Je li moguće ljepilo Phlizelin pozadinu na starim pozadinama?

Anonim

Kada se popravlja, pitanje se dogodi: je li moguće ljepilo na tapetu Fliesline Wallpaper? Ako odlučite nešto promijeniti u svom domu, vrijedi početi s obnovom zidova. Za početak, potrebno je razumjeti što tehnologija lijepljenih zidova pozadina i kako pravilno pripremiti zidove za daljnje lijepljenje.

Je li moguće ljepilo Phlizelin pozadinu na starim pozadinama?

Flizelin Wallpaper je popularna za raznolikost boja i jednostavnosti lijepljenja.

Saznajte prednosti i mane Phlizelin Wallpaper.

Je li moguće zalijepiti pozadinu na vrhu starog?

Naravno, ako ne gubite vrijeme na grebenu ispružene tapete tkanine i poravnanje zidova će raditi mnogo brže, ali ružno i loše kvalitete. Osim toga, nakon nekog vremena, vaši novi pozadini će početi mjehurići ili lošije, pasti sa starim. Stoga, odgovaranje na pitanje je li moguće lijepiti pozadinu kupljenu na vrhu starih zidina, negativan odgovor sugerira sam. Osim toga, gornji sloj se uklanja vrlo jednostavno: nakon malog napora, ostaje samo baza iz Fliesline, za koji drugi materijali već mogu biti zalijepljeni. Prilikom popravka prostora, lijepljenje je dopušteno samo na papiru, gdje nema eksplicitnog konveksnog uzorka.

Je li moguće ljepilo Phlizelin pozadinu na starim pozadinama?

Zadačenje pozadine može se izvesti samo na pozadini bez konveksnih crteža.

Najčešće, ideja kažnjavanja novog weba na vrhu starosti dolazi kada ne uspije iz već postojećeg sloja zidova, ili jednostavno bez dovoljno znanja u ovom području. Kako bi se ispravila ova situacija, potrebno je smanjiti stare platno pomoću konvencionalnog noža za statistiku, a zatim bogat toplom sapunastom vodom. Za veći učinak, ova se operacija može provesti nekoliko puta, nakon čega se stara pozadina uklanja mnogo lakše.

Članak na temu: Kupalište: Savjeti za odabir i instaliranje

Neki obrtnici uspijevaju razbiti pozadinu bez pripreme zidova, odmah na bijeloj, koja se također ne preporučuje. Prvo morate očistiti strop ili zid od vrtloga, idite na prajmer i samo onda ljepilo.

Sličan uzorak i s lijepljenjem pozadine na obojenim zidovima, kao i pozadinski ljepilo ne apsorbira boju, osobito vodenu emulziju. Ako ste i dalje blokirali završni materijal na vrhu razmaženih ili obojenih površina, posao uskoro učinio će vas uznemiriti: tapeta će biti iskopana.

Ali ljepilo novo na gipsboard je vrlo dobar! Budući da je gipsana ploča isti papir, samo komprimira, ima imovinu dobro zalijepljen na sličan materijal. Površina prije lijepljenja mora biti poravnana i procesa. Uz pravu tehnologiju, Wallpaper Wallpaper Walls će izgledati savršeno.

Prednosti Fliselin Wallpaper

Je li moguće ljepilo Phlizelin pozadinu na starim pozadinama?

Alati za potresne pozadine.

Do danas, tržište dekorativnih završnih materijala nudi mnogo mogućnosti za popravak stana ili kod kuće. Odabir materijala za zidove za lijepljenje, trebali biste razmotriti postojeće nedostatke i pozitivne aspekte završnog materijala.

Flizelin pozadina je napravljena prilično složena tehnika na temelju komprimiranih tkanina i papirnih vlakana. Važno je napomenuti da je ovaj materijal visoka čvrstoća, izdržljiva, otporna na zapaljivost, a ima i svojstva izolacije zvuka. Paleta boja i raznolikost tekstura i olakšanja omogućit će ostvariti bilo koja dizajna rješenja. Sve te prednosti postale su moguće zbog suvremenih tehnologija koje su značajno povećale vrijeme rada završnih materijala. Flizelin ne razlikuje štetne tvari, ako nema vinilne komponente. Osim toga, takve pozadine mogu biti obojani akril ili disperzijsku boju ako je potrebno. Često, obitelji koje imaju malu djecu koja vole bojati zidove uživaju ovu priliku, zbunjujuće roditelje. Visoki trošak je jedini težak nedostatak Flizelin pozadine.

Članak o temi: Kako šivati ​​pletenicu za rimsku zavjesu: preporuke za majstore (2500)

Kako lijepiti Fliseline Wallpaper?

Je li moguće ljepilo Phlizelin pozadinu na starim pozadinama?

Zalijepite pozadine pozadine na zidovima.

Ponekad se to događa da kupljene flinglinske pozadine nisu baš gusti vinil prskanje, što može dovesti nakon tjestenine da proziru zidove zida, ako su prisutni zbog heterogenosti boja. Ovaj se rezultat može dobiti, na primjer, prilikom postavljanja zidova gipsanog ploča, na koje su žbukani samo šavovi listova. Ako takva opasnost postoji, onda prije početka rada, još uvijek biste trebali poravnati boju zidova. Ako je u kasnijim nakon zalijevanja planirano je za bojenje pozadine, to će biti dovoljno da hoda odgovarajući sloj boje kako bi se uklonilo prozirno.

Za ove pozadine, najbolje je koristiti poseban ili vinil ljepilo. Potrebno je kupiti u strogo u skladu s postojećim uputama za fleslinski pozadinu. Gotovo u bilo kojoj trgovini, asistent će vam pomoći ispravno izračunati potrebnu količinu paketa ljepila za lijepljenje vašeg prostora.

Početak rada za lijepljenje, da propustite stražnji dio materijala je potpuno opcionalan, jer je dovoljno primijeniti poseban ljepilo na radnu površinu zida. Završna obrada majstora savjetuje zidove počevši od ugla ili iz prozora sobe. Poravnati se i ukloniti s zida ispod fleslinka viška ljepila, obično koristite posebnu pozadinu lopaticu ili valjak. Sve što vam je potrebno za lijepljenje pozadine može se lako kupiti u bilo kojoj građevinskoj trgovini. U kutovima je potrebno zalupiti pozadinu na pozadinu, ali na zidovima - Jack.

Treba pamtiti da ako odlučite napraviti popravke u vašem domu i ažurirati zidove, ubijanje pozadine, možete početi raditi samo u zatvorenoj sobi. Inače, ako postoje nacrti, vaš rad će ići u crpku, jer će tkanina uskoro otići od zidova. Moguće je ventilirati sobu samo nakon potpunog sušenja pozadine. Najbolje za završni rad prikladan je ljeto.

Članak na temu: Detaljne upute Kako izgraditi kućicu s vlastitim rukama

Čitaj više