Zid Mural "Noćni grad" u unutrašnjosti: London, Pariz, New York + Moskva i St. Petersburg (70 fotografija)

Anonim

Zid Mural

Umorni ste od ozošćivanja kod kuće? Tako je vrijeme da nešto promijeni i počinješ najbolje od mjesta gdje živiš.

Nitko više nije tajna da je u kući svakodnevno nastavljamo našu snagu i inspiraciju. Stoga, ono što nas okružuje u stanu je tako važno za cjelokupno dobro. A kad je sve umorno - vrijeme je za promjenu interijera, a možete početi od pozadine. Stvarna ideja: urbana hrana s noćnim gradom - oživjeti bilo koji interijer.

Zid Mural

Zid Mural

Zid Mural

Zid Mural

Zid Mural

Zidovi fotografija u unutrašnjosti

Zapravo, izbor pozadine, uključujući i foto pozadine, je prilično velika. Ali mi ćemo pogledati određenu temu, naime zidove gradova i megalopolis u vašem domu.

Zid Mural

Zid Mural

Zid Mural

Zid Mural

Prvenstveno je važno napomenuti da svaki od gradova će podnijeti svoju atmosferu i sklad. Je li grad ljubavi Pariz ili noći noći u New Yorku. Stoga je vrijedno pad u kojem stilu i smjeru je najbolje za kretanje.

Važna točka u modernim fotozapirima je u usporedbi sa starim sovnim uzorcima, prenose osjećaj stvarnosti, a počinjete zapravo osjećati da ste na slici.

Zid Mural

Zid Mural

Zid Mural

Zid Mural

Uz pomoć nekih fotozapira gradova ili njihovih ulica općenito možete izravno stvoriti alternativnu stvarnost ulicama ili drugim parcelama s fotografije.

Zid muralni noćni grad u unutrašnjosti

Ovo je jedna od kategorija urbanih tapeta koje se mogu koristiti u unutrašnjosti kuće. Oni stvaraju posebnu udobnost, pa čak i neki sakrament u atmosferi sobe.

Zid Mural

Pozadina na različitim teksturama su proizvedeni, od sjajne verzije, završavajući dekorativnom žbukom. Sada postoje čak i takvi pozadinski modeli koji su zalijepljeni na zid bez upotrebe ljepila, koji vrlo pojednostavljuje proces. Štoviše, u nekim slučajevima, ove pozadine mogu se pretraživati ​​nekoliko puta na druge površine ili zid.

Zid Mural

Zid Mural

Zid Mural

Zid Mural

Prednosti u korištenju Wallpaper "Noćni grad"

Prije kupnje morate istražiti sve vrste čimbenika i saznati koje koristi će biti karakterizirane od strane naše pozadine.

  1. Prilično originalan i vrlo atraktivan izgled. Pucnuo je, ali u isto vrijeme intrige. Vrlo šareno i stvarno podiže raspoloženje.
  2. Raznolikost u odabiru materijala iz kojeg je napravljen pozadina. Oni mogu biti vinil, papir ili phliselin. Također postoje sjajni ili mat.
  3. Zid Mural

    Zid Mural

    Zid Mural

    Zid Mural

  4. Zalijepljen na bilo koju vrstu površine i u kombinaciji s bilo kojom temom boja u sobi. Su univerzalni i stvarno će postati lijep ukras vašeg doma.
  5. Možete se kombinirati s bilo kakvom rasvjetom, čak i napraviti dodatno pozadinsko osvjetljenje vašeg noćnog grada.
  6. Prilično ugodno u skrbi. Lako se čisti od prljavštine i prašine. Osim toga, na štetu tamnih nijansi u nekim slučajevima te pogreške uopće ne mogu biti vidljive.

Članak o temi: Izgradnja sjenice u zemlji

Važni trenutci

  • Preporuča se zalijepiti foto pozadina gradova u modernim interijerima stila do kuće, modernom, minimalizmu, tako dalje.
  • Možete pokupiti bilo koju od priča o noćnom gradu, ali razmislite o činjenici da takva pozadina može napraviti sobu malo sumorno. Da bi se to izbjeglo, vrijedno je razmišljati o dodatnim naglascima i priboru koji će pomoći angažirati ovu nijansu. Namještaj se najbolje koristi svjetlo, a zatim će svi dijelovi kompozicije izgledati savršeno.
  • Zid Mural

    Zid Mural

    Zid Mural

    Zid Mural

  • Dobro u kombinaciji s detaljima iz stakla i plastike. Mogu se dodatno koristiti za stvaranje željene atmosfere.
  • Upotrijebite dodatnu pozadinsku osvjetljenje za pozadine fotografije noću ili kupnju originalnih svjetiljki i svjetiljki.

Popularne teme gradova

Kao što je već spomenuto, svaki od gradova ili drugih mjesta na foto pozadini nosi svoju ideju i raspoloženje. Stoga je vrijedno upoznati sa svim opcijama koje su prikazane na tržištu i čine vaš izbor.

Jedna od najpopularnijih tema noćnih gradova su: London, Pariz i New York , Naravno, to nije cijeli popis poznatih i omiljenih gradova, ali sada istražujemo ove tri opcije.

Pročitajte i: zid zidni cvjetovi u unutrašnjosti - dizajnerski ideje

Wall Mural London u unutrašnjosti

Grad kiše i crvenih autobusa. Usput, takvi fotografski prozori s crvenim autobusima i telefonskim pločama također su prilično popularna ideja za moderne interijere.

Zid Mural

Ovdje su neke od prvih udruga koje dolaze u naš um. Ali to je samo površno mišljenje, zapravo London je mnogo zanimljivije i višestruke.

Zid Mural

Zemljišta s noćnim interijerima ovog grada moći će se ne samo da se opuste, ali istodobno naplaćuju svoju energiju. Od glavnih prednosti odabira ove teme i smjeru bit će potpuni osjećaj da ste u Londonu. Čak i bez dodatnih pribora u kući bit će moguće osjetiti pravi engleski stil i atmosferu.

Parcele, koje se često koriste u temi noći Londona na pozadini:

  • Označena Big Ben je jedna od najvećih atrakcija, kao i neku vrstu poslovne kartice.
  • Intriga Night Parks, ALE i Trdovi također su jedna od opcija za zidove. Možete koristiti prekrasne krajobrazne parcele iz Greenwich Night Parka ili Hyde Parka.
  • Noćna palača Buckingham ili toranj će također naći svoje obožavatelje među ljubiteljima noćne fotografije.

Članak o temi: Kako mogu ukrasiti sobu vlastitim rukama, dekorativni dizajn interijera

Zid Mural

Zid Mural

Zid Mural

Zid Mural

Kao što možete vidjeti, London još uvijek ne samo kiša i ugodna tuga. Postoje i druge opcije koje možete koristiti za ideje u ostvarenju fotozapire s ovim gradom u kućnom interijeru.

Zid muralni paris u unutrašnjosti

Grad ljubavi i romantike. Koliko je mladih parova ovdje voljelo, koji su mogli u potpunosti uživati ​​u atmosferi ovog grada. Noćni Pariz u unutrašnjosti na zidovima fotografija moći će prenijeti cijeli intrigantni trenutak dana dnevnog dana, koji će nesumnjivo biti označeni "ljubavnim požarima".

U unutrašnjosti će moći stvoriti jedinstveni šarm i izvrstan osjećaj stila. Možete se kombinirati s različitim opcijama dekoracije. Smatra se određenim klasikom koji se može koristiti ne samo u francuskom smjeru stila, već iu mnogim drugima.

Zid Mural

Još jedna lica - smjer stila Provanse. Vrlo često, foto pozadina pariških ulica može se vidjeti u prostorijama takvog dizajna. Opet, korištenje pozadine, uključujući noćni pariz, najprikladnije je za modernu interijeru.

Najpopularnije teme za photove pozadine bit će s ovim gradom: parkovima, ulicama i prirodnim motivima. Također možete upoznati pozadinu fotografija s Louvrom, Versailles Palače, paralejskim mostom i drugim atrakcijama.

Zid mural eiffelov toranj u unutrašnjosti

Jedno od najposjećenijih mjesta na svijetu, gdje tisuće ljudi otkrivaju nešto novo i neistraženo za sebe svake godine - već smo napisali o gradskim tapete s Parizom, ali ako odaberete neki jedan lik, to može biti upravo ovaj prizor.

Ovo čudo svjetla se koristi u dizajnu prostora vrlo često. Stoga će biti mnogo mogućnosti s noćnim parcelama Eiffelovog tornja. Među njima će biti drugačiji u njihovom obliku, ljestvici i drugim elementima.

Zid Mural

Na primjer, jedna od ideja zalijepite označenu kulu na zidu i kupite kauč bez leđa. Dakle, moći ćemo u potpunosti uživati ​​u njezin pogled, pa čak i dio bulevara.

Ako je velika kula, morate odabrati malo drugačiju verziju namještaja. Može biti bijeli kauč, na primjer s obojenim jastucima koji će se kombinirati s pozadinom tornja na slici.

Zid mural u New Yorku u unutrašnjosti

Grad ogromne megalopole, u kojoj ne samo dnevnom svjetlu, već i noćni život. U New Yorku se osjećaju aktivnost i dinamičnost, pokret i život. Dakle, ako ste ljuti i želite uvijek biti u ciklusu događaja - takav osjećaj će vam dati noć New York na fotografiji.

Zid Mural

Uglavnom koristi priče o noćnim neboderima i pogledu na grad. Ali to nije granica! Možete koristiti popularne atrakcije i objesiti svoj osobni kip slobode u vašem apartmanu ili imidž parka središnji. Za ljubitelje aktivnog noćnog života, teme Times Square ili Wall Street ulice bit će savršeno prikladne.

Članak na temu: Sami napravite solarni bojler

Zid mural brooklynski most u unutrašnjosti

On se odnosi na New York, ali ima svoju zasebnu atmosferu i veličinu. Naglašava veličinu i značenje grada sa svojim istaknutim mostovima i nezamjenjivom energijom. Popularno na pozadini u noći i tijekom dana.

Zid Mural

Zid mural Manhattan u unutrašnjosti

Otok Manhattan je srce New Yorka, tako da također nije neuobičajeno zadovoljiti foto pozadine u tom smjeru. Kako vam se sviđa ovaj moderni grad na zidovima vašeg apartmana?

Zid Mural

Zid mural Moskva u unutrašnjosti

Ali što smo svi u inozemstvu i inozemstvu? Usput, imamo i gradove vrijedne impresioniranja na foto pozadine, a znamenitosti, čiji se pogled ne stidi i ukrašava stan. Naravno, naš kapital uživa najveću popularnost. Ovo je noćni foto pozadina Moskva-grad s tisućama svjetla i pogled na Kremlja i Crvenog trga, i Katedrala Kristovo Spasitelja i kip Kolumba u središtu Moskve i samo nam je sve poznato ako ne na putovanju, zatim brojnim filmovima Moskovskih ulica.

Zid Mural

Zid Mural

Zid Mural

Zid Mural

Zid Mural

Ali imamo "drugi" kapital, ne zaboravite na to.

Zid mural sv. Petersburg u unutrašnjosti

Peter se smatra kulturnom prijestolnicom Rusije, a ne uzalud - atrakcija i lijepe vrste sa starim zgradama mnogo više. A ako vam se sviđa ovaj grad, zašto ne biste koristili njegove motive na zidovima? Zidni mural sa St. Petersburgom, čak i uz noćni grad, čak i uz dnevno, može biti najrazličitije.

Zid Mural

Koji su najpopularniji motivi za noć Petra na pozadini? Naravno, to razvod mostova je glavna noćna emisija ovog grada. Također možete snimiti fotografije rijeka i kanala ovog grada sa paljenjem prozora i starih lampiona, koji mogu postati središnja figura na fotografiji. Hermitage (Winter Palace), Petropavlovskaya tvrđava, bakar jahač, Kazan ili Isakijeva katedrala, admiralitet, ljetni vrt i ostale znamenitosti St. Petersburga također se mogu koristiti na urbanim fotozalištima u vašem apartmanu.

Zid Mural

Zid Mural

Zid Mural

Zid Mural

Zapravo, to nije cijeli popis noćnih gradova koji se mogu koristiti u kućnom interijeru. Mnogo ih je i svaka od tih tema će nositi nešto. Zato potražite, odaberite i ne zaboravite neka pravila za lijepljenje fotografija pozadine na urbanim temama.

Važno je zapamtiti da će sama slika biti madness fascinantna, ali ne zaboravite na cjelokupnu postavku. Tako je "noćni gradovi" ljepilo na zidovima najbolje koristiti svjetlosni namještaj i naglasak u boji.

Zid Mural City u unutrašnjosti - Galerija

Zid Mural

Zid Mural

Zid Mural

Zid Mural

Zid Mural

Zid Mural

Zid Mural

Zid Mural

Zid Mural

Zid Mural

Zid Mural

Zid Mural

Zid Mural

Zid Mural

Zid Mural

Zid Mural

Zid Mural

Zid Mural

Zid Mural

Zid Mural

Zid Mural

Zid Mural

Zid Mural

Zid Mural

Čitaj više