Modularni origami: Swan za početnike, dijagram s videom

Anonim

Svaki dan modularni origami postaje sve popularniji i potražnje. Umjetnost stvaranja značajki iz jednostavnog rada bila je jako voljela ne samo odraslima, već i za djecu. Zanimljivo je gledati, kako se jednostavni komadi pretvaraju u nešto lijepo i vrlo nježno, kao što je labud. Prekrasan modularni origami labud uživa veliku ljubav prema mnogim gospodarima. Ovaj papir može biti jednostavan i složeniji, bijeli i raznobojni. Da biste napravili dvostruki labud, trebat će vam više vremena, sila i materijala.

Dvostruko stisnuti

Glavni razred na dvostrukom labud će mi reći početnike igle kako napraviti lik što je brže moguće, učinkovitije i lijepe. To će pomoći videozapisu.

Nakon završetka posla, ovo je stvaranje:

Modularni origami: Swan za početnike, dijagram s videom

Koristeći papir različitih boja, možete stvoriti kontrastni labudovi - crno, bijelo, duga i mnoge druge. Nekoliko takvih brojki bit će dobar dar za mladenke i mladoženja. Vjenčanje Swan može biti dobar i zanimljiv ukras svečanog stola.

Čudo duga

Koristeći višebojni moduli, svaka želja mogu stvoriti labudove dugine. Oni će postati pravi ukras bilo kojeg interijera i skladno uklopiti u spavaću sobu, dječju sobu, dnevni boravak.

Rainbow Lawan je izrađen od višebojni modula:

  • 136 ružičasta;
  • 1 crveno;
  • 90 narančasta;
  • 36 plava;
  • 60 žuto;
  • 19 Ljubičasta;
  • 78 zelena;
  • 39 plava.

Izrada modula Najbolje od svih papira veličine 6 po 4 centimetra - oni neće biti vrlo mali, ali ne i veliki.

  1. Sklop Swan počinje od ružičastih modula. Kutovi dva ružičasta modula umetnute u džepove treće, kao na slici na broju 1 i 2, zatim su još dva spojena, slika na broju 3.

Modularni origami: Swan za početnike, dijagram s videom

  1. Dakle, morate prikupiti dva reda modula u obliku prstena. Svaki red treba imati 30 modula. Tijekom Skupštine potrebno je održati rastući lanac, te se okupiti u obliku prstena, njegovi krajevi (4) su fiksirani za posljednji modul.
  2. Treći red je izrađen od 30 narančastih modula, ali u isto vrijeme u džepovima morate umetnuti uglove dva različita modula (5).
  3. 4 i 5 reda narančastih praznina (6) su također napravljeni.
  4. Rubovi dobivenih gredica uredno se uzimaju i nekako se ispostavilo kao oblik, kao na fotografiji (7).
  5. Iz žutih modula formira se 6 reda, ali ih je potrebno nositi odozgo (8).
  6. Krila su napravljena od sedmog reda. Da biste to učinili, morate odabrati par uglova susjednih modula i ostaviti ih za vrat i stavite ga lijevo i desno na 12 modula (9).
  7. Dalje, krila su položena - sljedeći redak zelenih modula su 1 manji od žutog - 11, zatim je zeleni redak još jednom, ali već 10 listova po svakom krilu, zatim 9 modula (10).
  8. Sljedeći redovi krila i dalje su izrađeni od modula, od kojih se broj smanjuje za 1 u svakom krilu. Blue Row - 8, zatim 7 modula (11).

Članak o temi: Kako šivati ​​meke kućne papuče s vlastitim rukama - master klase u slikama

Modularni origami: Swan za početnike, dijagram s videom

  1. Nakon toga, postoji nekoliko redova plavih modula od 6 u svakom krilu, zatim 5 i 4 (12).
  2. Izrađujemo krila koristeći ljubičice, redak 3, brojni 2 modula i popraviti najnovije module krila i dati im obrazac (13).
  3. Kada su krila spremna, idite na rep. Izrađujemo s suprotne strane vrata. Mi smo postavili tri reda zelenih modula i dvije plave, smanjujući njihov broj na jedan (14).
  4. Počinjemo prikupljati vrat labuda. Crveni modul je pričvršćen za ljubičaste (15).
  5. Na isti način, umetnuti su još 6 ljubičastih modula (16).
  6. Zatim je vrat izrađen od istog broja plavih, plavih, zelenih i žutih modula, pri čemu stvara ispravno savijanje vrata (17).
  7. Vrat mora biti učvršćen na dva ugla između krila, a zatim doda dodatne pojedinosti s dodatnim detaljima - luk, oči i tako dalje (18).
  8. Da bi se labuk bio dobro i nije pao, najbolje je napraviti stalak u dva prstena. Prvi prsten je izrađen od 36 modula, a drugi od 40. Moduli su međusobno spojeni kao tijekom proizvodnje vrata. Najbolji prstenovi za ušuljaju i ljepila i labuju na njih (19).

Modularni origami: Swan za početnike, dijagram s videom

To je tako jednostavna shema stvorit će stvarno lijepe i originalne figure koje će biti idealan dodatak svakom interijeru. Ogroman broj različitih majstorskih klasa i shema stvorio za početnike igle pomoći će naučiti napraviti modularni origami vrlo brzo i učinkovito.

Modularni origami: Swan za početnike, dijagram s videom

Stvorite origami koristeći module - prave umjetnosti i ovo zanimanje će cijeniti odrasle i djecu. Lijepe i rasute osobe, male i elegantne, razne korisne unutarnje predmete - vaze, chaskets, dekorativne ploče. Sve se to može učiniti brzo i u isto vrijeme ne trošiti veliki novac za ovu strast.

Članak na toj temi: Stanite za ručke da to učinite sami iz plastične boce i stabla

Modularni origami: Swan za početnike, dijagram s videom

Modularni origami: Swan za početnike, dijagram s videom

Modularni origami: Swan za početnike, dijagram s videom

Modularni origami: Swan za početnike, dijagram s videom

Video na temu

Da biste bolje shvatili kako napraviti Rainbow Lawna, možete gledati video.

Čitaj više