Brzo sušenje boje bez mirisa za pod vaše seoske kuće

Anonim

Pozdrav svima. Danas vam želim reći kako se boja drvenog poda događala u kućici. Činjenica je da ako se popravi u apartmanu, onda je za mnoge prikladnije staviti parket ili laminat na pod, ali za zemlje i jednostavne kuće je lakše napraviti slikanje poda vlastitim rukama. Unatoč sličnom procesu bojanje svjetla, ovaj rad je prilično dug i dugotrajan. Radost je samo da tehnologije ne stoje mirno, a sada postoji inovativna boja za drveni pod, koji nema kaustičnog mirisa i osim brzog sušenja. Zašto obojite drveni pod koji ću danas reći.

Brzo sušenje boje bez mirisa za pod vaše seoske kuće

Boja u apartmanu

Moj poznanik s brzim bojama

Brzo sušenje boje bez mirisa za pod vaše seoske kuće

Drvena boja

Za početak, želim reći da je ova boja savršena za ljude koji žive u kući ili u zemlji tijekom popravaka. To nije potpuno novi materijal, iako, unatoč tome, nisu svi poznati. Sjetite se koliko je uobičajena boja suha suha? Nakon toga, želja za izvođenjem rukama je nestala dugo vremena. Alternativa takvom minusu došla je boju brzo sušenja, čija je sušenje moguće samo za nekoliko sati. Razmotrimo sve prednosti kojima sam skrenuo pozornost pri radu s ovom bojom:

  1. Ona nema snažnu i neugodnu mirisu.
  2. Nije štetno i stoga nije potrebna zaštita dišnog sustava
  3. Ima učinak protiv klizanja
  4. Prihvatljiva cijena za materijal
  5. Ne boji se ultraljubičastih zraka i ne blijedi ispod njih
  6. Može biti u zatvorenom prostoru nakon temeljne boje

Brzo sušenje boja bez mirisa može se odmah podijeliti u dvije vrste. Razlika od kojih, naravno, u sastavu, tako:

  • Akrilna smjesa je vrlo jednostavna za uporabu, brzo vozeći se zbog oksidacije alkidnih smola nakon nanošenja na površinu. Formiranje krutog filma tijekom sušenja označava čvrstoću materijala. Takve boje su prikladne ne samo za drvene podove, već i za druge površine. Kada se bojite u nekoliko slojeva, drugi se primjenjuje u prosjeku 4 sata nakon prvog
  • Poliuretana - da obojite pod s njom neće napraviti nikakve probleme, osim, to je otporna na habanje i visoka snaga od abrazije će vam omogućiti da povećate vijek trajanja cilja. Takva će boja dati savršen sjaj. Želim reći da se poliuretanska smjesa može koristiti na otvorenoj terasi, jer je stabilan ne samo suncu, već i na atmosferske oborine

Važno! Za vaš seks izabrao sam poliuretansku boju, ali morate uzeti u obzir da se mješavine za brzo sušenje za pod i bez mirisa postoje i za betonske i drvene površine. Stoga, prije kupnje, razmislite o koje će se podovi roditi njihove ruke.

Slikanje vanjskih postolja

Brzo sušenje boje bez mirisa za pod vaše seoske kuće

Kat boja bez mirisa i brzog sušenja

Članak na temu: Tehnologija okrenuta zidne opeke - Kako spriječiti pogreške?

Naravno, u trgovini može se kupiti gotov dekorativni podni plint. Imat će određenu boju i samo ćete biti instalirani. Međutim, postoje materijali pod slikanjem i imaju i dovoljno prednosti:

  1. Plinth na otvorenom ima glatku površinu
  2. Slojevi premaz primjenjuju se na baru u proizvodnom procesu, što znači ponovno usporiti u slikanju vlastitim rukama, ne morate
  3. Materijal je još uvijek izdržljiv kao analog u boji
  4. Instalacija je jednostavna i izvedena pomoću ljepljivih otopina, vijaka ili tekućih noktiju

Odabir boje za postolje, pogledajte njegov sastav. Lateks i akrilne vodootporne boje savršeno se nose s takvim radom, brzo suhi i gotovo ne mirišu. Odabir boje baze za pod u kućici, odbijte ne samo iz nijanse poda, već i iz cjelokupnog interijera. Nedavno je postao moderno kako bi moderno bojao vanjske postolje u boji vrata i lukova, čime ih se proteže i spajaju u jedan. Međutim, u slučaju jednostavnog i skromnog dizajna, moguće je obojiti postolje u boji podne obloge. U svakom slučaju, napravite sav posao vlastitim rukama nakon što napravite daske. Dakle, slika će dobiti temeljitije i urednije.

Usput, ne dopustite moju pogrešku i slikati drveni postolje, prije nego što slikamo drveni pod. Nemojte žuriti kako biste obojili element dekor i nastavite na sljedeće zadatke, bolje je primijeniti mješavinu za brzo sušenje u nekoliko tankih slojeva. Bolje je napraviti 2-3, ali tanki slojevi nego u budućnosti ponovno prerađuju površinu ili biti zadovoljni lošim slikanjem.

Slikarstvo Vanjska pokrivenost u zemlji

Brzo sušenje boje bez mirisa za pod vaše seoske kuće

Podne boje brzo sušenje

Boje brzo sušenje su vrlo jednostavne za primjenu na katovima u sobama. Ali ako je drveni pod, onda napravite neke pripremne radnje:

  • Premazivanje treba proliferirati - drvene površine su uvijek neravne
  • Obraditi pod otopinom prajme
  • Preostale nepravilnosti su pokriveni, a zatim postavite kožu
  • Nanesite prajmer na natkrivena mjesta
  • Sada možete početi primjenjivati ​​brzo sušenje boje bez mirisa. U mom slučaju, korištena je poliuretanska boja. Aplikacijski alat će poslužiti kao mala gomila valjka i tassola za teško dostupne mjesta
  • Ako je potrebno, nakon prvog sloja primjenjujemo drugi. Ali ne zaboravite da trebate čekati potpuno sušenje početnog

Važno! Slikao sam pod s drveta u vašem domu, a poliuretanska boja mi je savršeno pomogla u tome, ali za bojenje terase vrijedno je pokupiti mješavinu za brzo sušenje bez mirisa koji se može koristiti za vanjski rad.

Ako još niste odlučili kako slikati drveni pod, razmislite o različitim

Članak o temi: mokra žbuka - moderan način da završite zidove

Proizvođači i stolovi nijansi. Tako ćete biti jasniji koje boje, od kojih proizvođač više volite.

Moj završetak

Brzo sušenje boje bez mirisa za pod vaše seoske kuće

Betonska boja

Za mnoge je pitanje kako se oprati i što oprati svježe podove je vrlo relevantan. Činjenica je da nakon slikanja vanjske pokrivenosti morate se držati nekoliko savjeta i oprati ga jednostavnom tehnologijom.

Svaka mješavina boje ima različito trajanje sušenja, tako da se držite upute napisane na paketu. U svakom slučaju, ne savjetujem vam da operete pod ranije od 4 dana nakon bojenja s običnim, a ne brzo sušenje boja bez mirisa. Nikada ne trebate oprati površine sapunaste vode ili dodatkom sode. Ti elementi pogoršavaju pojavu boje i postaje sve izblijedjele.

Operite pola puta nakon bojenja potreban topla voda, u kojoj se doda malo octa - obično je 1-2 žlice. Mekana tkanina dvaput obrišite površinu octenom otopinom. Ova metoda omogućuje pranje pod da biste uklonili ulje sloj. Mnogi proizvođači pišu na svojim proizvodima, kako oprati i brinuti se za završnu obradu, stoga obratite pozornost na upute na brzim bojama bez mirisa bez mirisa.

Čitaj više