Odaberite boju za namještaj i obavite obnovu vlastitim rukama

Anonim

Sve ima vlastiti životni vijek i često nakon toga morate kupiti novu stvar, namještaj ili drugi unutarnji element. Ali postoje trenuci kada se materijal može dati novi život, slika ga slika za namještaj. I to se zapravo događa mnogo bolje, a što je najvažnije ekonomičnije zamjenjuje element dekor. Odlučio sam da morate ažurirati komodi od laminiranog iverice i danas ću vam reći kako slikati ormarić vlastitim rukama, koja je smjesa najprikladnija i uz pomoć alata koji trebate provesti neovisno ažuriranje namještaj.

Odaberite boju za namještaj i obavite obnovu vlastitim rukama

Krasim namještaj

Što nam treba

Odaberite boju za namještaj i obavite obnovu vlastitim rukama

Prsa gore i nakon slikanja

Prije slikanja starog namještaja, morate naoružati alate za slikanje. Kao što sam više puta proveo takav posao, već sam imao neke elemente, a neki su još uvijek morali kupiti. Ako ste početnik u ovom pitanju, idite na alate:

  • Ruke kožne rukavice
  • Slikarska vrpca.
  • Boja i ladica za nju
  • Valjak, četke i ako postoji slika

Ali za visokokvalitetnu pred-trening drvene površine, možete vidjeti majstorsku klasu i kupiti materijale kao što su:

  1. Putclone i Spatule različitih veličina
  2. Četke i rukavice
  3. Naočale za zaštitu očiju
  4. Mala poljoprivreda
  5. Stroj za brušenje ili traku za ručno izrađeno

Odabir boje i pomoćni materijali

Odaberite boju za namještaj i obavite obnovu vlastitim rukama

Mobilni namještaj sam

Ako postoji slika namještaja vlastitim rukama, morate odabrati pravu boju. Međutim, osim toga, potrebni su i prajmer, lanac i kit za chipping i pukotine na površini namještaja.

Važno! Da biste razumjeli što je točnije moguće u tehnologiji odabira LKM-a i slike prsa u obliku ivica ili drugog namještaja, možete gledati video master klase.

Velika raznolikost boja, čini da mislite prije kupnje jednog ili drugog tipa. Međutim, ne zaboravite da je vrsta materijala koji ćete biti obojani veliku ulogu. Na primjer, jedna vrsta je potrebna za namještaj iz iverice, a za metalne površine je potpuno drugačije. Ako slikate komode u stilu Provence iz iverice, birajte između takvih mješavina:

  • Akrilna smjesa je najtradicionalnija među ostalim opcijama. Ima dovoljno prednosti, a glavna stvar je preusmjeriti vodu i moguće je obojiti namještaj u dječjim sobama. Akrilne boje su vrlo stabilne, a vrijeme sušenja je mnogo kraće od drugih materijala
  • Za elemente iz DSP-a u stilu Provanse može se koristiti aerosolna akrilna smjesa. Zbog činjenice da je u limenkama, nema potrebe za kupnjom pladnjeva i četkice za boje. Primijenite takvu boju na drvenu površinu, iz ivica ili metala neće biti teško. Međutim, trebate znati da su takve boje skuplje od običnih LX.
  • Ako želite odabrati boju cakline laka i pokriti ga drvenu cijev, možete postići nevjerojatan sjaj i sjaj. I za Matness možete koristiti naftne boje za namještaj
  • Prozirna boja omogućit će olakšanje oslikane površine

Članak o temi: Vrt iz soba postrojenja u apartmanu: bliže prirodi kod kuće (37 fotografija)

Upute uvijek možete pročitati, odabirom boje za namještaj u odgovarajućoj trgovini. Odaberite nijansu trebate koristiti paletu boja i ne zaboravite vidjeti majstorsku klasu za dizajn stila Provence s vlastitim rukama.

Važno! Pogledajte jednom za koje namještaj treba koristiti boju. Ako je boja dizajnirana za ulične cijevi ili trgovine, ne smije se koristiti u kući.

Kako dobiti francuski stil

Odaberite boju za namještaj i obavite obnovu vlastitim rukama

Boja za namještaj

Nije jako teško organizirati sobu u stilu Provance, glavna stvar je lijepo kombinira jednostavna, ali u isto vrijeme jedinstvene stvari. Na primjer, stolica za pletenu spremna je savršeno uklopiti u unutrašnjost harmonije i jednostavnosti, a prsa ili prsa elemenata zapešće mogu se ukrasiti jednostavnim bojama i uzorcima.

Da biste stvorili sobu za stil Provence, možete uzeti neki stari komad namještaja, kao što je komoda i samostalno to organizirati na takve načine:

  1. Koristeći boju mirnih pastelnih boja, obojite prsa ladica i dodajte pokrajintu na nju, dodajući uzorke cvijeća ili bilo koje ptice
  2. Koristite tehniku ​​decoupage koja je tako prikladna za interijere provansa. Odaberite crtež, izrežite i nakon lijepljenja na površinu, pokrijte s nekoliko slojeva laka
  3. Nanesite metodu bojenja, dio namještaja. Napravite zareze ili čips na komodi ili tumbel ili s bojom stvaraju učinak paljenih površina

Za jasnoću, bolje je vidjeti majstorsku klasu na formiranju namještaja, ali želim odmah reći: za te svrhe bolje je koristiti namještaj od prirodnog drva. Koristeći različite tehnike i tehnike, kao i boje krede naći ćete se da ćete ponovno stvoriti elemente u stilu Provence i dati sobi novu nevjerojatnu vrstu jednostavnosti i okusa. Frecpress je dugo osvojio mnogo srca poznavatelja svih izuzetnih.

Članak o temi: Bambus zavjese na vratima

Boja i obnova poliranog namještaja

Odaberite boju za namještaj i obavite obnovu vlastitim rukama

Paint Namještaj radi sami

Polirani namještaj je vrlo lako obnoviti. Zbog činjenice da na njemu nema lakiranog premaza, ne morate izbrisati ovaj sloj. Vratite komodu iz imirodne ploče možda na takve načine:

  • Korištenje Paint Ažuriranje proizvoda i dati mu novu nijansu
  • Spremite postojeću teksturu i jednostavno otvorite lak komoda

Kako bi se bojao polirani namještaj, odaberite stabilnu boju koja nema svojstva izgaranja ispod sunčanih greda. U suprotnom slučaju, nakon nekoliko godina ponovno ćete morati ažurirati Tumbu ili garderobu.

Kada obojite komodu iz iverice, akrilne boje pomažu ne samo da daju poboljšani izgled, već i proširiti život materijala. Ali ako sami paneli slikaju takvu smjesu, onda svi pomoćni elementi: ručke, pribor trebaju naslikati drugim specijaliziranim pripravcima.

Kada je potrebna pasivna zaštita od požara za namještaj, vrijedi koristiti mješavine za usporavanje plamena. U tom slučaju, svi elementi namještaja su pokriveni njima. Za ulične kompozicije od metala, boje bi trebale imati svojstva zaštite od korozije i ovdje pristojan izbor je boja ZINGA.

Kada se boje stablo vlaknima, pridržavajte se ovog slijeda:

  1. Uklonite sve postojeće dodatke iz namještaja pod slikanjem
  2. Koristeći brusni papir, uklonite gornji sloj laka. Ako imate iskustva, onda uživajte u pomoći mljevenja, ali ako ste novi, onda je bolje raditi s brusnim papirom. Tako će se značajno smanjiti vjerojatnost spajanja sloja furnira.
  3. Sve postojeće nedostatke i nedostatke treba ukloniti pomoću kit. Nakon ovog procesa ne bi trebalo biti pukotina ili čipova na površini
  4. Uz pomoć fino zrnatog sendviča, mljevi tretiranu površinu šiljaka
  5. Uklonimo svu prašinu i prljavštinu, a zatim područje za kopiju boje. Dopušteno je koristiti temeljni temelj
  6. Primjenjujemo odabranu premaz - može se obojiti na akrilnu osnovu ili lak, kao i glifthale mješavine
  7. Nakon toga se namještaj mora osušiti

Članak o temi: Uključivanje padina suhozida

Kao što možete vidjeti, ništa komplicirano u samo-slikanju i obnovi starog namještaja. Kao i uvijek, potrebno je pripremiti površinu i koristiti kvalitetne materijale i alate.

Čitaj više