s njom.

Sjećamo se da svaki red mora početi s 2 lifta podizanja, a posljednji maslac je povezan s prvom petljom. Kada plete, kuka se mora davati pod košuljicom donjeg retka tako da se rupe nisu ispale.

Za početak dodavanja, potrebno je podijeliti proizvod na 3 i dodati više od 1 ili 2 centimetra, znamenka ovisi o dubini kapica - od vrha do ušiju.

Članak o temi: kukičane vrećice s Fermoirom

Kada spojite redak s dodavanjem, umetnite bez dodavanja na željenu dubinu zaglavlja. Da biste brže povezali, možete plestirati stupce s Nakudom. Kada završite Knit, izrežite nit.

Šešir s uzorkom sova s ​​pletenjem pletenja: sheme s opisom i videozapisima

Šešir s uzorkom sova s ​​pletenjem pletenja: sheme s opisom i videozapisima

Sada postoje uši. Bit ćemo dvostruko - u krugu. Nadamo se 26 nada i zatvaranje u prsten. 1. red: Imam 3 zrakoplova i 25 stupaca s privitkom, dobivamo 26 petlji. 2. red: Izbijamo izbijanje i umetnite 8 stupca s privitkom, jednim pjeskarenjem, 8 stupaca s pričvršćenjem i opet jedan eksplozija.

Fotografija u nastavku pokazuje kako ispustiti petlje. Kukete uvede u drugu petlju i protežu se nit, a zatim ne umetnite i uvodite u sljedeću petlju, samo zatim povucite niz, a zatim ga rastegnite kroz dva gumba i širite stupac s Nakudom, to je otkrivenje.

4. red: napravite 3 zrak, a zatim pjeskarenje, 7 stupca s pričvršćenjem, odljev na kraju retka, zatim povrat na samom početku stražnjeg dijela proizvoda, 7 stupca s pričvršćenjem i izbijanjem na kraju retka. Na isti način, lettermits su završeni, dobivamo trokut. Tako da vide drugo uho.

Šešir s uzorkom sova s ​​pletenjem pletenja: sheme s opisom i videozapisima

Nos se obavlja na isti način kao i uši - trokut, ali još jedna boja. Ostaje dovršiti oči. Da bismo to učinili, moramo pogledati kape kape i oguliti u male krugove bijelih niti, a zatim šivati ​​crne bugove sa strane. Kada su svi detalji spremni, zašijte ih zaglavlju, a to je sve spremno.

Video na temu

Ovaj članak prikazuje videozapise s kojima možete naučiti plesti kape s uzorkom sova vlastitim kukičanim ili pletenje iglice.

Čitaj više