Kako odabrati zavjese za tri prozora

Anonim

Glavni ukras sobe su zavjese. To je tim elementi dekor koji naglašavaju osobitost svake sobe. Ali, jedna stvar za odabir zavjesa za jedan veliki prozor, i potpuno drugačiji - za izdavanje tri prozora otvore. Ali takva lokacija sustava Windows nalazi se u apartmanima često. U tom slučaju potrebno je razmisliti kroz boju i teksturu materijala iz kojeg će zavjese biti ušivene. Važno je kombinirati ih s općim dizajnom prostorije.

Kako odabrati zavjese za tri prozora

Odaberite zavjese za tri prozora

Zavjese u dnevnoj sobi

Dizajn dnevnog boravka ne može se smatrati potpunim ako prozori nisu ukrašeni prekrasnim zavjesama. Tri prozora u blizini na jednom zidu moraju biti ukrašeni istim tekstilom, koji će se organski uklopiti u unutrašnjost. Budući da je dvorana glavna soba u bilo kojoj kući, situacija bi trebala biti udobna, svečana i udobnost. Zavjese se igraju u stvaranju takve atmosfere. Ne bi smjeli proći svjetlo od svjetiljki u mraku i dovoljno proći sunčeve zrake tijekom dana.

Kako odabrati zavjese za tri prozora

Da ne bi napravili pogrešku u odabiru portera za hodnik, preporuča se koristiti neke trikove:

  • Za male dnevne sobe, prekrasan izbor će biti zavjese koji ponavljaju boju zidova. Štoviše, platno bi trebalo biti monofon, kao posljednje utočište, imaju mali cvjetni uzorak.

Kako odabrati zavjese za tri prozora

  • Ako je soba prostrana, a stropovi su visoki, možete imati tri prozora koja se nalazi na jednom zidu, ukrasite teške zavjese s velikim uzorkom.
  • U sobi gdje mala sunčeva svjetlost, otvori prozora trebaju biti ukrašeni svjetlom, laganim tkaninama. Škripac u unutrašnjosti dvorane izgleda zavjese iz tiskane stvari, na fotografiji.

Kako odabrati zavjese za tri prozora

Originalna opcija dizajna

Često, čak iu običnim apartmanima, vlasnici ukrašavaju otvorene otvore u klasičnoj stilizaciji. U ovom slučaju, preporuča se koristiti svilenu, braching, baršunaste tkanine. Svetkovina sobe će dati til s tiskanim uzorkom, lambrequinima, originalnim Garters u obliku lukova.

Članak o temi: Instaliranje ljuske preko perilice rublja

Kako odabrati zavjese za tri prozora

Zavjese u prugastu ili kockastu uzorak će napraviti mjesta u urbanoj stilistici.

Kako odabrati zavjese za tri prozora

Ako dopušta debljinu zida, možete ukrasiti tri prozora na istom zidu pomoću Erkera. Rimske zavjese s u boji zapreke idealne su za projektiranje takvog dizajna. Čini se da nije loše protiv pozadine Erkera, na fotografiji, čini se japanskom verzijom zavjese, izrađena od tilske tkanine. U tom slučaju, japanski paneli mogu biti bitno ili identični prozor na prozor.

Kako odabrati zavjese za tri prozora

Zavjesa

Neki apartmani, spavaće sobe su također opremljeni s tri prozora na jednom zidu. No, budući da je ova soba namijenjena za rekreaciju i privatnost, zavjese na prozorima trebaju se pouzdano sakriti od sunčeve svjetlosti i autsajdera. Dakle, materijal iz kojeg se proizvode zavjese moraju biti guste.

Kako odabrati zavjese za tri prozora

Osim toga, zavjese u spavaćoj sobi moraju biti izrađene od takvog materijala koji se kombinira s dizajnom interijera. Savršeno pogledajte zavjese, prekrivače i dekorativne jastuke, napravljene u jednom stilu.

Kako odabrati zavjese za tri prozora

Ako je jutarnja sunčeva svjetlost alarmara vaš san, tada tri prozora na jednom zidu u spavaćoj sobi možete opremiti rolete. Kombinirajući ih s francuskim ili rimskim zavjesama, možete stvoriti izvorna verzija uređenja prozora otvora.

Kako odabrati zavjese za tri prozora

Za spavaću sobu s malom veličinom, nije potrebno kupiti bujni model Gardin s lambrequinima. Bolje je zaustaviti svoj izbor na elegantnim monofonskim modelima, na fotografiji. U širokoj prostoriji s niskim stropom preporuča se odabrati zavjese na tri prozora s okomitim uzorom.

Kako odabrati zavjese za tri prozora

Vijenac

Izrada tri prozora u sobi, zapamtite da su sve stavke trebale biti iste. To se odnosi ne samo na teksture, boje i oblike platna, već i vijenca. Na svim prozorima u sobi mora postojati identična streha. Za plastične dizajne su se nabavljene plastične strukture, dopuštajući da zavjese lijepo vješaju. Za prozorske otvori uobičajenog dizajna, profil ili strehe su prikladni. Odličan dnevni boravak i dizajn spavaće sobe, ukrasite drvene podove.

Članak o toj temi: Zagrijavanje lože. Završna loggia gipsana ploča. Kako povećati sobu?

Kako odabrati zavjese za tri prozora

Dakle, kada su uređenje soba gdje postoje tri prozora, morate se pridržavati jedinstva stila i boje. Prilikom odabira materijala, veličina sobe se uzima u obzir svjetlina rasvjete. Za male sobe preporučuju se ne bujne zavjese od zračne tkanine. Ako je dnevna soba ili spavaća soba prostrana, a svjetlo u njemu je dovoljno, onda možete koristiti baršunaste zavjese s volumetrijskim ukrasnim oblogom.

Čitaj više