Volumetrični obrti iz papira to čine sami za djecu: životinjske sheme

Anonim

Stvaranje obrta s vlastitim rukama se razvija u djece, otkriva kreativne talente i razvija plitki pokretljivost prstiju. Rezultat napora vašeg Čada može se spremiti u memoriju ili ukrasiti sobu za djecu. Ako razmišljate o tome kako uzeti dijete na večer, rasuti obrt iz papira to učiniti sami najbolji izbor. Ova tehnika je vrlo jednostavna za izvođenje, a rezultat će u svakom slučaju molim cijelu obitelj. Dakle, nastavite.

SpongeBob i njegovi prijatelji

Spužva Bob Square hlače - vrlo popularan crtani film, sigurno je vaše dijete vidjelo svoje likove. Predlažemo vam zajedno s djetetom da oživite glavne likove na vrlo jednostavnu tehniku. Trebat ćete samo ispisati sheme koje su pričvršćene na članak, odrezati konturu i ljepilo na pravim mjestima.

Garry Puža - domaća omiljena spužva Boba. Nalazi se u gotovo svakom seriju crtića. Stvorite tako lijep puž je vrlo jednostavan. Ispišite shemu koja je prizemna:

Nakon što ste ispisali shemu, smanjite naznačeni krug i idite na bijele uvlake i sve. Vaš puž je spreman. U konačnici će izgledati ovako:

Volumetrični obrti iz papira to čine sami za djecu: životinjske sheme

G. Krabbs - vlasnik restorana "Krabbs" restorana, šefa spužve Boba. Više od vaše kćeri Pearl, on voli samo novac.

Prikupite poduzetnika, sklopivši sve bijele dijelove unutra i odvodite ih.

Detalji su mali i postoje mnogi od njih, postoji mogućnost da će za djecu biti vrlo teško nositi s njima, pa ćete mu morati pomoći.

Prema vama, uspjet ćete ovako:

Patrick je najbolji prijatelj Sponge Boba, on ga prati po cijelom gradu. Takva divna ružičasta zvjezdica uvelike će ukrasiti zbirku rasutih lutaka.

Članak o temi: Akril tkiva: sastav, svojstva, primjena

Presavijte i zalijepite patrick duž isti sheme kao i prethodne brojke, a vi ćete imati tako jednostavan i dobroćudan lik.

Sada je vrijeme za stvaranje najviše spužve Boba. Ovo je glavni lik. Zaposlenik u mjesecu od samog početka postojanja krađe rakova, obožava svoj rad i crabbscurgeri su ga kuhali. On je također osjetljiv i posvećen prijatelj. Pogledajte dijagram u nastavku:

Ako ste već učinili sve prethodne likove, znate točno kako prikupiti spužvu. Ispada takav prijatelj.

Životinjski svijet

Volumetrični obrti s papira i kartona u obliku životinja nisu samo način da se vaše dijete neko vrijeme odvedu i izvrsnu priliku da se bolje sjećaju i vizualiziraju ideju o životinjama. Počnimo.

"Sunshine Fox" je jednostavna rukotvorina, pomoći će vašem djetetu da stvori vaše osobno slobodno vrijeme. Preuzmite shemu i ispišite ga na pisač u boji.

Nakon što je tiskani dijagram u rukama, naoružani ljepilom i zalijepite izrezane dijelove u skladu s uputama. Ako učinite sve u redu, imat ćete tako divan lisicu.

Volumetrični obrti iz papira to čine sami za djecu: životinjske sheme

"Zeka". Ovaj put ćemo prikupiti pasa zeka, to može biti izvrstan ukras vaše radne površine. Preuzmite shemu i ispričajte ga.

Daljnji algoritam djelovanja je potpuno isti. Rezati na konturu u odnosu na uvlake i ljepilo u skladu s shemom. Na kraju, to će biti takav zec.

Volumetrični obrti iz papira to čine sami za djecu: životinjske sheme

"Vjeverica". Prekrasni šumski protein zajedno s orašastim plodovima bit će tvrtka prethodno napravila brojke. Rezati na konturu i zalijepiti u skladu s uputama, a onda ćete sigurno dobiti takvu vjevericu.

Volumetrični obrti iz papira to čine sami za djecu: životinjske sheme

Ovdje su takve realistične životinje ispali.

Video na temu

Za vašu udobnost pogledajte odabir videozapisa na ovoj temi.

Članak o toj temi: Kamili kuglica s shemom i videozapisom za početnike

Čitaj više