Zemlje grafiti, ulica i unutrašnjost

Anonim

Moderni Rheisti se koriste za stvaranje grafitskih patrona s bojom. Emajl s mnogo pigmenata da ide dobro i brzo se suši. Mnogi proizvođači drže u sigurnosnoj tehnologiji, pružajući potrebne kvalitete.

Zemlje grafiti, ulica i unutrašnjost

Grafiti u spavaćoj sobi

Boja za grafite ispunjava cijele odjele u trgovinama i preuzela povezane robe u obliku markera i rtova. S ulicama opreme crteža aerosola prolazi u unutrašnjost. Tvrtke formirane, koje zarađuju natpise od zidova i ograda.

Grafiti kao dio ulične umjetnosti ili vandalizma

Grafiti ima mnogo smjerova. Neki rayters koriste limenke boje za ukrašavanje tamnih sivih zidova i ograda. Oni stvaraju izvorne projekte, prave remek-djela. Takvi crteži mogu se vidjeti u gradovima širom svijeta. Oni su dio moderne kulture.

Visoka kvaliteta boja za grafite pada glatko na različitim površinama, brzo suši i štedi svoju boju dugo vremena. Hooligani uživaju ovu kvalitetu. Adrenalinks tvrde da su njihovi natpisi na zidovima, automobilima, fasadama javnih zgrada, stvorili noću, trčali, a tu su i prave umjetničke grafite.

Brzo nanesite boje dok nitko nije primijetio i pobjegne. Da biste to učinili, oni biraju oružje za prskanje s jakom hranom nitrokracije i velikim sadržajem pigmenata. U cijelom svijetu dovodi do borbe protiv ilegalnog slikanja zidova. Takve akcije odnose se na vandalizam i huliganstvo.

Tko je autor modernih grafita

Zemlje grafiti, ulica i unutrašnjost

Grafiti u unutrašnjosti spavaće sobe

Majdrizirani Graffiti smatra se Amerikom. Kada su Hansteri počeli podijeliti zone njihovog utjecaja, svaka banda je obojila zidove sa svojim klanskim simbolima, skrivajući ih u crtama i mrljama boje. Tada je boja u limenkama izvedena samo za tapkanje automobila. Vodila je neujednačena i brzo izgorjela.

Zapravo, u Rusiji u Rusiji 1918. godine zvučalo je poziv za umjetnike da napuste podrume i izvlače zidove kuća. Tako je umjetnost postala dostupna za jednostavne ljude. Prvi grafiti na zidovima Moskve i Petra bili su politički crtići i plakati.

Članak o toj temi: Kako se izvodi lemljenje radijatora iz aluminija

U Italiji, Maroku i zemljama istoka u gradovima, ulica su preživjeli, gdje stanovnici nastavljaju slikati vrata i fasada kuća domaće boje. Prevladavaju se uzorci povrća i geometrijski ukrasi.

Prvi rabljeni automobilski aerosoli

Zemlje grafiti, ulica i unutrašnjost

Grafiti na zidu u sobi

Prvo stvoriti crteže korištene patrone s aerosolima za automobile. Crteži su izblijedjeli i kratkotrajni.

  1. Boja se primjenjuje bez prajmera boja da pokrije metal brzo je izgubio svoj izgled, oštren.
  2. Poprskala je neravnomjerno.
  3. Izbor boja bio je ograničen na paletu proizvedenih automobila. To je oko 10 tonova i bijelo s crnim.
  4. Natpisi su bili nesposobni imitirajući strane grafite.

Imena glazbenih skupina, imena idola su privučeni na ruku hitne pomoći i često nisu bili potpuni. Autori su potjerali policiju. Grafiti su uzrokovali gradove. Brisači su isprani uobičajenim otapalom.

Zahtjevi boja grafita

Zemlje grafiti, ulica i unutrašnjost

Grafiti na zidu u spavaćoj sobi

Prve limenke za prskanje boje pojavili su se u trgovinama od proizvođača iz Italije i Njemačke:

  • Izbor je bio ograničen;
  • Trošak je visok;
  • Smjesa u krošnjama bila je ravnomjerno;
  • podtekst je praktički nije;
  • svijetle boje, zasićene;
  • Crteži su dugo održavani, nisu blijedjeli.

Postupno povećao raspon boja. Odvojene tvrtke tinta proizvode se više od 200 nijansi. Težite od 70 grama u litru. Premaz se dobiva mat, sjajni, svijetli. Pripravci za grafite i tlak u nadstrešnju se razlikuju. Utječe na brzinu spreja. Svaki se jahač može ne slagati u skladu s iskustvom ili radom.

Postojale su zamjenjive glave na limenkama koje mijenjaju širinu mlaza. Označavanje se sada radi posebnim oznakama. Prije nanošenja grafita, zidna površina je tla s valjkom i pozadinski ton se stvara s bojama u posebnim cilindrima s velikim volumenom do 5 litara.

Nakon nanošenja na površini, pripravak na otapalu se suši u minuti. To naglašava snažan miris. Rakši rade u respiratorima.

Što je u spremniku i zašto on nije pun

Zemlje grafiti, ulica i unutrašnjost

Zid u sobi

U proizvodnji boje za grafite, metalni sprej može, bez obzira na njegov volumen, popunjen je sljedećim redoslijedom.

  1. Metalne kuglice za miješanje.
  2. Nitroemal ne više od 2/3 volumena.
  3. Tekući propilen.
  4. Kap s cijevi i prskalica - ceps.

Prije punjenja limenke, caklina za grafite temeljito se filtrira. Male čestice mogu postići usku rupu prskalice.

Kako se boja raspršuje, tekućini propilen ulazi u plinovito stanje, održavajući konstantan tlak u baldahiju. Standardni iznosi 6 atmosfera. To osigurava ujednačeno prskanje do potpune potrošnje sastava. Stoga je spremnik ostavljen praznim za 30%.

Članak o toj temi: Polaganje linoleumske metode i ljepila

Grafiti boja sadrži mnogo pigmenata. U suprotnom, svaki proizvođač uvodi svoje komponente i pokušava zadržati tajnu tehnologije.

U konvencionalnim otapalima, boja za grafite nije ispran. Tvrtke koje nude tvrtke i pojedinci da opere zidove zgrada i ograda.

U nekim zemljama Europe i Sjedinjenih Država, zidovi podzemne željeznice i donji dijelovi kuća izliju se sa šećerni sirupom. Kada ih grafiti pokriva, sve se ispere s vodom. Na javnim zgradama oko perimetra, kamkorderi su instalirani s prometnim pokazateljima.

Kape za balday i druge srodne proizvode za ulične umjetnike

Zemlje grafiti, ulica i unutrašnjost

Grafiti na zidu ureda

U svakoj trgovini prodajom kanolata za prskanje, veliki izbor mlaznica. Kape u karakteristiku označava ne samo boju kućišta i jezgre. Glavna stvar je širina mlaza, a pogodne su za balikere.

Za obilježavanje slika za prodaju razne markere. Oni pružaju jedinstvenu aplikaciju.

Raeter je naučio puniti jednokratne limenke. Sada proizvođači proizvode emajl za popunjavanje praznih grafita spremnika, uključujući markere.

Stvorite pozadinu i kuhajte veliko područje s posebnim valjkom. Ima dugu teleskopsku ručku i za jedan prolaz ostavlja široku traku.

Za stvaranje natpisa na visokoj visini, aparate za gašenje požara i vrt prskalice ispunjeni nitroemalnim. Njihovi jednokratni analozi prodaju se u razdvajanju izvora s aerosolima.

Za brzu primjenu, su stvoreni nositelji za simultano prskanje iz dvije ploče s jednom rukom. Raspon proizvoda za grafite se stalno širi.

Osnovne proizvođače boje u patronama za crteže na zidovima

Zemlje grafiti, ulica i unutrašnjost

Grafiti

Najviše potražnja za umjetničke ulične umjetnosti uživa proizvode sljedećih tvrtki:

  • Molotow;
  • Montana;
  • Aron;
  • MTN boja;
  • Abro;
  • Grafitimarket.

Prva profesionalna boja za grafite, stvorena u Rusiji, bio je aron brand. Sada tvrtka proizvodi mat i sjajne boje. Paleta se stalno povećava i blizu 100 nijansi svake vrste. Kvaliteta na razini stranih materijala.

Montanine patrone pojavili su se na policama domaćih trgovina. Italija izaziva pravo korištenja marke od Amerikanaca. Kvaliteta boje je izvrsna. Izbor je ogroman.

Konkurentni među sobom, proizvođači boje za grafite okrenuli su topov u umjetničko djelo. Brandovi u različitim stilovima i korporativnim bojama, crteži i cijele slike pokrivaju spremnike. Svaki proizvođač pokušava učiniti svoje proizvode prepoznatljivim i jedinstvenim.

Članak o temi: Čokolada dnevni boravak - fotografija neobične kombinacije u unutrašnjosti dnevnog boravka

Na tržištu postoji mnogo laboratorija na atraktivnoj niskoj cijeni. Stoga je potrebno kupiti samo u korporativnim trgovinama.

Grafiti u unutrašnjosti i vodenim bojama

Zemlje grafiti, ulica i unutrašnjost

Slikani zid u spavaćoj sobi

Ulice imaju način da ukrasite zidove u crtežima stila grafiti u unutrašnjosti. Za unutarnji rad stvorene su posebne vodene boje. Suše se i zahtijevaju pripremu površine. Ali nema neugodnog mirisa, ravnomjerno pada. Temelj njih akril i lateks. Razlikovati boje za primjenu na:

  • Žatelje;
  • pločica;
  • drvo;
  • staklo, metal;
  • Pozadine za slikanje.

Iskusni jahač ukrašava salon za salon 5 do 6 sati. On koristi skicu nacrtanu na papiru. Crtež je jedinstven, jer ga umjetnik ne kopira, ali stvara sličan. U tom procesu postoji element improvizacije. Uzima se u obzir betonska soba, rasvjeta, njegova veličina i raspoloženje.

Za stropove uglavnom su uključeni u slikanje četkom. Također se primjenjuju boje boje.

Rasprostranjena uporaba slika nastalih na jednom od zidova prostorije u mješovitoj tehnici. Pozadina i nijanse se stvaraju pomoću nadstrešnice. Mali elementi crtaju četkom, markerima. Koriste se šablone. Ispada jedinstveni dizajn. Soba stječe raspoloženje. Vodootporne boje se govore slike na pločici u kupaonici iu kuhinji.

Koristeći matrice, možete stvoriti mali crtež na zidu hodnika i blagovaonice. Dovoljno je postaviti površinu na kvadrate s tankim linijama, olovkom. Prijenos glavnih kontura linija s oznakom. Zatim sprej tankim mlazom elemenata za crtanje. Napunite velike fragmente boje. Napravite nijanse.

Gradovi su ukrašeni grafitima ili 60 litara boje na jednom zidu

U 2019. godini općinske vlasti u Moskvi zajedno s kulturnim radnicima pronašli su način da se bori protiv ružnih grafita, napravio noću u žurbi. Nemoguće je prevladati - glavu. Oni su izabrali nekoliko zidova na javnim zgradama i najavili natjecanje za najbolju skicu. Pobjednici su bili tehnika u obliku dizalica, a oni su utjelovili svoj san na stvarnost.

Kao rezultat toga, nekoliko ekipa izašlo je iz podzemlja i preuzela stvarnu dekoraciju grada. Na prvoj slici, koja se nalazi na zidu tramvaja, odvijalo se 60 litara boje. Rad je trajao 5 dana. Svi su voljeli novi tip zida.

Bilo je nekoliko transformatorskih kabina. Groisteri su priznali da je mnogo zanimljivije za velike slike. Sada, koristeći grafitu boju može ukrasiti grad.

Čitaj više