Dekorativni ovratnik radi sami

Anonim

Bilo koji prijatelj lijepog seksa nastoji izgledati elegantno i držati korak s vremenom. Nedavno je moda vraćena na uklanjanje ovratnika, koji se mogu nositi s apsolutno bilo kojim stilom objekata odjeće. Takva stvar je sposobna pretvoriti vašu sliku, postajući njegov elegantan vrhunac. Naravno, možete pretraživati ​​ovaj dodatak u trgovinama, buticima ili naručiti online. I možete pokazati fantaziju i stvoriti dekorativni ovratnik s vlastitim rukama.

Dekorativni ovratnik radi sami

Dekorativni ovratnik radi sami

Potrebni materijali i alati:

  • osjetio, vinil, osjetio;
  • Višebojni šljokici;
  • Trajno ljepilo;
  • laka za oblaganje;
  • škare;
  • dugme;
  • spužva;
  • papir za pokrivanje radne površine;
  • igle i niti.

Izrezati ovratnik

Dakle, da biste napravili ukrasni ovratnik vlastitim rukama, najprije morate zatvoriti radnu površinu od uzimajući u sekvencu i ljepilo. To se može učiniti s papirom, ulnom ili prozirnom filmom. Sada nastavite na proizvodnju ovratnika. Morate nacrtati predložak. Da biste to učinili, koristite bluzu ili haljinu s ovratnikom. Prenesite ga na papir i zaokružite konturu. Također možete nacrtati uzorak ručnog ovratnika. Izrežite predložak i pričvrstite na tkaninu po mjeri iglice. Druk na konturu plitko i odsječen škarama. Stavite ga na vrat i vidite kako sjedi. Ako trebate gurati stranke i previše odrezati. Sada uzmite prekrasan gumb i održavajte ovratnik prije ovratnika. Napravite malu rupu ili zašijte petlju na suprotnoj strani. Button je bolji za odabir boje iskriča, koje ćemo uskoro ljepilo. I dalje možete preskočiti ovaj korak i na kraju šivati ​​gumb. Također možete šivati ​​umjesto gumba satenske vrpce ili pletenice. Nanesite debeli sloj ljepila na prednji dio ovratnika. Najbolje je to postupno učiniti, inače će ljepilo brzo se sušiti. Koristite za primjenu spužve, kao što se dobro apsorbira i može se stisnuti.

Članak o toj temi: Pleted "s pletenje iglice: sheme s opisom i videozapisima

Dekorativni ovratnik radi sami

Tiskane iskre

Uzmite malo sequina i posipajte na vrh ovratnika. Protresite netretirane glitter četke. Opet, nanesite ljepilo s spužvom i pospite iskre. Nastavite dok ne pokrijete cijelu površinu ovratnika. Protresite iskre koje nisu zalijepljene. Ostavite ovratnik neko vrijeme da se osuši. Zatim nanesite ljepilo drugom sloju. Pospite ogrlicu u svjetlu. Protresite šljokice i ponovno nanesite ljepilo i šljokice. Odgodite ovratnik za sušenje. Ako je potrebno, nanesite drugi sloj. Nakon što je ovratnik osušen, pokrijte svu svoju površinu lakom za konsolidaciju. Spreman!

Dekorativni ovratnik radi sami

Čitaj više