Kako držati foto pozadine na zidu s pozadinom: materijali, alati, slijed rada

Anonim

Fotografija

Ako trebate nekako napraviti zid, a uobičajene pozadine izgledaju dosadno, onda će vjerni izbor u ovom slučaju biti foto pozadina. Ali koliko je to određeni materijal i kako ga kontaktirati, ne znaju svi.

Kako držati foto pozadine na zidu s pozadinom: materijali, alati, slijed rada

Pozadinu.

Kako staviti pozadinu fotografija na pozadinu i može li se to učiniti?

Što će biti potrebno za rad

  1. Razina, rulet i ravnalo.
  2. Nož za tiskanicu.
  3. Gumeni valjak za pozadinu da biste dobili osloboditi od mjehurića zraka.
  4. Četke (najmanje 2 - širok i uski).
  5. Ljepilo.
  6. Ljestve.
Sada, kada su ljudi savladali različite tehnologije i materijale, ne morate govoriti o jednom obliku foto pozadine - ima ih puno.

Dakle, ljepilo treba odabrati za one fotografske, koje ste odabrali.

Jedna od nepravedno - debljina ljepila se povećava u debljini pozadine, tj. Debljina pozadine, tlo bi trebalo biti stidljivo.

U pravilu, univerzalni adhezivi za vinilnu pozadinu pogodne su za pozadine fotografija. Također zapamtite da ljepilo treba biti dovoljno za promociju zidova i zidova samih zidova. To jest, morate uzeti 2 puta više od područja lijepljenja.

Priprema površine

Kako držati foto pozadine na zidu s pozadinom: materijali, alati, slijed rada

Shema lijepljenja pozadine na zidu.

Da bi vaša fotografija pozadina izgledala elegantna i savršeno, površina mora biti apsolutno glatka i suha. Iz toga slijedi da se pozadina fotografija ne može zalijepiti na pozadinu! Junction i olakšanje (ako ih ima) kupi na površini foto pozadina, zbog čega će izgledati neuredno.

Osim toga, ne možete biti 100% siguran da će stara pozadina na svim mjestima dobro držati, a dodatno opterećenje novih pozadina će učiniti odvajanje još više očiglednijim i opasnijim.

Ljepilo na koje ćete gurati pozadine fotografija će omekšati stari sloj, a time i povećati vrijeme sušenja i vjerojatnost odvajanja starih. Stoga, nemojte biti lijeni i prvo se riješite sloja starog tapeta. To je učinjeno.

  1. Tretirajte zid s pozadinom tople vode - to se radi pomoću pjene valjka ili spužve. Također učinkovit pulverizator.
  2. Pričekajte 10 minuta dok papir prska (ako je debela pozadina, trebate čekati duže). Ako je pozadinu prati i vodootporan, možete koristiti metalnu krpicu za posuđe - to će postići gornji zaštitni sloj.
  3. Spick Wallpapers iz zida. Ako sjede negdje čvrsto, lopatica će vam pomoći.
  4. Dobro je hodati površinom na površini i, kad ostane goli glatki zid, obojite ga s bojom na razini vode. Kada se suši, procuri površinu. To je učinjeno tako da je izvukao crtež na pozadini fotografija za osmišljenu boju, a kroz svjetlosni elementi nisu prestigli ništavilo.

Članak na temu: Odaberite ogledalo u hodniku: Dekor Savjeti i povećanje prostora (50 fotografija)

Na posao

Kako držati foto pozadine na zidu s pozadinom: materijali, alati, slijed rada

Pomoću pljačke za primjenu okomitog.

Obično na platnim tapetama nalaze se bijela polja koja moraju biti izrezana. Možete to učiniti s velikim škarama ili tiskarskim nožem - kao što ste prikladniji.

Slijedite pomoćne linije na zidu pomoću ravnala i olovke.

To se događa jednostavan oznaku. Ovo je ravna okomita linija, to bi trebala biti malo širina pozadine.

Složeni oznaku se razlikuje od jednostavne stvari koje nacrtate nekoliko stanica, naime njihov broj se podudara s brojem dijelova vaše pozadine. Brojevi označavaju mogući slijed lijepljenih listova vaših pozadina za fotografije.

  1. Na podu, raširite novine kako biste dodali pozadinske listove kako biste krivili ljepilo.
  2. Prvo rastopiti zid s ljepilom, a zatim pozadinom za fotografije. Ostavite ih 3 minute, nakon čega možete držati slike na zidu.
  3. Prvo platno ljepilo strogo oznake. Zatim se usredotočite na ostatak naljepnica i na prethodne zalijepljene listove pozadine.
  4. Koristeći valjak, izlazni zrak ispod listova. To se ne smije napraviti s tkaninom, jer može pokvariti crtež i općenito.
  5. Dalje, bolje je gurati foto pozadina s lijeva na desno. Svaka naknadna traka s banditama s ljepilom na prethodni, temeljito kombinirajući crtež. Nemojte odrezati nož na mjestu kombinacije i ukloniti nepotrebne pruge, rezanje kroz web.
  6. Pokrenite zglobove zglobova s ​​tasselom i stavite valjak.
  7. Tijekom sušenja ne bi trebalo biti nacrta i otvorenih zraka sunca.

Važno je napomenuti da postoje samoljepljive pozadine. Neće vam olakšati zadatak, pogotovo ako prvi put lijepite pozadinu fotografija. Ovo je nešto poput velikih naljepnica. To ga košta jednom da ga pričvrsti na zid - i ne popraviti ništa, to će se držati. Stoga je bolje iskoristiti one koje trebaju biti gubitak ljepilom.

Članak o toj temi: Kupaonica Kabinet s košarom za pranje rublja

Ako je vrlo lijen

Kako držati foto pozadine na zidu s pozadinom: materijali, alati, slijed rada

Primjena ljepila na pozadinu.

Ako nemate nikakvu želju, niti vrijeme za uklanjanje sloja starih pozadina iz zida, i svjetlo nepravilnosti na fotografiji u obliku zglobova i reljefa koje vam ne smetaju, onda će biti u mogućnosti pomoći Vi, možda samo samoljepljive pozadine za fotografije. Uostalom, kao što je spomenuto gore, novi sloj ljepila na starim pozadinama može izazvati njihovu odvojenost, a onda će vaš rad biti neuspješan. Evo nekoliko savjeta, kako pobijediti foto pozadina na osnovi ljepila.

  1. Prije uporabe, narušavajte površinu na koju će se pozadina fotografija zalijepiti i provjeriti stare pozadine nije mokro. Ako su mokri, onda ih morate osušiti.
  2. Odvojite zaštitni film na obrnutom stranu doslovno za nekoliko centimetara i glatko pričvrstite zidove fotografija na vrh zida. Sljedeće uredno i dosljedno uklonite zaštitni sloj od vrha do dna i istodobno izgladiti pozadinu tako da se mjehurići ne formiraju. Najbolje od svega, ako vam netko pomogne, kao što je teško pratiti sve.
  3. Kada su pozadine ljuti, gužva se površina s valjkom, oslobađajući se malih mjehurića ako su nastali. U slučaju kada se pojave veliki mjehurići, koji ne izlazi iz pozadine, možete ih probiti s tankom iglom tako da se zrak oslobađa kroz rezultirajuću rupu.

Tako brzo i nažalost, možete diverzificirati zidove svog apartmana. Glavna stvar je učiniti sve zamišljeno i pažljivo.

Čitaj više