Cap uzorak "pleteni" na kružnim žbicama s dijagramima i videozapisima

Anonim

Kada dođe hladno, svi nastoje zagrijati brže, ali istodobno izgledaju lijepo i moderno. Ne prva godina zaglavlja s različitim uzorcima ostaju u modi. Prekrasni crteži se mijenjaju svake godine, poboljšani i stoga je ponekad teško pratiti trendove. No, uglavnom se uzorci događaju iz običnih pletenica, gdje morate biti u mogućnosti napraviti obvezujuće. Nije teško, ali morate imati strpljenja i budite pažljivi. Uzorak glave "otišao" je vrlo jednostavno u pletenju, ali izgleda lijepo, bogato i dovoljno je toplo.

Ovim uzorom, čak i onaj koji samo počinje pletenje može se nositi. Na prvi pogled, može se činiti da su takvi crteži složeni zbog svog vezanja, ali ako je shema detaljno opisana i početak će se pridržavati, onda će rezultat biti izvrstan.

Cap uzorak

Cap uzorak

Ukrašavanje krznenog pomponona

Kapica pletenice je vrlo lijepa i jednostavna, ali u isto vrijeme održava toplo. Zbog ovog uzorka, proizvod drži oblik za dugo vremena i čini se glasnoćom. U ovom glavnom razredu detaljno razmatramo kako vezati šešir s uzorom tkanja, a s opisom, zadatak će se činiti lako, pa će se čak i pridošlica nositi s njom.

Što trebamo pripremiti:

  • Niti "pehord" 50 g;
  • Spoke na broju 4 i 6;

Sada počinjemo pletati. Da biste to učinili, regrutirate 120 petlje i još 2 više ključeva, trebala bi se pokazati 56 cm ako se uklapa dvostruka elastična žurba. 1. red: Potrebno je ukloniti rubnu petlju, * lica, ukloniti jednu petlju, dok ga ne popravlja, pogrešan jedan, još jedan uklonjen * ali rub treba nacrtati nevažećom.

2. red: Uklonite rubnu petlju, * lica, onu koju trebate ukloniti, bez lijepljenja, pogrešno je uklonjeno i ne protumačite * - ponovite tako do kraja retka. Opet rub za provjeru pogrešne.

Važno je da je u ovom redu potrebno provjeriti te letterme koje u prvom nismo bili vezani. Visina gume mora biti 6 cm.

Cap uzorak

Sada idite na žbice broj 6, koji ćemo plesti uzorak. Kada je spojen gumeni pojas, dodajemo još 12 ljestvica, u iznosu bi trebao biti 134 letjelica. Nastavljamo na pletivi uzorak.

Članak o temi: pletenje iglice - praktični ljetni vrh

1. red: plestimo jednog prednjeg ljepca. 2. red: Sada je plesti uvrijeđen. Zatim, 3-5. Redovi su u skladu s lica, a 4 i 6. redaka plesti. 7. red: Umetnite rub, * Na dodatnu iglu nosimo 4 gumba i ostavite ispred proizvoda, zatim 4 lica, nakon 4 gumba, koji su preneseni, trebaju kljucati s letjelicama za lice. 8. red: Pletite uvrijeđene petlje. 9. red: Orpovijedanje lica.

Cap uzorak

Sada mijenjamo red do 12. Od 13. reda, moramo početi sve od prvog reda. Napraviti niz gume 2 na 2. tako da će se ispostaviti da je 13 cm. Sljedeći, moramo napraviti izdanje nakon slike: plesti 2 lica, pogrešno, sada kombiniramo dva gumba, samo plesti nevažeći. Opet, elastični pojas, visina 1 cm i mi smanjujemo petlju: sve nevažeće mlaćenice, dva, zajedno, ali preko redova kombiniramo dvije lica, a već na sljedeći redak plesti na prednjoj strani, zajedno su vezani zajedno jedan maslac. Izbijanje traje 5 cm. Preostali letterići prolaze kroz nit i povucite dalje, a preostala navoja protežu se na pogrešnom. Zatim uzmite krzno pompon i zašijte na zaglavlje, a ovdje je naš proizvod spreman, možete nositi.

Na modnim trendovima

Takav šešir je vrlo moderan, štoviše, dizajneri uvjeravaju da će u zimi ove godine ovaj model biti u trendu. Tipično, brand stvari su veliki novac, toliko igle, štedeći njihovo sredstvo, plesti takve stvari na vlastitu. Stvari su sami, cijeniti više, osobito može dodati nešto na svoje, tada će takva glavna središta postati jedinstvena.

Cap uzorak

Što treba pripremiti:

  • napola zid niti;
  • Žbici na broju 4 i dodatne igle;
  • škare;
  • igla.

Za krug glave 56-58 na kružnim žbicama, regrutiramo 70 petlji. Sada imamo elastični bend za uobičajene 2 do 2 redaka. Kada će guma biti povezana, moramo oguliti 3 reda pomoću gumba lica, dok dodajete 24 petlje. Dijagram u nastavku označava uzorak uzorka pletenja. U isto vrijeme, tri lettermits se uklanjaju na dodatnu iglu ispred proizvoda. Pletim tri petlje, a nakon što su vezane tri gumba s dodatnih igala. I tako vide cijeli red. Zatim, prednji vječnici dokazuju 5 redaka. I onda napravite vezanje na drugoj strani.

Članak o temi: Darovi od slatkiša s vlastitim rukama na vjenčanju: master klasa s fotografijom

Cap uzorak

Cap uzorak

Cap uzorak

Cap uzorak

Cap uzorak

Cap uzorak

Već nakon drugog prijelaza, uzorak će postati jasniji. I tako se izgovaramo potrebnu visinu, oko 15 cm. I tek onda početi napraviti relevantnost. U razdoblju vezivanja s dodatnim igalima, smanjujemo se proizvod. A nakon 5 reda, morate ispustiti s glavnog weba. Nakon toga, još uvijek postoji nekoliko redova, a zatim 5 redaka su vezane 2 petlje zajedno. U tom trenutku, kada će biti samo 12-18 petlji, uz pomoć niti, povučemo sve i preostale niti povlači u kape. Ostaje za šivati ​​ploču s istom nitom, a ovdje je sve spremno.

Cap uzorak

Cap uzorak

Cap uzorak

Cap uzorak

Cap uzorak

Cap uzorak

Video na temu

Ovaj članak prikazuje video s kojim možete naučiti plesti prekrasan šešir s plačenjem uzorka.

Čitaj više